|
![]() |
#28021 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Neka vilja, a da je tappered i da ima 160-180 hoda je dost tesko nabaviti po oglasnicima nazalost. Ima ih vise kod Slovenaca ali je to rizik jer ko zna kak je to odrzavano i vozeno. Mislim ima toga i kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28023 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.11.2012. u 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28024 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
jasno! dva komada odmah, crni i bijeli, čisto da provjerim koji bolje stoji na ramu ![]() edit : Shit - onda talas otpada :P a bio mi je u "užem" izboru :P Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 08.11.2012. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28025 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
i za svaku voznju sam nosio 3 zracnice i gumu za podlaganje ako ih precvikam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28026 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Kak pripremit bajk za zimu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28027 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
mmax.. korak 9. obavezno stavi Locktite ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28028 |
|
misljenja o DT XM1550 kotacima molim? nude mi se u kompenzaciju, ono kaj mi se svidja da su CL ![]()
![]() |
#28030 |
|
![]() |
#28031 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
report sa sljemena. vrijeme apsolutno divno. ali stvarno. skupili se ja, destroyer, sasa, mic, shoshy, borko. gore laganini, destro odlucio ozenit sileta za strudlu i pivu (jel?) i ispeljao cijeli lojstek u 34 sajbi (jedinoj koju ima ![]() ![]() na vrhu strudla, caj, juhica, kako tko. dok i penzioneri nisu stigli i pojeli. onda red isprika i razloga. spust, svi osim sase idemo na 57. krenuli skupa, i sve pet. onda smo se kod stupa zicare pogubili malo, jer sam ja se malo pustio i falio skretanje, pa smo ja, mic i destro gurali po onoj stmini nazad, da se vratimo na skretanje desno gdje je veeeeliki drop. pa smo isli na veeeliki drop (za koji sam ja mislio da je manji, barem na kameri zgleda manje), proletili prvi puta, odlucili da je zakon, pa smo isli jos jednom ![]() sve u svemu, zabavno, jako. mislim da kad malo upoznam bike, da cu imat ozbiljnih zivotnih problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28032 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Eto renesis je manje više sve napisao/opisao, prekrasno vrijeme, brza vožnja (barem prema dolje ^^) i prije 14:00h svi doma ![]() Destro je brži nego na L pitcu, evidentno, vraća se onome kak je nekad jurio na harotu, a renesis ce ko fol polako, nismo ga uspjeli destro i ja ostavit više od 10-tak metara ![]() I onda kad je on poveo (jer kao zna di je to odvajanje....) i produžio dole ravno (po gipsu?).....khm....ni destro ni ja nismo znali da se taj najstrmiji i "najgori" dio na sljemenu može proć tak brzo, očito nam je tek ovaj divljak rasvijetlio neke stvari ![]() ![]() ![]() Suma sumarum, za par vožnji više apsolutno niko nema renesisa v dol ![]() .....a mislim da i v gor ima malo konkurencije, s tim da ne može spustit vilju (na 160 je) i ima dhx coil, čiji propedal nije PROPEDAL, a sve skupa ovak kak ima je u paketu od 15,50kg ![]() Have a nice day! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28033 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
I treći se javlja, umalo zakasnio zbog ponavljanja dijelova staze na labos. Mislim, zakasnio jesam, ali ne puno, 17minuta ![]() Uspon mi je išao zabrinjavajuće lako, pogotovo što nisam ništa zahtjevnije od Glavice-Veternice vozio zadnjih 3 i po tjedna, a ni na Glavicu nisam pedalirao ![]() Fenomenalno mi je na ovom pitchu, nek mi samo još netko proba reć da mi je bajk premali i lupit ću ga ![]() Leti ko avion, lagan je, čak mi se i ardent guma sprijeda počela sviđati, vidi se da je guma za agresivniju vožnju. Kad se nagne na bočne ripne drži bez problema. Eto, ako uhvatim vremena uploadat slike sad odo jest i radit nešto pametno ![]() Ponovilo se! Ovaj gips me podsjetio na promatranje renesisovog stražnjeg kotača na HTu kad smo se isto tamo spuštali davnih dana: naime stražnji kotač mu jedva dodiruje pod ![]() mic, renesis je uvijek bio jedan od najbržih uzbrdo, ali ne smije zbog koljena više ganjat tolko ![]()
