|
![]() |
#3511 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Tj. vise nije jer sam tutnuo pojačalo umjesto nje, ali opet? Jel još neko ima fobiju ili iz duše mrzi Fiat Punto kad ga vidi na cesti? Kad god vidim nekog negdje je skršen il je izudaran. A ljudi koji ga voze il nemaju pojma il voze ko apsolutni manijaci. Naravno, nisu svi takvi ali većina... Znam dvoje ljudi koji ga imaju i kad sjednu u njega postanu zvijeri. Oboje imali totalku u njemu. Mega parking: http://www.pohrani.com/f/45/to/12qH3KoP/punto1.jpg http://www.pohrani.com/f/9/xi/2gRWpAHY/punto2.jpg Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 17.06.2012. u 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 17.06.2012. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 | ||
Banned
|
Citiraj:
Viper ____________________ 540 N·m (398 lb·ft) at 6,000 rpm[5] with 80% torque available at 3,250 rpm. Italia. Uostalom, kamioni imaju 3000+ Nm na @ 1000 RPM, pa se ne voze trke s njima, zna se šta je sportski motor ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
I na sve to 1-2-3 pobjeda. Nadao sam se da će Rebellion Toyota dogurati na 3. mjesto s obzirom na to da su se Audiji poskliznuli par puta a br. 4 je par puta stao zbog problema s mjenjačem. Ali dobro, možda će doći kraj dizelašima, iz Audija su "kriptično" rekli kako neće vječito biti dizel prototipovi, s obzirom da turbo benzinci brzo grabe naprijed (na svu sreću ![]() @ Baja - zapravo, voze se utrke s kamionima ![]() ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Toyota se jedino proslavila što je izgurala sa staze Nissanov DeltaWing Inače sam fan Audia, al šteta što je Peugeot odustao od LMP utrka. Bilo bi zanimljivije, sad kad je tu i Toyota.
![]() |
#3520 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije točno, vodili su neke vrijeme i dobro su se nosili s Audijem a onda im je krenulo nizbrdo nakon sudara s Ferrarijem, što je gotovo copy pejst krša prošle godine drugog R18 ![]() Ali dobro, bilo je malo izvjesno da će završiti s obzirom na probleme s pouzdanošću koji ih prate, no svejedno nadao sam se kako će ostati dulje u utrci i makar dogurati barem jedan auto do cilja. Za prvu utrku nakon 13 godina pauze tako parirati Audiju - svaka čast. Mogli bi oni i pobijediti za par godina, ako nastave dobro. A ruku na srce, u toj gužvi, takva stvar je bila neizbježna a DeltWing je čudna stvar u prometu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3521 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() A vezano za masu, taj auto ima 2,3kg/KS Da i? Citiraj:
![]() |
![]() |
#3522 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3523 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Btw, bočna silueta je predivna i jedan veliki "up yours" Ferrariu koji bi u kontekstu elegancije mogao štošta naučiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3525 | |
Banned
|
V10 my bad, ali vidi se poanta, ne izvače oni iz motora max. A i prijašnja verzija je toliko dobra da je Z4 BMW na stazi bio bolji... ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 |
Moderator
|
![]() |
#3528 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3529 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nadam se da sam na dobrom mjestu,pa molio bih savjet,tražim auto u rangu 5000-6000 EUR , praktički najvažniji faktor je niska potrosnja,pa sta preporucujete?
![]() |
#3530 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Seat Ibiza 1.9 TDI iz 2005-06. Imao ju je buraz i trosila je kao upaljac, a isla pristojno.. Neki VW Polo bi također mogao upast u tu sumu...
![]() |
#3532 |
Premium
|
Ok što se tice detalja,kao sto rekoh,jedan od najvecih faktora je potrosnja,nakon toga obavezna klima,ciljam godiste minimum 2004/2005,naisao sam na zlatnu sredinu a to je škoda fabia 1.9 SDI,pa sad neznam,dali je pametnije traziti aute tipa benzin + plin ili dizel
![]() |
#3533 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja bi gledao Focusa TDCi, Stila JTD, Almeru 2.0D i Corollu D4D. Teško će se nać tog godišta u tom rangu cijene, ali zna ih biti. Sve iz VAG koncerna je većinom siromašno opremom u usporedbi s ostalima tog godišta za tu lovu.
![]() |
#3534 |
Moderator
|
Fiesta ili Fikus TDCi gledaj Ne znam koliko ti je interesantan Leon MK1 TDI 90/110 KS model SamoDaIde bi izbjegavao jer je auto fakat trom.
![]() |
#3536 |
Premium
|
Nije loša opcija syss,idem pronjuškati megane,hvala zasada!
![]() |
#3537 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sitnice koje na njima odlaze su bobine (koje je vlasnik zamijenio) i prednji diskovi koji škripe (koje je vlasnik zamijenio)... generalno sa dobrim primjerkom ne bi trebao imati problema a ponajmanje sa motorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ne bi trebao imat problema sa 1.5dci motorom ![]() ![]() ![]() Ja nisam imao niti jedan dci kod nas u radioni koji je radio kak treba i bio bez problema.... (većina su auti kupljeni novi kod nas, da ne misliš da su groblja uvežena sa pitaj Boga kolko km). Nisam se htio upletati jer vidim ovdje svakojakih bedastoća pa da se netko ne uvrijedi, ali... Ali ako već preporučujete čovjeku francuzića, da je jeftin za održavat, potrošnja sasvim ok, (budući da nije naveo koliko velik auto mu treba), najisplativiji auto (pričam o francuskom autu trenutno) u pogledu održavanje/potrošnja/cijena kupnje je Clio 1.2. (imao sam i 1.2 običnog (8v) i 1.2 16v - potrošnja 5.5-7L, obični je trom ali dovoljan s obzirom na masu i sve ostalo i rega je jeftina skroz). Od sdi-a bježi jer em nisu ekonomični kako misliš, em ne idu s mjesta, em sam taj motor isto nije neko cvijeće. Ista stvar je sa polo 1.4tdi 3cyl - smeće.
![]() |
![]() |
#3540 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|