|
![]() |
#24692 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Daj to slikaj, nema sanse da je napuknuce normalno. Ja dosad nisam ni na jednoj formuli imo napuknut clamp
![]() |
#24695 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pa takav bike se, po mom skromnom mišljenju, ne kupuje samo kao rama. Kaj buš onda, tražio okolo Talasa 140/180 s remoteom - inače custom napravljen za Scott? Ako niš onda barem frameset frejm+vilja, ostalo prebaciš, jedino što su komponente gore vrh vrhova pa treba duboko posegnut da bi se to izjednačilo, nakraju te ispadne daleko skuplje. Kod slovenaca ima Scott, treba to uzet u komadu. Jedino kaj LT10 ima pull shock a novi geniusi imaju klasični shock s 2 komore. Iako je stari 10x seksipilniji.
![]() |
#24696 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
upravo mi došle gogle sa crc-a jebenica ! ne znam kako sam mogao bez njih do sada ! jedva čekam neku prljavštinu da ja uzvratim udarac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24697 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Hoce bit neke voznje danas?sljeme,dotka,grma?
![]() |
#24698 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e ljudi, evo slike napuknuća: http://www.pohrani.com/f/O/Pj/1mSiYBt/12.jpg znam da se slabo vidi jel mu je autofokus otišao na vilicu a ne na clamp, no skužit ćete ga. također kaže da napuknuće nije skroz, nego samo na vanjskoj strani, znači, kada se skine clamp, ne vidi se sa unutarnje strane ništa. na internetu sam vidio cijene od nekih 100kn za to, a inače, kočnice su 2 mjeseca vožene i u jako dobrom stanju (bez ogrebotine), pa sam mislio ih uzeti zato što su malo jače od marti koje imam. radi se o 1:1 zamjeni, kaj vi mislite? edit: radi se o formulama RX, to će vuco sigurno znati, no njega ne volim više. edit2: evo još koje slike: http://www.pohrani.com/?C/iR/4tZ2T1h5/10.jpg http://www.pohrani.com/?3j/fu/26ZD2qY1/11.jpg http://www.pohrani.com/f/1C/Oo/fPCVKgF/13.jpg Zadnje izmijenjeno od: zubich. 17.07.2012. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24699 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
nije normalno, ali uobičajeno - je. svojedobno sam bio kod bizmarka na sedmom servisu formula pa je to spomenuo kao jednu od češćih grešaka na njima. btw on ti ima sve rezervne dijelove za formule. ja osobno ne bi mjenjao magure za formulu. previše održavanja, pimplanja, odzračivanja, namještavanja, servisiranja. dobro rade, ali it's not worth it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24700 |
Registered User
|
Formuline bremze su kompatibilne s Avidovim matchmakerima, tako da ako nabaviš matchmakere možeš ukomponirat Formule s svojim gnojem od SRAM šiftera i riješio si problem napuknuća plus središ si nered na volanu. Kad će video?
![]() |
#24701 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
video je u procesu montiranja, ali ima smeđu mrlju od blata na sredini ![]() a kočnice ću uzeti jer sam pizdek koji mora mjenjati svako malo nešto, pa je ovo dobra prilika za probati druge kočnice, no razumijem rizik... magure su mila majka za održavanje dok ću se sa ovima morati igrati kao i sa avidom (kojeg potajno želm) ![]() uglavnom, hvala na informacijama, vjerojatno ću srediti ovo sa matchmakerima i gg ![]() edit: e propalo mi je ovo sa formulama jer je njegova rama XXXXL pa mu nebi stala moja stražnja kočnica ![]() blaaah ![]() Zadnje izmijenjeno od: zubich. 17.07.2012. u 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24703 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Upravo sam izvukao iz preseksi fizioterapeutice da je ona zasluzna za razbacivanje konjske balege po Dotki...odrzao sam joj bukvicu, a ona se slatko nasmijala i rekla to je sve prirodno...hjoj da sam u situaciji da ja njoj lomim ruku mozda bi nastavio sa zezancijom, ovak sam zasutio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24706 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24709 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ak se dobro sjećam po pisanju drugih, to je normalno. Treba im 30-tak plus dana minimalno. Trebalo bi ti stić uskoro ![]()
![]() |
#24711 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Trazio povrat love i reko im da vise nikad ne uzimam preko njih. Radnje an ebayu dam par dolara vise da mi odmah to posalju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24712 |
Registered User
|
I'm a lover not a fighter ![]() Jack, na sljedeću terapiju obuci ovo pa nek jaše ![]() Evo jedan filmić da vam se dlanovi oznoje http://vimeo.com/45855760
![]() |
#24714 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni jutros bilo dosadno pa sam napravio đir oko 7:30. Cvrčci kod nas cvrče na najjače, a vani je bilo ugodnih 24 sa burom: http://youtu.be/oPKZqmE4K3s?hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24715 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
#24716 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24719 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 17.07.2012. u 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24720 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 17.07.2012. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
|