![]() |
Building DMI pool
Pozdrav svima!
Za vrijeme instalacije Win XP na PC s MB K7T Turbo2 i procesorom Athlon 900 dogodilo mi se slijedece: Nakon ucitavanja fileova s cd-a kompjuter se restartao i zablokirao na verifyng DMI pool data. Restartao sam ga ponovno i nista, ista stvar. Nakon toga sam u Biosu odabrao opciju Load bios default, ali opet nista, Nakon nekoliko restartavanja, kompjuter je umjesto verifyng DMI pool zapeo na Building DMI pool. Pkusao sam skinuti sav hardware osim Vido kartice i FDD-a i RAM-a, opet nista, skinuo sam bateriju za reset BIOS-a ali nista. Dali je problem u BIOS-u, ili treba novi motherboard? Moze li se nekako flashirati BIOS u ovoj situaciji? |
Re: Building DMI pool
Citiraj:
|
1 privitaka
Na koji nacin flashirati BIOS kad ne mogu vise podignuti ni DOS a kamoli windows?
Postoji li neki nacin forsiranja flashinga npr. tipka ALT i F2 zajedno ili tako nesto? Na nekom forumu sam pronasao nacin za flashiranje BIOS-a ali treba imati dva ista motherboarda i skinuti chip dok je kompjuter upaljen. Pogledaj attachment. |
Citiraj:
Mada, sumnjam da ne bi bootao DOS... Pokusaj izvaditi hard disk, u krajnju ruku, pa pokusaj onda... |
Jednom davno (skroz dolje)
|
Najljepsa hvala na odgovoru. Probat cu svejedno jos flashirati BIOS pa ako ne bude islo ide u smece.
|
imo sam i ja problima s tim
možd ti pomgne link |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |