|
![]() |
#24393 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Mnogi me ne vidješe. Neki povezivahu to s diablom, neki s faksom, neki s ludom glavom. Sad sam tjedan dana bio u Slavoniji, vratio sam se jer počinjem raditi od ponedjeljka, prije toga sam dovršavao i branio završni rad na faksu (sad sam službeno inženjer), a uz to sve mi je bajk bio rastavljen 5 dana kad sam se mogao voziti. Nisam stizao ga složiti ![]() Fali mi vožnje ali kako su i ove vrućine teško se natjeram pomaknuti iz sobe ![]()
![]() |
#24394 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 08.07.2012. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24395 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajde ajde, i ja radim, ali kasno popodne se moze voziti :P jutros krenuli ja, nik, sanda, daniel i skuli. skuli skrsio odmah lanac, tako da ne mora dalje. a mi gore stvarno laganini tempom, vruce je, ali ide. gore divno ![]() nik je brisao na zagorsku stranu, ja, daniel i sanda preko cinovnicke na 20tku. i to je lijepo, osim jedan dio spoja nakon onog makadama prema njivicama. pocetak je koma u liscu i granju... sve u svemu lijepo. osim sto sam uspio snakebiteat prednju gumu :shy: |
![]() |
![]() |
![]() |
#24396 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Zovite kad ćete na grmu! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#24397 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24399 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24402 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Muda za dropove i body armor za strsljene. Ujfu
![]() |
#24403 |
sto da napisem ?!
|
Mic, uploadam onda tri videića od jučer/ prekjučer ! a nisam dolazio na cugu jer bi došao prekasno, pa reko... neću sad uletavat a i pitanje je dal ste još bili tamo ! ![]() editiram ovaj post sa linkom za download. neeego, gore će biti sranja sa stršljenima jer ih ima jako puno. destro i ja smo ih davno čuli dolje na livadi, ali su sad gore kod vidikovca i siguran sam da će biti sranja s njima. brdo ljudi prolazi onuda, a oni su se nastanili u barem tri drveta gore... i to baš na samom prolazu u/ na staze. ![]() EDIT: link za download letećeg mica Zadnje izmijenjeno od: Željac. 09.07.2012. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24405 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A mogo si doć, bili smo skoro do 11... Apropo stršljena, ima ih gore u ziher 7-8 stabala, no sva ta sa rupama od stršljena su označena crvenim sprejem nekim, tak da budu ih vjerojatno rešili ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24406 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Eto ja sam jucer s ranojutarnjom ekipom pohodio Sljeme i posto je Skuli imao defekt izgubili smo nesto vremena, a ja sam imao dogovor, pa zbog toga nisam uopce odmarao vec pravac Cinovnicka i spust po Zagrebackom putu, oliti stazi br. 39. Nikad bolje i fluidnije nisam odvozio stazu, valjda jer su misici ostali pregrijani ![]() Ovaj puta sam (napokon) ponio kameru i sve snimio, tako da se lijepo moze vidjetu ruta, IMHO, meni mozda i najljepsa singlica na Sljemenu (ona koja uz potok prolazi preko izletista Srnec). http://youtu.be/YQ3SITJE37A |
![]() |
![]() |
![]() |
#24408 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24410 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24411 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24413 |
Moderator
|
Meni je sad uletilo da prodam mob poslije posla, a s obzirom da nemam baš zainteresiranih previše, vjerojatno ću to ići obaviti. Još ću javiti ovdje ili nekome od Vas (Nik ili Hostler).
![]() |
#24414 |
Gear breaker!
|
Oce netko danas opet na grmu? oko 5-6 kad malo zahladi, napravit par krugova, poskakutati i tak...
![]() |
#24416 |
Gear breaker!
|
Ak je jos neko za grmu, adaksinjo i ja se nalazimo u 6 kod klupica. Ja sad idem na cevape jer sam si sjebo rucak -.-
![]() |
#24418 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad kasnije, ja jos impregniram zidove po kuci...bas je zabavno ![]() Na nocnu se slobodno moze krenuti u 7:30-20h pa na dalje, prije mi nema smisla. Javi mi na mob kad ides pa ako stignem pridruzim se, dosta mi je isparavanja ove kemije koju udisem na +40C |
![]() |
![]() |
![]() |
#24419 |
Moderator
|
Sad sam mislio za par minuta krenut se spremat, znači nekih pol 8, 15 do 8 tunel bi bio valjda. Javi do tad na mob dal da te čekam.
![]() |
|
|