![]() |
#28035 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imao sam ja danas problema sa tim zadnjim kotacem, em ga cijelo vrijeme instinktivno vucem u zrak da ne pogodim prepreke po tlu, em bike vuce da se vozi brzo, pa onda tako letim preko vecine prepreki (hint: stepenice na kraju). sto se tice ganjanja uzbrdo, desno koljeno me zeza cijelo vrijeme, nesto sumnjam da je stvar do spd-a, pa cu probat na tome poradit. tako da vozim sa visom kadencom i bez gazenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#28036 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Samo pazi da se sad ne sabijes dok se jos privikavas na novi bajk (vidis da je sezona krsenja u jeku), jer Pitch daje osjecaj kako je sve moguce i to NN ![]() ...znaci jurili ste van kontrole niz one stepenice po Gipsu, he he...ja sam tu u par navrata naisao na planinare, uglavnom ih nema, ali kad iskoce a ne mozes se vise zaustaviti fakat je grd osjecaj, ali vjerojatno ne tako grd kao planinaru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28039 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Budi pametan i nabavi si makar za koljena neš da valja u vidu štitnika, falit će ti kad odu, Pitch će te vuć da ideš brže i brže, shit happens. Kad dropate beton odite do spoja s Lojstekom pa desno i nizbrdo po Lonjščini, spust je predobar, naravno uz povećanu pažnju na planinare, i uz odgovarajući razmak. http://www.vitalmtb.com/videos/membe...53/bturman,109 WOROLOLOL
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 08.11.2012. u 19:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28040 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#28041 |
Registered User
|
Ne vjerujem dok ne vidim, možda si dao neki opak popust Renesisu na Pitcha pa ti drži sad stranu. Zločinački pothvat. Niko nije rekao da se ja tebi moram maknut s puta ako se uguzim pred tebe, fair play otpada kad je cuga u igri ![]()
![]() |
#28043 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo i 4tog od danas ![]() Kako sam ja zaspao kad sam doma doso, to je bila milina. Bizmark mi zasarafio pivot za 5 min i svako mrdanje zadnjeg kraja prestalo (ko bi reko). Ja bi opet ovu 57, da se napokon opustim i pustim proklete kocnice...i da se ne izgubim naravno ![]()
![]() |
#28044 |
Registered User
|
Ajde onda više, stalno pričaš kako ćeš se opustiti, pa veće su šanse da se skucaš ako budeš krut kad se desi nešto neočekivano nego ako budeš opušten. Predugo ti je ta kočnica u glavi, gadno si se sjebo to je istina, ali radiš si protuuslugu već sad. Oklopi se i rokaj!
![]() |
#28045 |
Premium
|
Tak je, samo opušteno! ![]() Palo je službeno vaganje svih komponenti... Instrument je vaga koja na 8kg fulava 0.1 gram, zadnji put je kalibrirana prije cca godine dana, svejedno mislim da je ipak dovoljno precizna ![]() Vilica float 32 150 -1823.4g Kurble+osovina+32t šajba+bash+pedale wellgo mg1- 1154,1g Volan+lula +ručice i čeljusti kočnica -1260,3g Kotač prednji+rotor 180 hope v2- 2220,7g Zadnji+rotor hope v2 -2719,7g Frame sa shockom, headsetom, maxle-om, zatezačem sicštange, čašicama pogona-4498,1g -----bez shocka (sa svim ovim ostalim) je -3604,3g Lanac -244,4g 162,4g ručica mjenjača + derailleur 214,4g Sic 283,3g Štangu još nemam ali oko 350g će biti sve skupa : 14 930,8g not bad ![]() Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 08.11.2012. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28046 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Sutra cu ic na grmu izbijat frustracije da budem hepi ko hippy u subotu ![]()
![]() |
![]() |
#28047 |
|
![]() |
#28049 |
|
![]() |
#28050 |
Premium
|
To je težina sa floatom od 1800 grama, dodajte skoro kilu gore za recimo totema il tak nekaj kaj bi piknuo gore...svejedno, mislim da je to pristojna težina za 180 hoda ![]() edit : neki od vas znaju da sam pikirao i canfield brothers the one, taj frame je odličan, al je ipak pretežak IMHO samo frame, sa opružnim shockom-sa titanijskom oprugom bez headseta i svega drugoga je 4.45 kg... Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 09.11.2012. u 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|