|
![]() |
#25201 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja vec godinama iskljucivo sram i kmc dok jos nije ni bio tolko poznat, shitmano se ocajno pocel kvarit kaj se tice lanaca tamo 2002 godine, kad su meni na dva bajka pukli novi xtr lanci...
![]() |
#25202 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25203 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
6 brzina naravno. Uglavnom, radi sve kako treba. Nemam prvu brzinu, nego ide min do druge brzine na shifteru, narihta sam sa vidama položaj mašinice nad kazetom za prvu i šestu brzinu i radi ko zmaj. Što bi značilo da će ipak moći ove noći. ![]()
![]() |
#25204 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
joj ivo... kad sam rekao da neće moći ove noći nisam mislio da će ti biciklo izbaciti error i reći da nemože se voziti... ali vidim ja da ti neznaš kako radi šifter/mašinica/kazeta, pa mi se neda raspravljati zašto sam ti rekao da neće raditi (rekli bi ti i ostali dečki sa ovog djela foruma). uglavnom, bravo za tebe, uspio si nešto što je skoro nemoguće, plati si pivu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25205 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma dobar je i XT lanac, ja ga raubam već godinu dana skoro. Znam da ga imam još od vremena dok sam furo Treka. Možda ima veze s tim da ga Sanda pričepi pa ga rastegne na najjače. Treba mu malo pažnje samo, ja ga češće podmazujem i čistim od sranja. Ja bum isto uzeo KMC ili YBN onaj zlatni, samo teško mi se oprostit od 200kn u Zg a u Sloveniju ne idem tak skoro da se zdžiberim za 30ak kunića. Al biće mi još gore kad se skroz rastegne XT pa mi i kazetu razjebe, onda sam poso napravio tek.
![]() |
#25206 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ma šta pivu, sladoled. no činjenica je da ti ne znaš. A ja, naivan, poslušah tebe, dok mi nije pravi znalac reka da je to moguće. Uz 30 kn troška sam si to složio i vidi vraga, radi. Bravo ja, kao šta kažeš. ![]() P.S. A ako ne znam kako radi, zar mi ne bi ti, kolega sa foruma to trebao objasniti kao znak dobre volje, a ne dignuti nos i praviti se pametan?
![]() |
#25207 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja imam YBN i malo sam skicnuo Zlayin KMC - na prvu, izgledaju isto. S tim golden sabanom neces fulati sigurno. Malo vise detalja o novom Fuel EXu 2013 - ode geometrija u agresivu ![]() (130mm, 68°, teziste 5mm nize i 5mm kraci chainstay) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25208 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vratili se Sanda i ja sa predivnog Sljemena. Po Lojsteku i sjevernom grebenu skroz do vrha i vidikovca , gore se dogovarali gdje ćemo na spust. Dogovor pao na 9-10. Ganjanje all the way , baš je jeben osjećaj kad te žena pere na spustu , a ti si nemreš pomoć jer ak ideš brže češ strgat bajk i sebe ![]() Kaj se tiče rasprave o rukavicama , ja uzeo ove i u subotu ću ih isprobat pa ćemo da vidimo jel valjaju. http://www.ebay.com/itm/NEW-Full-Fin...11%26rk%3D4%26
![]() |
#25213 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#25214 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ev jos jednom, ak se ko oce pridruziti. Grma u 17:45 kod klupica ili u 18:00 na vrhu. Ciaos!
![]() |
#25216 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() drugovi, čistih garažu... ako ima zainteresiranih za zadnje XTR mjenjace... 960 SGS, vozila moja zenica, minimalne ogrebotine... dolazi sa XTR 970 ili alu pulleyima sa indu lagerima, 400kn... ![]() ![]() ![]() XTR 972 SGS, vozio ga ja par dana i bog me kaznil kaj sam stalno protiv karbona pa mi je lepo pukel komad kaveza, dakle natjunirao sam ga i smanjio tezinu ![]() radi sve normalno bez ikakvih problema, ali meni se neda zezat s time, zna se kolko kosta novi, ja za ovaj "pokvareni" trazim 550kn... ![]() ![]() ako nebu zainteresiranih islo bu na njuskalo i DB...
![]() |
#25217 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Uspjesno sastavio bajk nazad ![]() Za sada nista ne krcka i ne klika i nema lufta. provozano po dvoristu. Vidjet cu kak ce biti nakon sljemena ili dotke. I da ne bude samo tekst Jebena staza ![]() More Mountain Biking Videos |
![]() |
![]() |
![]() |
#25219 |
Gear breaker!
|
Dolazim i ja. Nadjemo se dole kod klupica il na vrhu?
![]() |
#25222 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25223 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nisi ti laganica ti si Biafra, jebote mislio sam da sam ja mršav s 72kg na 188, šta si šparo na hrani da kupiš bajk issatiboga. Ko hoće u 7 na Dotku nek navrati, zasad nas je 5, Crocus, Max, Jed2i, ja i hostler s DB.
![]() |
#25224 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#25225 |
Gear breaker!
|
Ne kompletna, ostaju trojka i jedinica od staza vjerojatno. Sam ce brijem ona 2 velika skoka na trojki poslje ceste maknut. Al ono, smrdez na najjace. Btw, ja sam ipak od 5 gore na Grmi. Pohvatam vas ostale negdje po stazi ili u 6 na vrhu
![]() |
#25227 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Molio bih procjenu znalaca posto ja nisam upoznat s kvalitetom i vrijednoscu dijelova za bicikle a tu vidim svako malo idu neki dijelovi ![]() Vidi se da je koristeno ali nekih bitnih ostecenja nema (nepravilnosti laka, par tockica hrdje na diskovima) Kompletni prednji i zadnji kotac: Alexrims dm24 x2 shimano hb-m475 x1 tektro 180 x2 shimano fhm475 x1 Shimano Deore cassette CS-HG50-9 x1 Je'l to vrijedi ista? (tj. da'l se isplati prodavati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25228 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kotači tog ranga su išli od 300 do 600kn oba (ovisi doista o stanju i sreći), rotori 50-70kn komad (novi je ~100kn komad preko neta sa dostavom), kazeta max. 100kn, ako je stvarno kao nova (nova je 150kn SLO).
![]() |
#25229 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ma dobro, al realno, kaj Hrv šume rade na tom području? Niš. Sad su popizdili što će dovest do tog rezultata da na grmu neće bajkeri zalazit, dakle neće kroz grmu više proći npr 50 ljudi, nego 2... jeben rezultat zbog nečega što ne smeta nikome...eto Druga stvar je da su grmu oni mislili uredit stazama za šetnju itd....ali nema naznaka tome, dakle - pointless |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25230 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |