|
![]() |
#11341 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ben je užasan glumac, ima ogromnog potencijala ko redatelj, a Vačmen je i više nego solidan film... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11342 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
A Denzel je posebna priča...on jednostavno nema lošeg filma ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11343 |
Premium
|
Ali uglavnom film je stvarno dobar i zaslužuje dane kritike... 7/10 moja ocjena.. Pogledao Bonda novog...
Ako gledam na način da je to bond, onda su uništili nešto što je građeno više desetljeća, cijelu bondovu reputaciju, imiđ i te đinđeminđe, i kao bond film je loš.. Ako pak gledam na drugi način da gledam akcijski film, mogu reći da je film i više nego dobar, makar ne shvaćam neke stvari... Tipa Ali uglavnom film je stvarno dobar i zaslužuje dane kritike... 7/10 moja ocjena.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11344 | |
Guest
|
Citiraj:
The Taking of Pelham 1 2 3 Safe House The Book of Eli Unstoppable Niti jedan nije nekaj posebno film. Ono što mu mogu priznat je da većina filmova kaj glumi je zabavna ako nije već dovoljno kvalitetna. |
|
![]() |
![]() |
#11346 |
㋛
Datum registracije: Feb 2012
|
![]() |
#11347 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
watchmen je ok film ima dobru bit na kraju .. ali općenito ko film niš posebno
![]() |
#11348 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Flight - odličan, Denzel izvukao film. Wreck it Ralph - zakon ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11349 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Definitivno se moram skulirati i to pogledat u miru...jednostavno ne znam zbog čega mi nije sjeo u subotu navečer. ![]() Skyfall...svi znamo kakvi su filmovi sa James Bondom...prepuni vratolomije i neočekivanih obrata...no ovaj je nešto pitomiji od ostalih...meni se svidio,a i inače sam ljubitelj tog serijala. Here Comes the Boom...pogledao jučer navečer s boljom polovicom koja je zaspala nakon 30 min gledanja...simpatična komedijica za nedjeljno popodne...Kralj Queensa mi je oduvijek bio drag glumac. Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 04.02.2013. u 11:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11350 |
Guest
|
Opet sam pogledao Watchmena, ali ovaj put sam uspio ostat budan i skužit o čemu se radi. Film je (pre)predug, nema materijala ni za 120 minuta, a razvukli su ga na skoro 3 sata. Nema scene koju barem jednom nisu ponovili, a Comedianov pad sam pogledao brat bratu 13 puta ili se barem tako osjećam. Silne digresije, flashbackovi, su mi potpuno uništile doživljaj. ![]() |
![]() |
![]() |
#11351 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Kao film bez čitanja stripa vidim zašto nekima ne sjeda, ali eto. Cut od 162 minute je ovdje kako bi nekak bio gledljiv i kako bi zaradio neš para i opravdao ovu genijalnost namjenjenu niche tržištu samih comic book fanova. Izuzeće "pravog" negativca kroz cijeli film je namjerno i funkcionira odlično, ali nikako nije film za široke mase. Ni blizu. A ako je netko očekivao nekakvu akciju, to je još dalje. Zbog istog razloga mi Batman - Year One Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 i 2 spadaju u kategoriju o kojoj Nolan može samo sanjati. Year One mi je puuno bolji od recimo Beginsa kaj se tiče početne priče. Još kad bi trajao bar 2 sata, a Returnsi da skupa traju do 4 to bi mi bilo idealno. |
|
![]() |
![]() |
#11352 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11353 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
gledao sinoć sinister i moram napomenut da se inače klonim horrora jer me jednostavno ne zabavljaju te me plaše ![]() uglavnom odvrnuli smo logitech 5500 na zavidne glasnoće i umazali gaće... stvarno je spooky shit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11354 |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
Django Unchained - nema kaj, jako zabavan. Waltz dominira, i po meni, sa svojom ulogom nosi film. 8/10 Life of Pie - na prvu nisam znaj kaj misliti, na drugu i dalje nisam siguran ![]() 7.5/10 btw. kad se već spominje watchmen, mada sam ga davno gledao, to je remek-djelo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11355 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Kome je ostao gorak okus u ustima od Watchmena neka si pogleda Watchmen - Motion Comic puno bolji od filma, a da ne pričam da u filmu fali Tales of the Black Freighter. A ništa idem u nabavu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: kian. 06.02.2013. u 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11356 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11357 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Taman pogleda Last Stand sa Švarcijem. To se traži, dobra nepretenciozna old school koljačina ![]()
![]() |
#11358 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11359 | |
Guest
|
Citiraj:
Ima sve bitne elemente vrhunskog pirate story-a da stoji kao samostalan film. Stvarno me oduševio twist. ![]() 9/10, više sam uživao u tih 20 minuta nego u čitavom Watchmenu. --- U zadnje vrijeme ne mogu otrpit "osrednji" film dužeg formata. Ljuti me nasilno guranje filma u 90 minuta, a sad je 120 i 180-ka posebno uzela maha. Ne znam forsiraju li to kina ili su filmaši preambiciozni pa misle da su baš oni ti koji mogu napravit film koji će svih 120 minuta bit jednako napet, a radnje tj. zapleta nemaju ni za jednu 45-minutnu epizodu. Ne može svaki film bit Tanka crvena linija, a svaki čiko s olovkom Tolkien, npr. |
|
![]() |
![]() |
#11360 |
Premium
|
Još jednom ponavljam.. ne vidim da se uopće spominje wreck it ralph, a film/crtić je fenomenalan. Pogledajte ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11361 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11362 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11363 |
Premium
|
pa daj me nemojte j... ![]() Crtić o liku iz igrice na igraćem automatu i životu koji se odvija u pozadini među likovima u toj arkadnoj igri, ALO ![]() U crtiću će te sresti super maria, pacmana i neprijatelje, sonica i još mnoge druge, neznam za vas ali ne znate šta propuštate, n00bs ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11364 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
http://www.imdb.com/title/tt1560747/?ref_=sr_1 The Master - Da li je netko pogledao? Ima solidnu ocjenu na imdb-u, navodno je dosta težak?
![]() |
#11366 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Došao je TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard (2013) na tracker iz naziva dokumentarca.
>> DOWNLOAD << Zanimljivost: verziju sa TPB-a je legalno dijeliti u nekomercijalne svrhe, što si možete provjeriti ovdje (službena stranica filma), kako nebi mislili da izmišljam. Evo i YouTube verzija za one kojima se ne skida torrent... Izjava redatelja: Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 08.02.2013. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11367 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11368 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako baš želiš gledat nešto od Andersona onda obavezno pogledaj There will be blood. Daniel Day-Lewis je bio fenomenalan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11370 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|