|
![]() |
#24661 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako najlakše i najtočnije provjerit veličinu rame (ukoliko ista nije zapisana na računu i papirima)? Od kuda do kuda se mjeri? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#24665 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema veze, ionako si mi sve rekao sa onim gore, thx.. Ja sam mislio da se to mjeri na posve drugom mjesti, točnije, od sredine ST-a pa do "volana", toliko o mom znanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24667 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jer je kroskauntrirejser. Gledajte galeriju, 17 dream bajkova http://www.vitalmtb.com/photos/membe...tepper-com,831
![]() |
#24670 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Varijabli vrsta "tjubles" guma = 3 TL, TR, UST Svi zagovaraju svoje, a sistem zračnica + guma su iskreno, najjeftinije i najsretnije rješenje za vozače koji naprave 500km mjesečno. Ovaj tjubles sam išo probat sam zato da vidim o čemu ekipa priča. Malo mi se prosralo od svih tih kombinacija i ovog događaja na sljemenu. A prije toga mi 2 tjedna guma puštala non stop a propisno je promućkana i sve to skupa. Doma imam još malu bočicu onog mlijeka iz knedle i mislim da ću s tim prvo probati, a kasnije daviti vas ostale ako ne pokrpa ![]() Ako ništa drugo, ulogu kotača možemo komotno izbaciti iz računice, a ako mi ovaj tjubles propadne i kotači će u prodaju.
![]() |
![]() |
#24671 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa i ne znam ih baš koji preferiraju viši tlak, kod mene u klubu ako nema asfalta idu maks do nekih 2.7.
![]() |
![]() |
#24672 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
a da ide bajk čim brže, ne treba mi niži. a nisam ni lagan baš, imam 87kg. tu i tam spustim do 2.5 ak idemo po blatu ili vlaznom da malo bolje primi, ili pak ak je neki brutalni spust da me ne odbija ko na fliperu. Haha, kakav provokator mučki. ![]() Citiraj:
Ma dobro, pusti ti sad kolko ko napravi km, tak svejedno ak napravis 100 ili 1500. Velim da ti se ne bi smjelo bušit na kojem god tlaku voziš, jedino ak prek nečeg brutalnog preletiš i razdereš gumu. Ja čak niti ne stavljam puno mlijeka i po godinu dana ne nadolijam. To posle kad otvoriš je užas kak izgleda. ![]() Izgleda da mi dolazi kupac za sworksa i prelazim u cestovnjake za stvarno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24673 |
Avocado
|
Budem poslikal danas kad stignem tu rupicu pa samo da mi kažete dal je to veličina koja se mora moć zakrpat. Meni se čini da taman se popišo u gumu da se mora zakrpat ![]()
![]() |
#24675 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kak to? Kaj nećeš 29era? Očeš trke vozit ili samo rekreativno? Znam kad sam išao od Jaruna do Vrapča sa jednim likom doma , ful karbonski Spec , kotači i sve , frajer jedan zapedlaj na velkoj šajbi i kotrlja se valjda 1 km , dok ja pedalam ko sivonja i nikak ga pratit. Evo savršenog bajka za Sljeme : http://www.scott-sports.com/gb/en/pr...e-spark-40-xl/ 68° head angle , niski BB , poprilično dug wheelbase , jebeno. Još remote seatpost i deri cijeli dan dok ti noge/pluča ne crknu.
![]() |
#24676 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Spark mi je genijalan, ja sam ga gledao za uzet, i vozio sam probno 30icu. Svidio mi se ludilo, vec sam namjeravao uvoz 40tice iz Poljske preko prijatelja (jer je masu jeftiniji, 30-40%), ali onda mi je uletio ovaj Trek za 10000kn, i zasto ne, popust 30% je ludilo, a i pikirao sam vec prije taj bike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24678 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Uf da, ja kad sam vidio stingera za 100 kuna htio sam ga uzet ovak za bezveze, jednostavno predobra ponuda za savršen komad hardvera ![]() Srećom pa ga već imam, kako je to super stvar.
![]() |
#24680 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ja s tim nemam ništa, majke mi ![]()
![]() |
#24681 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako neko treba, imam 4 para pakni za formule (r1, rx, one, mega) viska. Samo 50kn ![]()
![]() |
#24684 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Također ![]()
![]() |
#24685 |
Avocado
|
rupčaga na gumi koja se ne da pokrpati je ovakve velicine: www.pohrani.com/f/B/10q/3PtvxRZw/imag0234.jpg
![]() |
#24686 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@destro za stana je to picin dim @sile ![]() a moj let će valjda biti... fizio je snimao a mjesto radnje je već tebi poznato... ona strmina na medvedgradu ![]() ![]() edit: jel normalno za formuline kočnice da imaju malo napuknuće na clampu ručice? kaže mi lik da je to normalno za sve formule i da drže bez problema, no bojim se da mi ne puknu pri padu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24687 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kakvo napuknuće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24690 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Teško da je itko od nas čuo išta o takvoj rami , evo ti link na MTBR pa ak se služiš engleskim čitaj : http://forums.mtbr.com/scott-sports/...re-689171.html Ovo je za 30 , al ima još hrpu stranica pa potraži.
![]() |
|
|