|
![]() |
#11371 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11372 |
Guest
|
Predlažem "Under the Red Hood" da pogledaš! A ovdje ti je popis ostalih http://en.wikipedia.org/wiki/DC_Univ...riginal_Movies Većina nije baš genijalna, ali su više nego oke. "All-Star Superman" je isto super iako je "tipična" čika spaso priča. |
![]() |
![]() |
#11373 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11374 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Sleep Tight/Mientras duermes (2011) - kućepazitelj s viškom vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11375 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11376 |
Guest
|
Odličan. ![]() |
![]() |
![]() |
#11377 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11379 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Dao sam filmu jedinicu samo zato jer su prikazali koliko su novaca uludo stukli da ubiju čovjeka koji je imao sve manje i manje utjecaja u Al-Kaidi i koliko je Amerika bila željna njegove krvi. A to što su na rubu bankrota, to nema veze, bitno da je Bin Mladen mrtav ![]() Inače bi filmu dao nulu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11380 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
jos ak je istina sve ono da je bio tesko bolestan na bubrege vec godinama i da je morao redovito na dializu potvrduje to, jer tesko da je u nekakvom pecinama/rupama imao aparaturu za to. ne vjerujem tim amerima vise nis. film odbijam pogledati ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11382 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11383 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
1/10 je mislim malo prekritička ocjena, i uzrokovana je višem hejtanjem amerike nego samim filmom. Bar ga ja ne bih smjestio pod teško smeće. Meni osobno podosta dosadan film. Ocjena, 4/10.
![]() |
#11384 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Film je dosadan, glup, predvidiv, predramatiziran, a u središtu zanimanja ženka koja je podredila život i karijeru hvatanja Bin Mladena. I naravno, pokušaj prikaza kako je jedan mladi život upropašten od strane Bin Mladena, jer da nije bilo njega, ona bi kao i ostale vršnjakinje trulila na fejzbuku i nabacila 80kg zdravom prehranom iz fastfood lanaca (karikiram). Film je jadan, kao i svi uradci Bigalowke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11385 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma film je jednostavno otpad i losa propaganda, ne razumijem cemu nominacija za Oskara ovog filma, ne vidim nista drugo nego da svijetu jos jedan put uvale neku svoju pricu, dovoljno informacija imamo i ovako o njihovom djelovanju u svijetu. Dobro mislim nije za 1/10 film, tvoja ocjena je realnija. I osobno ne mrzim SAD, dapace u puno vise stvari su mi sasvim ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11386 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Film je dosadan, slažem se. Al opet kroz vaše postove se vidi da je ocjena uzrokovana vlastitim pogledom na ameriku (stereotip; ameri na rubu bankrota al ganjaju bin ladena, debela amerikanka koja visi na fejsu, američka politika i njihovo djelovanje u svijetu...) što po meni ne bi trebalo imat veze s ocjenom filma. Ja sam ga pogledao kao film ko i svaki drugi, a ne kao produkt zavjere američko-židovskih lobija koji gaze sve živo po svijetu zbog nafte i uspostave totalne dominacije. ![]() Ono, Titanic 2 ili War of the worlds 2 su teško smeće i zavrjeđuju ocjenu 1/10 pošto vrijeđaju zdrav razum gledatelja, al ovo je praktički realan prikaz rada američkih obavještajnih službi. Dakle dugogodišnje praćenje i rad hrpe CIA analitičara koliko god to dosadno bilo. Da je za oskara, ni blizu, al kao film, nije zaslužio ocjenu 1, dakle smeće. Al to je IMO, ukusi se razlikuju, naravno. Ispravak, War of the Worlds 2 zaslužuje nulu. ![]()
![]() |
#11387 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11389 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11390 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11391 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11392 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hotel Transylvania Cist ok crtic, ocekivao mozda malo vise, ima dobrih fora ali sama radnja nije previse zanimljiva...6.5/10 The Words Jako dobro, samo cu to reci...barem 8/10 od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#11393 |
Premium
|
Počeo gledati Wreck-It Ralph. Hvala svima na preporukama, ali crtić je drek ![]() Dosadan, samo sam preskakao, i to je to.. Došao na nekih 45min i prekinuo. Naspram how to train your dragon, brave, up, toy story, niti do gležnja nije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11395 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ocjena mu je prilicno dobra na imdb-u ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11396 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
meni je ralph neusporediv sa nekakvim brave-om, zmajevima i sl. Ps. brave je stvarno loš crtić, priča je prazna. Toy story je priča za sebe. Inače sam dosta kritičan prema crtićima ali ralph je epic. Šteta što ti se nije svidio, očito stvar ukusa. Ali definitivno nije nikakav "drek", jer me je jako dobro nasmijao i zabavio od početka do kraja. A tematika je brutala. Moras malo bit i geek za taj crtić. @geronimo_2 - toplo ti preporučam da pogledaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11397 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11398 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Wreck-It Ralph je definitivno i meni bolji od Brave i Dragons no ne i od Up i Toy Story. Međutim to su sve preference žanra i kako je kome priča sjela. Ralph mi je definitivno lijepo sjeo i priča i reference na jedno minulo doba bude nostalgiju. Citiraj:
Citiraj:
Ljudi očekuju neku akciju i onda kad pogledaju ne znam kako dobar film ako nije taj tip komentar će biti da film ne valja, još usto gledaju na preskokce ![]() Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 15.02.2013. u 18:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11400 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Takodjer se pridruzujem pohvalama za Wreck-It Ralph, solidan crtic, iako je druga polovica puno bolja i zanimljivija ![]()
![]() |
|
|