|
![]() |
#29011 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo, da se ljudi malo upoznaju kako je to u Splitu, gdje se dobije odgovor: "Možete se vi tu meni sad pozivat na GUP, zakone i projekte koji kažu da smo mi dužni označit biciklističke staze na tim potezima, ali ja ne želim legalizirati prisustvo biciklista na tim područjima jer me osobno strah šta će se dogodit ako neki biciklist koristeći te staze nedajbože pokupi neko dijete" - Damir Babić, stručni savjetnik za signalizaciju i regulaciju prometa u gradu Splitu. http://vimeo.com/55727776 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29013 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo mojih malih upgrejda. Buduci da je zima standardno vrijeme za besmisleno drkanje po bicu. http://img843.imageshack.us/img843/2473/dsc0193yg.jpg Prijevod slikice: Lyrik goes up, BB goes down i norco je na cca 66.5° HA ![]() Bilo bi bolje da sam izvorno micu dao prave brojke, al buduci da sam sjebo sa sirinom puskica, moro sam nove dat radit pa su sad od aluminija. Sad jos samo ovo govance od zadnjeg kotaca sredit i ko bog. Zato ponavljam pitanje, jel mi neko ko je vozio reci nes o spec stout zadnjoj nabi ![]()
![]() |
#29015 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Super! to je ona 16" za 1500 kunića.. (cek malo, koliko si ti visok.. oko 185 ako sam te dobro ošacovao? bit će ti super upravljiv nizbrdo, a patnja za pedaliranje uzbrdo ![]() ![]() Ta rama mi je mrak.. all-rounder koji prima sve vilice od 100 do 160mm ![]() Zelena mi je najljepša boja na njemu! Sad ti jos samo fali Kilimanjaro zelena kabanica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29016 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
TT je isti ko na treku i focusu koji su isto bili M velicine, odnosno nekih 16-18'', al TT tu negdje. isprobal sam ga vani malo, s lulom 80mm je taman dugacak, ali moram kupiti duzu stangu. ovih 350mm je naknap, taman ju izvucem preko preporucene granice. 400-410mm stanga i GG, najljepsi bozic ![]() http://i.imgur.com/llACf.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#29017 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
adaks brate mili, meni ovo izgleda ko dječji bike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29020 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Lijepo izgleda !!! Budem ja svoj djecji bic poslikao ![]() Vislji sam za 5 cm, lulicu kracu za duplo i sl. ![]() eto friških mog kameleončeta ![]() http://www.pohrani.com/f/2L/RK/3TVirESA/bichdr2.png http://www.pohrani.com/f/2E/fV/2APBsHjG/bicikl1.png Zadnje izmijenjeno od: Željac. 17.12.2012. u 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29021 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bajk ti je procvijeto koliko mu je dobro ![]() Nego kak si zadovoljan sa Ardentom? I koja je to dimenzija? Vec duze vrijeme gledam tu gumu da bi si piknuo, a po stranim forumima citam da je guma odlicna, pa me sada zanima i iskustvo iz prve ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29022 |
sto da napisem ?!
|
26x2,4 Kako sam zadovljan... Sto se tice gripa je srednja zalost. Nakon fat alberta, nista mi nema gripa. Na ravnici se super kotrljaju, zemljani (sljeme) zavoji se osjeti maaali pomak da laganica bjeze. Pa onda opet bocne zahvate i opet si na tracnicama. Navika, samo drapati posteno i guma jr super. Prvenstveno sam je uzeo kao slicnost i zamjenu za minion front. Nakon ardenta, naprijed definitivno ide minjonka. Par puta sam kriticno proklizao sa ardentom, ali sam uvijek imao srece pa sam izvukao na vrijeme ![]() Inace joj nista ne fali. Mozes se opustiti i pouzdati u nju, ali... Navika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29023 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne svidja mi se kada prednji kraj bjezi tak da nakon ovog kaj si reko ju necu nabavit ![]() Imam sada Butchera naprijed i na blatnom se je pokazala kao vrlo dobra guma, 1-2x je sam proklizala kada je fakat bilo uzasno sklisko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29024 |
sto da napisem ?!
|
Ides iz granice u granicu pa dobijes neki osjecaj kako, kada i gdje mozes. Ali mislim da je tako sa svakim maxxisom. Posteno sam provozao dva modela a imam osjecaj da je tako sa svakim. Ravno drzi, lagani nagib i ne bas, full pred kraj cupaju. Da mi se ne da jebati sa tubelessom bi ti dao na test. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29025 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Onih par puta što sam pitcha vozio, vozio sam 2.25 ardenta sprijeda. Mogu potvrditi gornji Željcov navod, ali uz jednu opasku: ako se voziš malo agresivnije, prednja guma neće proklizati. Bitno je samo nagnuti bajk malkice jače u zavoju. Također mi je u par prvih zavoja bilo malo čudno kako prednji kraj ima čudan uzorak gripa, ali guma mi je sve u svemu vrlo dobra.
![]() |
#29026 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim da svi nesto kupuju malecke okvire i bajkove, a ja volin bit kontra svih, pa kupio VELIKOG (29er i L) ![]() Vec ste mozda skuzili da skicam HT 29ere i celicnjake, prvenstveno mi treba brzi bajk za grad i kulturne voznje sumicama i makadamima u drustvu zene, znaci nekakav kompromis za sve, pa i za sumu ako Jekyll ispadne iz stroja. I tako je skroz neplanirano dosao drugi C`dale u garazu (tocnije balkon) - TRAIL SL 29er 4 (2012) vel. L: ![]() ![]() ![]() Bic je star 10mj., uscuvan, doslovce u mint stanju, ka´ iz ducana ![]() Entry level dijelovi (Altus-Alivio rucice i shifteri, vilja RST Deuce 80mm, Helix 6 hiraulika 160/160, obruci Alex DC4.5 sa Cannondale C4 nabama, gume Kenda Small Block 8 itd.). Na prvi dojam geometrija bajka mi jako odgovara, divlja boja takodjer, i da, bajk je jako brz, sto mi je dosta bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29027 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
@Nik to je onaj sa db-a.. da nisam prije koji tjedan kupio bic, taj bi sad uletio ![]() bas je mljac ![]() i da, jel mi mozes odgovoriti, kolika ti je udaljenost od osovine kotača do head tubea na tom biciklu? Hvala
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 18.12.2012. u 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29029 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
još bolje ak si ga snizio hehe... ok, no frx... svasta kemijam doma pa me zanimalju duljine 80mm vilica od 29era hehe
![]() |
#29030 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#29031 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#29032 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
He he, ja sam se isto pitao - kaj opet C'dale? Iako, kad god sam planirao kupnju bajka Cannondale uopce nisam gledao jer su bajkovi jednostavno preskupi, a sad su dva komada u garazi. S obzirom da mi odlicno lezi geometrija njihovih okvira, ne bi me nista cudilo da i treci bic u nizu bude njihov, pa bi stvarno vrlo lako moglo biti : "jednom c'dale, uvijek c'dale". |
![]() |
![]() |
![]() |
#29033 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sile, odvalio sam ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#29038 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
co to je? po logici mogle bi bit kapice za zastitu kurbli.. ![]() nisam ni znao da nesto tako i postoji! sta sve nece da izmisle za nas "bicikloOo-picajzle" ![]() yebes to rice, udri muski po kamenu s karbonskim pogonom! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|