|
![]() |
#4051 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma daj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4052 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja bi ga povuka na sud s dobrim odvjetnikom i naplatio svaku sekundu na podu, udarac u Ferrarija i uvredu. Očito da je isfrustriran životom, pa pravdu izganja priko malog bogataša, nikad nisan moga podnit zavist. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4054 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kad te amer zaustavi, miran si ko bubica, šutiš i radiš što ti kaže. Nas su zaustavili u Memphisu. Vozili se navečer lagano kroz grad, spustili krov na 328ci i uživancija. Odjednom rotirke iza nas. Frend amer je vozio i kaže, budite mirni, napravite što vam kaže ako nešto kaže i ne pravite se grbavi. Nijedan propis nismo prekršili, ali smo se vozili gradom u 2 ujutro, a registracija mu je istekla u ponoć. Sa strane murjaka sve kako mora i biti. Dobra večer, oprostite ali registracija vam je danas istekla. Potrudite se da to riješite ujutro. Hvala, ugodna večer i doviđenja. Bilo je još par susreta i s kime sam god razgovarao, ljudi kažu da u policiju imaju potpuno povjerenje. Ako si ok, bit će i oni ok, a ak se ideš glupirati ovako, slijedi ti javno sramoćenje, kazna i zatvor. Jučer pričam s frendicom iz Bostona koja je otišla raditi gore. Naplaćala se kazni i kazni dok se nije navikla. Neki dan su je isto zaustavili jer joj je registracija istekla. Prošla je bez kazne, ali je morala ostaviti auto, ujutro na šlep, prvo platiti staru kaznu za parkiranje koju nije riješila i onda tek može ponovno registrirati auto. Nema šale s amerima.
![]() |
![]() |
#4055 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() I jesan li ja jedini kojemu se čini da lik nije ispravno postupio (mislin na policajca)? Citiraj:
![]() Mislim da nema komentara ako je sve ostavljeno na reakciju/prosudbu jednog čovika. EDIT Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.08.2012. u 12:27. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
A da meni netko napravi nešto poput ovog balavca, znači mali zajebe, i u potpunosti me ignorira dok kazna nije napisana, a još potom i pokušava zbrisati dok situacija nije riješena, mali ide dolje i to zubima na rinzol. Bez jebemti.
![]() |
![]() |
#4058 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#4061 | |
Premium
|
Citiraj:
Da je ovaj nagazio auto, da, policajac je mogao izvući pištolj i onesposobiti (edit) ga. I to po zakonu. Nisam policajac. Preko kojeg suda? Našeg suda? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4062 | |
Banned
|
Citiraj:
I tebi je normalno da policija mlati ljude ka u doba exYu, i da UDBA radi poslove "čišćenja mozga" od krivih utjecaja. ![]() E da, i onda se čude kad neko uzme *legalno* automat i počme pucat, USA zemlja velikih sloboda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Baja ohladi malo. Lik je dobio što je tražio. Što se ima pravit grbav nakon što mu policajac već započeo pisat kaznu i želi ga identificirati? Također što ovaj zna je li terorist ili nije, odbija li se identificirati iz objesti ili iz potrebe. Tko kaže da je auto uopće njegov, registriran na njegovo ime? Mućni malo glavom i shvatit ćeš da je reakcija posve opravdana. Nema to veze jel on u SAD-u, 'rvatskoj ili bilo gdje drugdje. Ima sreće što nije u madr raša ![]()
![]() |
#4064 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam što mi nije normalno. Nije normalno da danas svatko radi što hoće zato što policija nema nikakve ovlasti. Vjerujem da bi jedan solidan postotak Hrvata trebalo dobro premlatiti prije nego ih se vrati na ulicu. Odakle ti sad o UDBI?
