|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() Pozdrav svima! Za vrijeme instalacije Win XP na PC s MB K7T Turbo2 i procesorom Athlon 900 dogodilo mi se slijedece: Nakon ucitavanja fileova s cd-a kompjuter se restartao i zablokirao na verifyng DMI pool data. Restartao sam ga ponovno i nista, ista stvar. Nakon toga sam u Biosu odabrao opciju Load bios default, ali opet nista, Nakon nekoliko restartavanja, kompjuter je umjesto verifyng DMI pool zapeo na Building DMI pool. Pkusao sam skinuti sav hardware osim Vido kartice i FDD-a i RAM-a, opet nista, skinuo sam bateriju za reset BIOS-a ali nista. Dali je problem u BIOS-u, ili treba novi motherboard? Moze li se nekako flashirati BIOS u ovoj situaciji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Building DMI pool
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Na koji nacin flashirati BIOS kad ne mogu vise podignuti ni DOS a kamoli windows? Postoji li neki nacin forsiranja flashinga npr. tipka ALT i F2 zajedno ili tako nesto? Na nekom forumu sam pronasao nacin za flashiranje BIOS-a ali treba imati dva ista motherboarda i skinuti chip dok je kompjuter upaljen. Pogledaj attachment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Mada, sumnjam da ne bi bootao DOS... Pokusaj izvaditi hard disk, u krajnju ruku, pa pokusaj onda...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aaaa
Datum registracije: Jul 2002
|
Jednom davno (skroz dolje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Najljepsa hvala na odgovoru. Probat cu svejedno jos flashirati BIOS pa ako ne bude islo ide u smece. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|