|
![]() |
#27421 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
i ja planiram do aleša po kazetu i lanac. pitanje je kada ugurati ![]() javim se tu koji dan prije polaska ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27422 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@max - kako si onda pravdao porez? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27425 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Mislim rijesio sam cijelu narudjbu u 4 mejla. Prvi je bio dal imaju i dal mogu rezervirat, pa mi je reko da se regam i narucim, dobio drugi mejl da je narudjba primljena i koje duzine buzira i koji adapteri mi trebaju. Nakon toga mejl da je poslano i to je bilo to. Stvara se fama oko narudjbe ko da se narucuje obogaceni uran ![]() Jbte lakse je narucit u bajkamniji nego za neke kupnja kurtona na kiosku kod zgodne plavuse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27426 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
@mic i onyx: CRC vratio novce. Jos ih nemrem podic (vjerojatno necu moc do 1. u mjesecu), al prodajem par pizdarija pa cu vam vjerojatno do kraja tjedna novce vratit
![]() |
#27428 |
Gear breaker!
|
Si ziher za to? Nije prvi put da mi se placa na paypal, al je prvi put ovak veliki iznos
![]() |
#27429 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Meni je prva uplata bila pocrat poreza iz bajkmanije i morao sam cekat da prodje 30 dana da mi maknu "rezervirano" sa tih novaca. I nakon kaj su to makli sam onda morao cekat prvi u mjesecu da naprave automatic withdraw. Ne znam dal je to sam tak kod prve uplate ili moras imat malo vise uplata da ti pocnu "vjerovat" |
![]() |
![]() |
![]() |
#27430 |
Gear breaker!
|
Poslo sam im mail upita pa ce valjda nes suvislo odgovorit. Tnx za upozorenje ![]()
![]() |
#27431 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dragi kolege ![]() treba mi vaša pomoć. Razmišljam o kupovini bicikla do cca 2000kn. Imam stari bicikl moji sam kupio u Hervisu u Trstu pred dobrih 13 godina (MTB), iako nije prošao tisuću kilometara ukupno, a zadnjih 10 stoji spremljen, praznih guma ![]() ![]() Uglavnom, malo istražujem ovih dana i vidim da su stvari komplicirane. City bike, hybrid, MTB, metro bike. Sva neka terminologija. Meni treba bicikl koji bi vozio po gradu, ali da mogu i na izlete u prirodu, vozit po zemlji, šljunku, travi, ali ne mislim skakati preko stepenica s njom niti izvoditi akrobacije. Mi je MTB dobar izbor? Ako jest, koji? Crno Jaje (neki sajt s popustima) ima popust na Capriolo bicikle: http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/477 Koliko sam skužio, to su Srbi. Ima li ti smisla? Ili s druge strane, nešto ovako? http://www.xplorerlife.hr/proizvod/4...ikli-range-380 Koliko sam shvatio, najvažniji je mjenjač brzina i vilica? Pročitao sam neke forumske rasprave, ali oprostite, ovo ima 900 stranica ![]() Dakle, bicikl mi treba za neku casual vožnju, ne bih izdvajao silne novce. Nalazim se u RI, tako da sam možda i tu malo ograničen na ponudu. Imate li neke alternative ovim modelima koje sam linkao? Neki savjet na što da obratim pažnju? Ili je najbolje da uložim parsto kuna i odnesem stari bicikl u servis da ga srede ![]() hvala unaprijed
![]() |
#27432 | |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
a koliko znam svi ce ti savjetovat da za te novce ne kupujes novi bicikl,pogledaj sta se moze naci na njuskalu. Tebi treba mtb,ako ces ici u prirodu,makadam itd. Kad kupujes obvezno traci racun,jer danas se sve i svasta prodaje. Evo jedan bajk,malo vise od onog sto mislis dati, mislim da nema vise od 300km.i jos je pod garancijom.Kolega prodaje i znam da je pic pic. http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/h...-oglas-5950043 u svakom slucaju imas na njuskalu dosta bicikala pa nadji nesto i postaj ovdje pa ce ti forumasi odabrat sto je dobro, p.s.vidim da nisi upoznat s opremom pa da malo pojasnim koliko znam ako si cisti rekreativac,npr. ova oprema s ovog Hara je cist ok inace na takvim biciklima dolazi osnovna oprema,sto ne znaci da losa,dapace. kod shimana ti je poredano od dobrog prema boljem: altus acera alivio deore slx xt to se odnosi na mjenjace,pogone,kocnice... Ove vilice Suntour xcm,xcv,xct ili rock shox dart 1,2,3, ti je pocetak ponude ali svaka ce posluzit. I da,pogledaj si u inter sportu,oni znaju imat popuste,prosle godine sam vidio Mtb Genesis za nekih 2500kn s alivio opremom
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 16.10.2012. u 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27433 | |
Truth is out there!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27434 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ak mislis vozit normalno po sumskim putevima, makadamu i travi onda bi gledao treking bicikle. Imaju cece kotace i po asvaltu ces biti brzi neko na MTBu, a moci ces slobodno i skrenut na neki makadam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27435 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Nažalost, to nisu grafičke pa se ne razumijem previše. Odnosno, tamo mi može netko bilo šta podvalit; nek je ukradeno, prošlo sito i rešeto, popravljano, razbijano ![]() Ali malo istražim još dalje, hvala. Što se shimana tiče, zanimljivo je, ispada da ova x-plorer bicikla ima bolji mjenjač od ove polovne bicike ![]() Ali znam da nije sve u tome, valjda
![]() |
![]() |
#27436 |
Truth is out there!
|
Pa imaju isti prednji,zadnji mislim da je bolji na ovom polovnom,ali to nije bitno.Imao sam explorera i nedaj boze opet to vozit.Spustam se sa sljemena i otpadne mi lula volana,toliko o kvalieti.
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 17.10.2012. u 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27437 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedna od meni najboljih pinkbike photo epics ![]()
![]() |
#27438 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ne znam dal ste vidjeli novi heroj je došao, u 3 verzije mene nekako privlači ona black edition : http://gopro.com/cameras/hd-hero3-black-edition#specs |
![]() |
![]() |
![]() |
#27439 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#27444 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27445 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27447 |
sto da napisem ?!
|
strava ![]() meni se masu puta dogodilo da je pas poletio zamnom, ne baš prijateljski nastrojen. (kako vlasnici tvrde) u zadnje vrijeme razmišljam da si piknem suzavac za pse, a i njihove vlasnike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27449 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa toga imate svugdje i za siću. American shop na jarunu ima http://www.americanshop.hr/shop-671-.../sprej-suzavac Ovaj za 35kn je i više nego dovoljan za bilo kakvu psinu a i njegovog neodgovornog vlasnika. Nemam ništa protiv pasa, ali kad imaju glupe vlasnike onda znaju biti opasni.
![]() |
#27450 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zanima me da li ovi sprejevi prolaze kod malo zajebanijih pasmina, recimo am. stafford ili pitbull, dogo argentino i slicni? ...davno sam trazio odgovore po netu i nisam ih bas mogao naci. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|