|
![]() |
#28441 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28442 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja imam ove (stite i potkoljenicu). Istina je da su Maxovi daleko udobniji i da je lakse pedalirat, ali nekako mi je u ovom trenutku dok se jos ucim vozit draze bit malo bolje zasticen ![]() EDIT: Btw, kad kupujes stitnike ne razmisljaj previse o cijeni jer ipak se radi o tvom zdravlju. Uci se na tudjim greskama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28443 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Heto i mene konačno na Sljeme. Kotači su sad stereo sređeni, lanac novi gore, a dolazi nam i jaran Amir iz Varaždina da vidi kako se djeca igraju, sa svojim propovednikom (Can prophet). VidimOSE u 10h, tunel (nemoj sada da neki odustanu) ahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28444 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ovaj stitnik se lijepo moze namjestiti da te ne steze previse oko butine i lista, a u istom trenutku da ti niti smeta niti klizi tokom pedaliranja. Jos ima spuzvaste stitnike na bokovima koljena tak da ih dodatno stiti kod pada. Zgledaju glomazno al bome imam sigurnost u njih da mi koljenu nece biti nista ako padnem na njega. Do sada fala bogu nisam padao na koljena tak da ne znam kak se ponasaju pri padu, a nadam se da necu niti saznat ![]() Cijena je veca al ak imas neku kreditnu karticu piknes si na 2 rate i ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28446 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28448 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja vjerojatno. Ak se ne zapim veceras ![]()
![]() |
#28449 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam 101% kod tunela sutra. Sto se tice 661 K. Strait, i Ragea (sto je IMHO malo poboljsani i usminkani KS) to su tak dobri stitnici da kada ubijem ove kupujem iste. Lagani, udobni, ne micu se s nogu ni milimetra, trajni...vrijede svaku lipu, ono, stavis ih na koljena i doslovce zaboravis da su gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28450 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Ekipa, koje prognoze vi pratite? Zanima me kome vjerovat za ZG, jer na yr.no dobivam jedno, na meteo.hr drugo, a na meteo-info 3., pa tako dalje... Čisto me zanima jel mi se isplati dolazit. Isto tako pitanje, jel se vi okupite i vozite i po kiši ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28451 |
Premium
|
DHMZ i bok. Kad mislis dolaziti? Niti jedna prognoza duza od 3 dana nije pouzdana, do 5 dana ajde-ajde (5. dan je ziher 50% tocnost), sve iznad je cisto pogadjanje. Meni ako se vozi ni kisa nece sprijeciti, pogotovo sad kad mogu na bajku i iz autopraone izaci suh (ok, fale mi jos gamase, i onda sam miran). |
![]() |
![]() |
![]() |
#28452 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Potvrđujem! 10h, tunel. (Sile care, vrati sutra pare) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28453 |
Samsung Mob!ler
|
@Nik, od ovog utorka do nedjelje. A doć ću, valjda se neće nešto pogoršat naročito. Znači tebi se mogu uhljebit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28454 |
Premium
|
Za pocetak ako se uhljebis na Strmopec ne bu ti smijesno ![]() Plan mi je voznja u cetvrtak i subotu, eventualno nedjelju - taman kad se kvari vrijeme, ali dvije crte kise na prognozi ne znaci nista, ja na to gledam kao da ne pada, treba samo kroz prozor skicnuti kakvi su oblaci i izabrati dobro vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28456 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sutra itko za kasniji start ?! ![]() ili ako ne sljeme, onda tu grma ili slično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28457 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Ali za žešće uvjete poželjno bi bilo stavit ispod još grijače koljena, a preko Pletima navuči neke kratke bicke (bez pelene) da ti griju šuleta i bubrege. Pletimo je na stražnjoj strani dosta tanji, (prednji je deblji radi windstopa). To je sve pretpostavka, i moje teoriziranje! Jer od kad sam ih kupio nisu bile neke hladnoće... sve oko 5-10*C. No ljudi koji su po pravoj "šljivi" vozili prošle godine u Pletimu, vele da dotična kombinacija igra po -10*C. + još recimo neopren gamaše, da prekriješ i zagriješ područje između kraja SPD ili tenisica i zgloba noge.. I to bi bilo to što se tiče donjih ekstremiteta po ekstremnim uvjetima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28458 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Treba ti još ekstra nešto u genitalnom i bubrežnom području, pogotovo ako imaš malo kraću jaknu, za takve temperature. ![]() Vozim ih sad drugu godinu, pitaj ak te nešto zanima.
![]() |
#28459 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28460 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28461 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
![]() Onda se u četvrtak vjerojatno vidimo. U srijedu bi rado uhvatio nekoga za Sljeme, Lojstekom gore, to mi je drago. Ima tko da ide/planira u sri? Samo se do ponedjeljka ne smim sa materom posvađat jer je i ovako još ljuta jer nisam prošao matematiku i osnove elektrotehnike prošle godine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28462 | |
Moderator
|
Citiraj:
Sad furam trenirku koja iznutra potfutrana i vani je taj drugi sloj. Ako padne kiša, natopi se sve, a takva trenirka je držala do -15 i više koliko je vozim već. Na nogama su AM45, vjerujem da će biti sigurno bolje nego prije sa tvrdim đonom. Uglavnom, fala. Još si moram razmisliti jer sam vidio u SLO one windstop i waterproof za manje love (Dunlop marka, a za bajk ![]()
![]() |
![]() |
#28463 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28464 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28465 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28466 |
sto da napisem ?!
|
možda ću ispasti pica (opet) ali mi je iskrsnulo poprilično posla za podne, tako da neću doći ![]() ![]() bemti vikende... dva tjedna nisam sjeo na bajs a kako izgleda, neću ni danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28467 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28469 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam srijedu u podne kolokvij, tako da srijedu neku strmopec nabrzinu mozda, cetvrtak neko ozbiljnije sljeme, petak mozda isto. nadam se da ce vrijeme bit oke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28470 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni je zadnji kolokvij u četvrtak u 16:00. Nakon toga planiram otići kupit Velocity bicke i onda u petak, subotu i nedjelju testiranje na Sljemenu. Samo neka vrijeme posluži ![]() Vuco gdje si ti točno gledao te Dunlop? Baci koji link ako imaš. Ja sam mislio da su ove Velocity Pletimo best buy. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|