![]() |
Ne boot-a se :(
Spojene komponente, napokon...upale se ventilatori, sve vrti, sve radi...al ne cuje se beep. :(
Probao izvaditi rame, staviti druge, maknuti graficku, spojiti dvi s monitora na maticnu/graficku, odspojiti ssd, sve. Ne znam vise sta da radim. :( |
Citiraj:
Može biti matična, može biti kompatibilnost rama, spojio sve sigurno? I onaj 4 pinski na matičnu? I probaj ovo: http://img714.imageshack.us/img714/3350/24927701.png |
Citiraj:
|
Jesi probao izvaditi grafičku, odspojit ssd ili bilo kakvu ostalu periferiju, otpojit miša i tipkovnicu (ako nisu slučajno oni), i izvadit ram. Te takvo "računalo" upalit. U prijevodu samo matična i proc bez rama i grafičke bi trebala pištat grešku da fali ram (zato si ga i izvadio).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Al svejedno, ne desava se nista drugo ni kad njoj odvojim napajanje ili ju fizicki maknem. Napajanje je Thermaltake smart m550w. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovako: 1. probaj resetirati matičnu pomoću jumpera dolje 2. Moguće si svinuo pingove na procu? 3. Pogledaj još jednom je li sve spojeno 100% |
Citiraj:
2. Nemoguce...valjda...sve je islo kao i inace i kako treba ici. 3. Spojeno sve. :( |
E, onda nemam pojma. Vadio dio po dio van, neznam šta da drugo velim :(
Može biti da je matična u kvaru. |
Koje su tu sve nove, a koje sve stare komponente? Gdi si to uopće kupio? Edit: A vidim, u Futuri. Edit2: Zanimljivo, toga posta više nema. Filtracija™. Moraju biti samo pozitivni postovi. :fiju:
Izvadi sve iz kućišta i pospoji na stolu. Koristi minimum koji ti je potreban za post. Znači - ploča, procesor, memorija, napajanje. Provjeri dal je procesor dobro sjeo u socket, ko što je gore napisano. |
Citiraj:
Provjerio i procesor, pregledao cijelu plocu....sve se cini u redu a opet nije u redu. Nista, preostaje mi reklamirati plocu. :( |
ja mislim da je pitanje u napajanju, ako imas od koga posudit da samo probas, imao sam takih situacija kad se nista ne desava a samo ventovi se vrte i uvijek je bilo napajanje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |