|
![]() |
#4081 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Impresivno mi je kako jurca, ali ne opravdavan isto. Citiraj:
Naša bi vještaka da nađe tragove udaraca po Ferrariju kad ništa drugo. Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.08.2012. u 20:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4083 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
daj dobro e kakva deca Ford GT90, iz NFS II. Majketi, ovaj slon ga je vozio čak...
![]() |
#4084 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
I lik s Ferrarijem ( uopće nije bitko koji auto vozi) i policajac su se ponijeli neprikladno. Prvo, policajac piše kazu, ima tablice, u čemu je problem? Pošalje doma čestitku, barem se svi podaci znaju preko tablice. I još nadoda prekršaj za odlazak, ovo ono, i to je to. Drugo, lik koji je došao ponio se kao kreten, tu nema govora. Ali, njegovo je pravo i da ode. Ako nije uhićen, a nije, ustavno mu je pravo da se slobodno kreće. Onako prebit nekoga nije uredu, usred bijela dana. Da sam taj lik, očito ima para, platio bi par likova da ga malo propuste kroz šake kad nije na dužnosti pa vidi kako je to kada te netko gazi. Samo iz zabave. I naravno, platio kaznu nakon toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 07.08.2012. u 02:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4087 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Kad ti policajac kaže stani, onda staneš, nema tu kako i zašto i nisam ja i neda mi se čekat... To je sad naučio na neugodniji način. Citiraj:
![]() Znači policija te zaustavi da te legitimira, a ti imaš pravo odbit i otići jer imaš takvo ustavno pravo? Pa nisi u ZET-ovom tramvaju ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4088 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jopise Citiram te... "Naslijediti policu od roditelja moguće je jedino ostavinskom raspravom" Ovo ti nije istina bez obriza sto pise na svetom pismu kojeg ti je poslao taj ured ili jer to pise na starnicmam osiguravateljskih kuca za one iz google generacije. Ne zanima me nista drugo sto si napisao jer je ostavinska rasprava puno ozbiljnija svar od neke police osiguranja i znam u kojem smjeru sve moze otic kad se nadu tak pametni ko ti sa fix idejama. Ja sam ciste savjesti jer sam vas uopozorio a vi vjerujte dalje osiguravateljskim dopisima i njihovim stranicama. Bonitet valjda mozete dobit ali ne na raspravi. Na raspravi samo auto o ovo rjesavte sa osiguravateljima koji nisu suci ili biljeznici da imaju bilo kome govorit kaj se moze a kaj ne na ostavinskoj raspravi, pogotovo na auto-osiguranju. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.08.2012. u 08:56. Razlog: flejmanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4089 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4090 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4091 | ||
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Neki ovdje očito misle da policija služi da ti daju upute gdje se koja ulica nalazi kad se izgubiš u gradu. Treba vam očito sve nacrtati. Svaka NORMALNA država funkcionira na ovakav način. Kod nas neće nikad jer lopovi štite lopove. Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.08.2012. u 10:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4093 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Lik ne kuži da zakoni koje primjenjuju i KOJIH BI SE TREBALI DRŽAT (pošto ih se 99% ne drži) javni bilježnici nisu jedini zakoni u RH. Lijepo sam mu napisao da je po zakonu o osiguranju polica AO OBAVEZNI PRIPADAJUĆI DOKUMENT uz vozilo i da SE ONA PODRAZUMIJEVA uz vozilo, ali ne on je uporan u svom trkeljanju. Zato sam napisao eod s njim i mir. Valjd znam šta pričam kad radim taj posao svaki dan...
![]() |
#4094 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Kako zbog nekih stvari ništa nije moglo stajat na mene ( zemlja, auti, itd ) moj auti je cijelo vrijeme stajal na roditelje i sad smo prenesli auto darovnim ugovorom na mene. Majka mi je imala 2 auta, (oba s 50%), svoj i moj na sebi, svoj je prodala jer iz zdrastvenih razloga ne vozi, a ja se selim od kuće pa je moj prenešen na mene. Stari ima svoj, s 50%, brat svoj s 50% al to ni bitno... Sad mi stara ima 2 police koje propadaju... Evo opet ponavljam pokaži mi način da legalno prenesem jednu od tih polica na sebe i za to ti platim 2000kn odma na ruke keš.
![]() |
![]() |
#4095 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Međutim BONUS je pravo koje stjeće pojedina osoba i vezan je samo uz tu osobu i nije prenosiv niti na jedan drugi način osim uz auto na ostavini ![]() oš i ti zaradit 2000 kn? zapravo ponuda vrijedi za bilo koga ![]()
![]() |
![]() |
#4096 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jao, pola sata sam sad slinio nad autom. Kako se sve lijepo može customizirat svoj McLaren. Evo, igrajte se malo: http://www.mclarenautomotive.com/uk/...r/default.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4097 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Gle kad netko umre onda se primjenjuje prije svega zakon o nasljedivanju. Ljudi uce puno godina da bi mogli baratat sa time a osiguravatelji ko iz topa pisu recenice koje unose zabludu medu ljude koji imaju takav slucaj. Nema suca, biljeznika ili advokata koga neko nije gnjavio za to. Sve samo zato jer barataju pojmovima o kojima nemaju poima. I dosta vise. Kad dodete na raspravu, nebi zelio nikom, mozda bude malo jasnije sto to je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4098 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovdje ima članak o par noviteta uključujući i BRZ http://autoiq.hr/
![]() |
#4099 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja sam danas malo pretjerao...uputio se po Michelin Pilot Exalto i vratio se doma na Toyo R1R. Je, guma je predobra već na prvi dojam gdje uglavnom ostanem razočaran jer gume sjednu tek nakon 500-1000km da bi se pokazale, ali ovo je nešto skroz drukčije. Radi velikih glatkih površina i mekane smjese lijepi se toliko prašine i kamenčića da na naglo ubrzavanje samo baca iza sebe...grip naprijed predobar pogotovo u trenutku živčanog šaltanja gdje je znao proklizat ako kvačilo otpustim sa već poklopljenom papučicom gasa...ali nekako imam osjećaj da ću ih poderat prije slijedeće izmjene ulja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4101 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#4102 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004