|
![]() |
#24331 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ja imam mount koji se dole zašarafi, a gore se lampa samo natakne i stoji fino, moram ga istestirat na spustu baš... al mislim da će bit ok, jer koliko god skakao itd na asfaltu lampa se nije niti pomaknula... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24332 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
Jedino ti lampa mora pasati u njega jer bas nije fleksibilan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24333 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
dobio sam ovaj ciklokomp http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=1501&cate=3 sve je gore instalirano kako treba i radi,samo me 1. kako se to cudo skida i 2.kako se gasi:-)
![]() |
#24334 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Skida tj. vadi iz kučišta, rotacijom za 45 st. u jednu stranu, a gasi tako da zvadiš baterije ![]() Ak se ne "koristi", sam ode u stby mod gdje pokazuje samo sat. Uostalom, na linku koji si dao ima i jubitubi video sklapanja - za skinuti, napravi obratno ![]()
![]() |
#24335 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ovo je meni daleko najbolji prihvat za volan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24336 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#24337 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ja konačno opet sjeo na bic i pošto sam na godišnjem još dva i pol tjedna malo ću tu kod sebe obić ove šume kraj moslavačke gore. Puteve neznam i sve istražujem tak da bi moglo postat jako zanimljivo! ![]() Pošto danas nisam imao puno vremena napravio sam jdnu manju rutu. http://www.endomondo.com/workouts/uiQRwky5_u8 Sutra ću tu rutu pofotkat jer jako lijepo izgleda put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24338 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jaooo, sutra zadnji ispit do jeseni, u subotu sam na sljemenu pa makar i sjekire padale. Ide jos netko?
![]() |
#24339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24340 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Je, u subotu se ide ali po mogućnosti što ranije, ako se ovakvo vrijeme zadrži najkasnije 8 kod tunela. Ili predvečer tek, kad je makar Lojstek u hladu iako su temperature i dalje visoke. Laganom matematikom sam došao do cifre da sam na jučerašnjoj noćnoj vožnji popio 3 i pol litre vode i jedan Radler na Lugarnici. I opet sam bio žedan ko graba.
![]() |
#24341 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#24342 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ajd lovro sa nama po 10ki u subotu... u 9h se nađemo gdje i inače pa laganini... tko zna gdje ćemo se sve zapeljati ali mogu ti reći da bi ti bilo zanimljivo ![]() btw: desetka je gro bolja za uspon jer je 95% u šumi i puno je finija temperatura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24345 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja danas krenuo u 20:10 sa share, dosao u 21:30 na lugarnicu. lagano odmor i nazad. sam i bez lampe. svjetlio sam sa onom bljeskalicom, bilo je zanimljivo ![]() ali gore je divno (22C), a i po putu je bilo sasvim ugodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#24348 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 06.07.2012. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24349 |
Gear breaker!
|
Ko sve ima u planu sutra sljeme? I u kolko sati bi krenuli?
![]() |
#24351 |
Gear breaker!
|
Onda cemo se u lugarnici naci vjerojatno, nisam bar 2 tjedna vozio, nema te sile da se desetkom sad penjem ![]()
![]() |
#24353 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
I tak velis Lovro bikca poslje njivica nije bas ko lojstek..haha...kak je Jasminu islo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24354 |
Premium
|
Išlo mu je bolje nego meni , al isto ne pre dobro. Da nema korjenja nebi bilo tak gadno , al ovak je pre sjebano za gurat , kamoli vozit. Vjerojatno se vidimo u 9h kod tunela , neš me noga boli jer sam opal u dvorištu dok sam nogomet igro ![]()
![]() |
#24355 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
He he...sad si misli kak je tek meni bilo s fulkom - takodjer najgori uspon ikad, i necu ga bas tak brzo ponoviti. Inace ja ocekujem da ako se nastavis baviti biciklizmom, i uz konstantni trenig + dok jos malo fizicki stasas, Bikcu bi trebao odraditi samo tako. Sve je stvar treninga, potencijala imas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24356 |
Premium
|
Ma dalo bi se , al treba vježbat prelaske kamenja i korjenja , jedan dan na Lojsteku ću se zaustavit na onom kamenju i ići ga prolazit 3.4 puta da malo vježbam tehniku. I treba mi manji omjer , ja imam 26-34 najmanji , al treba mi barem 24 šajba naprijed. Ekipa kak sam pao jučer na nogometu me boli koljeno , niš specijalno , malo nateklo. Imam neku mast koja hladi i pomogla je dosta , kaj još mogu napravit da što brže prođe?
![]() |
#24357 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Pa da,ak se budes vozio tak stalno trebo bi svladat bikcu..meni je trebalo nekih 3-4mj treninga da se spentram gore bez stajanja sa metom55...Ide sutra tko gore ujutro oko 9? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24358 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
El neko danas za grmu? Kadgod.... I neki kasniji strmopeć mi igra.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24359 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@lovrix - ono kamenje na lojsteku se ionako prolazi u visokim brzinama, tako da tu nemas brige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24360 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ekipo, generalno je dogovoreno da se oko 5, pola 6 (ovisi o temp) kreće na strmopeć sa zapada (Željac i ja), kupimo murinu negdje usput! Ko god je došo, dobrodošo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|