|
![]() |
#28051 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma kaj se sekiras, s pravom vilicom ces imat bajk od 180 hoda i ispod 16 kila, dakle GG. The One je mozda super frame, al je gadan u macku piterinu ![]()
![]() |
#28052 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ova sad ima 2100g nek zdrzi pola ko stara bit ce dobro ![]() konacno je vikend, mi smo valjda u gorskom kotaru ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28053 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
ma ne sekiram se, kaj bi se sekirao, sam jedva čekam da zajašem ovo svoje ![]() meni The one nije ružan, al mi je drago da Soda ima ove vrišteće boje, meni zgleda lepo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28054 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28055 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#28058 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sutra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28059 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Tunel 10h, klasika, barem sto se mene tice...pospanci ce vjerojatno oko podneva. Danas opet odradio Strmopec, odlicno je gore na grebenu, pogotovo u ovo doba godine, kad u poslijepodnevnim satima zrake sunca sijeku krosnje s desne strane, i onda se stane, nakrca opremom i odjezdi prvo grebenom a kasnije nizbrdo po serpentinama. Stvarno odlican osjecaj...jedino sto si moram naci nesto teze za trenkanje ![]() Sutra na usponu radim drustvo sporohodnoj ekipi, jer sam u zadnja 4 dana bio 2x na Strmopeci + sto sam cijele dane ucucnju jer slazem podove u kuci, tak da mi noge nisu vise svoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28061 |
Gear breaker!
|
![]() |
#28062 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam neki generalni plan sad ic na brucosijadu radit, do nekih 8 i pol ujutro, onda jest ko covjek i bike pod noge... tako da ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28063 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
kratki review danasnjeg Sljemena: Vožnja je počela malom nezgodom! Jureći ujutro Savskom, da ne zakasnim na dogovor sa Sasom i brojem1 (sa DB foruma), skidao sam kapu u vožnji jer je vec bilo ful toplo.. Taman sam ju htio htio strpat u đep, ali ispala mi je na pod, tj. tračnice.. a tramvaj iza mene ju je samo pokosio. ![]() ![]() a najboja je fora sto sam se zurio banu ispod repa, a decki su kasnili ![]() Nakon što je Sale izveo striptease na trgu, i zavodio žene sa svojim sexy tijelom ![]() Za jedno dva sata pedaliranja (Sale je naravno usput ogladnio, pa smo ga cekali dok ne zdrobi ogroman sendvič na početku Lonjšćine) napokon smo stigli kod Lugarnice. ergela: ![]() Dolje klasika.. 18-20ka, Dotka, Maksimir. Staza puna lišća.. na pojedinim dijelovima se uopce ne vidi putanja staze. ali Sale juri ko strijela, pa me morao svako malo cekati. (Šečer u Markuševcu.. pobrali zadnje jabuke sa drveta, koje su bile prefine i s guštom smo ih smazali poslije Dotke ![]() Dotka je još uvijek poprilično blatna, posebno prvi dio autoputa, i bajkove smo zasrali više za taj mali dio nego po cijelom Sljemenu ![]() uglavnom super đir! Ja sam još nadobudno planirao stići do 13.30h dolje na parkiralište pred početak Bikčevićeve da odradim i Strmopeć sa Nikom! To je bila utopija, jer smo tek u 12.30h stigli do Lugarnice. (a s Jelačić placa krenuli u 10h) ![]() Nik, sorry još jednom sto sam te zajebao ![]() btw. Zlayo kako ruka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28064 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ima neka dobra dusa da mi sutra na sljeme donese spacer za pod lulicu? trebam ili 1 od 1cm ili 1 od 0,5cm, svejedno. prije kojih 2 tjedna sam svoje spacere poklonio nekom decku s db-a, kao nece mi trebati, danas uzmem od jedija lulicu i naravno, fali taman 0,5cm spacera ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28067 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Problem te obilaznice je sto zaraste u kupine koje se pruze preko staze i eto krpanja guma...ali, zna to biti i pocisceno, pa treba provjeriti u kakvom je stanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28068 |
Gear breaker!
|
![]() |
#28069 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() Na kraju nisam ušao u Slo po gume, uspio sam naći tu kad nas po cijeni od 169 kn, uzeo sam i za tebe pa ak još uvijek hočeš gumu donesi mi novce na tunel a ja tebi gumu tokom sutrašnjeg dana (dofuram ti je na Knežiju) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28070 |
Gear breaker!
|
Saša, klasika sutra ujutro? @zubich: ak oces, budi u 8:40 kod antunovica pa cemo zajedno
![]() |
#28071 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja isto planiram biti na tunelu u 10:00. Renesis ako ne stigneš na ovu turu u 10:00 s tunela, javi mi pa ću te pričekati. Kreće li tko s Jaruna/Knežije? Dosadno mi je voziti sa Save sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28074 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
@ Mar - hahahahah ODLIČAN, još uvijek se smijem ![]() ![]()
![]() |
#28077 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Bok.Ide tko sutra gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28079 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011