![]() |
![]() |
#4065 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Eto primjera a nisu jedini. Citiraj:
Totalni OT, a vama svima želim mlaćenje od organa gonjenja ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
Moderator
|
Pa mene zasigurno neće mlatit jer se znam ponašat i imam dovoljno mozga da ne radim onakvo stranje ko onaj mlatimud ![]()
![]() |
#4069 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Baja u kojem si ti filmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ovo nije prvi put da vidim barem kod SAD teritorije da policajac stane kod fara na strani vozača i tek onda piše, zašto ne znam, možda ima veze sa sljedećim: the car doesn't have a licence plate at the front, also it's been reported that there was no registeration sticker on any part of the car; not to mention the car being illegally parked. and then, to top it off the idiot tried to drive away from the scene and ran over the cop's foot. how many excuses does this idiot need? get off his dick people, the guy is a certified jerk. ... Police Officer Felix Recio is filling out a ticket for Mr. Chabbott’s car for parking in a no standing zone, for not having a registration sticker, and for not having an inspection sticker, according to an NYPD spokesman and the criminal complaint. ... Mr. Chabbott, 28, of Midtown South, first tried to snatch the summons out of Officer Recio’s hands, then walked inside 147 Mercer Street, the address for The Mercer Hotel, the criminal complaint adds. Mr. Chabbott, who was reportedly there with girlfriend (and former “The Hills” player) Stephanie Pratt, then returned to the car to announce “I’m leaving.” Mr. Chabbott was “specifically told by the officer to not get into the car and to not leave, and that’s exactly what he did,” the NYPD spokesman added. Ovo zadnje može biti istinito ili ne, ali vidljivo je da naprijed tablice nema niti bilo kakve naljepnice, što znači da policajac nije mogao samo zapisati registracijski broj i otići. Koliko sam upućen postoji znači protokol koji ako se zaobiđe policajac ne vrši svoj posao kako treba, što znači da se vozač u ovome slučaju može izvući bez kazne zbog toga što je policajac pogriješio. Ako i jedna država ima problema sa policijom i koja postaje "police state" to je SAD, ali i da mu nije stao na nogu, vozač je daleko pogriješio, a nema rasprave tko je kriv ako je ovo istinito što se dogodilo prije same scene sa videa, da znači nije ovo prvi susret policajca i vozača. Čuo sam i ja da je UDBA naplaćivala kazne zbog naljepnica i parkirnga, te vezala lisicama i bacala na pod... o čemu ti pričaš, dobro je pa nisi stavio kakav video sa mecima, članom Bloods ili Crips-a... "What's your name, tell us what's you name" samo je to falilo... lik ispade veća žrtva od Gandija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
Banned
|
Evo tablice: http://youtu.be/3lKwkn6JT74?hd=1&t=2m42s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
nevjerovatno je što si ljudi koji voze ferrarie i sl. aute dopuštaju, murjak stoji kod auta, a ovaj ladno odlazi i to tako da zapinje za njegovu nogu, što je najbolje murjak mu 2-3 puta govori da ne mrda ali ovaj ne sluša. A može se vidjeti i da mu je nagazio na stopalo jer trenutak prije nego će murjak lupiti po staklu se vidi da je isčupao nogu. Ovo je ništa drugo nego napad na policajca i pokušaj bijega, da murjak nije nogom blokirao auto ovaj bi lagano otišao. a postove od baje ne kužim, nije mi jasno jel se zajebava, trola ili je ozbiljan? P.S. Kad sam pogledao video bio sam uvjeren da je tip koji vozi ferrari onaj iz CSI: Adam Rodrigez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
licence plate + front no registeration sticker inspection sticker Tek sad kada sam opet pogledao čuo sam kako policajac govori da stane, lik kao pogleda i nastavi voziti. I ako ovo nije odupiranje pri uhićenju, ne znam šta je, jedino da je se zabravio u autu tako što bi gurnuo nogu u volan pa bi morali i volan sa njim iščupati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 | |
Banned
|
Citiraj:
Odlično, jedan policajca izigrava boga. Postoje organi koji su da odluče o ispravnosti, izgleda da postoje dovostruka pravila. A i ovo nije jedini primjer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ti si se sad uhvatio izoliranih primjera ko pijan plota... ajde nađi all star primanja mita kod naših drotova i "di si frende" zaustavljanja. još naši imaju tolerancije u tri qrca (generalno gledajući) šta sve ljudi rade naokolo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Moderator
|
Baja možeš ti do preksutra vadit razne majmunarije policajaca ali to neće promijeniti činjenicu da u onom slučaju policajac ima puno pravo što je onako reagirao. Ne kužim (niti me briga) čemu sad taj tvoj revolt ali ono što lik radi jednostavno nema veze sa zdravim mozgom.
![]() |
#4079 |
Moderator
|
![]() |
#4080 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Upravo tako nekako, sto veća budala Baji veća faca ![]() Baja,kad te murjak zaustavi i kaze ugasite vozilo,ti ga lijepo odjebi i kreni svojim putem,trkni ga po mogućnosti,javi kak si prošo...brutalno ili malo manje brutalno... ![]()
![]() |
|
|