|
![]() |
#3481 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Idući tjedan ponovno u obilazak i najvjerojatnije Uniroyal Rainexpert. Vidim da ju preporučate, cijena je dobra a i prosječna ocjena 61 korisnika na stranici http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniroyal/RainExpert.htm je 85%. Nadam se da je netko u Osijeku ima na lageru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3482 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Šta se tiče Uniroyala Rainexperta gume su vrlo dobre za svoju cijenu. Po mokrome recimo dosta bolje od Fulde i onoga Michelin Eco nešto sr*nja, a po suvome su onako, može i bolje ali svejedno odlične ako nema prevelikog divljanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kak vam se čine na prvu ove felge, mislim dal se može na slikama vidjet neki feler ozbiljniji, ove sitne ogrebotine, kak se one mogu popravit? ako su original od opela, dal središnja rupa paše bez nekih modifikacija? ![]() ![]() ne trazim ništa extra, samo da su ok, da imam ljetno-zimski set.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3484 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neki dan u STP Kraljevićeva http://www.pohrani.com/f/2x/Y9/1dz9WMz8/10052012955.jpg http://www.pohrani.com/f/m/mq/3uqPF3y1/10052012954.jpg Class A parkiranje ispred zgrade PPP u Heinzelovoj http://www.pohrani.com/f/1E/Ml/qWf9lLM/11052012956.jpg
![]() |
#3485 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3486 | |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3487 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije baš vezano za temu potpuno al me zanima http://sportski.net.hr/automoto/pogi...u-u-francuskoj Uglavnom, lik je izletio sa staze i nažalost usmrtio dvije osobe. I sad u članku piše da se čeka da se vozač oporavi i ide u pritvor. U čemu je stvar, je, vozač je kriv jer je izletio, al nisam znao da to tako funkcionira i kad se radi o sportskom događaju? Po meni, veća je krivica organizatorima koji nisu osigurali izletne zone i sl., a i tko zna di je publika stajala. (il je to samo još jedan od "onih" članaka net.hr)
![]() |
#3489 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
A tko zna što je to i kako bilo u stvarnosti. Ali prema informacijama koje su u članku, stav mi je isti kao u jednom komentaru: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
I tako, idemo jutros ja i frend iz nočne kod kolegice na kavu, odemo na brzu cestu i vozim ja iza njega, kad imam šta vidjeti ![]() ![]() Ja sam umirao od smijeha u autu, još frend tu šesticu čipirao, stavio 19" alu felge. Rezervna guma k'o od bicikla ![]() Skoro se nisam tak nasmijao kak to smiješno izgleda ![]() Kaže neki dan razrezao gumu na željezničkom prijelazu, nešto zapelo između tračnica i on prešao preko toga ![]()
![]() |
#3493 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
jel kupuje tko od vas zimske gume ljeti i obrnuto? ne zbog nekog fetiša, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Zlatna vremena, po meni najbolja vremena autosporta ikad i najbolji i najzanimljviji automobili. Respekt talijanima za očuvanje vozila i činjenicu da se s njima još uvijek može voziti ovako, a još veći respekt legendama rallye-a što su pokazali da još mogu i znaju!!
![]() |
#3497 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
155/70R13 ljetne - 20 godina stari auto koji se u principu vozi samo na krace gradske relacije (karavan) ako treba prenijeti nesto "vangabaritnog" tereta. Isplati li se ici po gume u Zloveniju ili ima neka akcija (naravno, kartice i ostale metod vuk-lisica dobrodosle) kod nas?
![]() |
![]() |
#3498 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Daklem da sad ideš po zimske naletio bi na 100 akcija sa ljetnim al ne i zimskim. Citiraj:
S obzirom da je Furlan jako blizu i imaju velik izbor guma...
![]() |
![]() |
#3499 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja se nisam htio zayebavat sa slovenijom pošto imam popularnu 195/50/15 i reko ajde da bacim oko, kadli ono imam šta vidjet. uniroyal rainexpert kod nas oko 1900kn, tamo rainsport2 (bolja guma) oko 1300kn sa povratom... MOTHER OF GOD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3503 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Registered User
|
Zadnje što mi se od talijanske industrije svidjelo je Alfa 8C. Prelijepih linija, elegantne bočne siluete, bez nekih preagresivnih izlomljenih linija kako kod ferrarija koji u zadnje vrijeme kao da pati od nedostatatka ideja i originalnosti a ponajviše elegancije. Jer, kako drukčije nazvati Ferrari FF (pogotovo prednji kraj), osim IMO dizajnerskim incidentom? Nakon modela F355 i 360, njihov mi je dizajn u silaznoj putanji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
za uniroyal rainexpert se malo raspitivao u sisku nakon sto sam malo pratio ovu temu i zapele su mi za oko zbog preporuka, ispada ~430 kuna za 175/70/13. i ceka se ~tjedan dana, plus minus koji dan. na kraju kod mene je odluka pala na goodyear duragrip, ispale me 420 kuna po gumi. sad, koja je bolja/losija od ove dvije? cisto da znam da li da se grizem sto nisam isao na rainexpert? btw, na kraju su uzete sve 4 ljetne (prvo je bio plan samo pogonske), sada se ima komplet zimskih i komplet ljetnih, na felgama. samo se hvalim, sretan sam ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Moderator
|
![]() |
#3508 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Odlican mi je taj Viper osim prednjih svjetala, vise su mi za nekog Nissana ili slicno.. Ako nekog zanimaju divlje prerade, ovo je jedna jako zanimljiva i zeljno cekam nastavak rada i naravno konacan rezultat: http://www.oldschoolhr.com/forums/sh...tsubishi-EVO-9 edit: moj bed
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 17.06.2012. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Moderator
|
Odličan mi je Viper. A ovaj Perin projekt je valjda već tri puta linkan u ovoj temi ![]()
![]() |
|
|