|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
![]() Pozdrav svima, Jučer sam naišao na prilično čudan problem, a pošto ne znam je li ovo hardware ili software problem, zalijepio sam ovdje ovu temu. Dakle, preglednici ne rade, probao sam firefox, chrome i IE i ništa. Skype normalno radi, torrenti normalno rade, a trenutno jedino internet mogu pregledavati pomoću TOR-a. Pregledao sam svakave forume i uglavnom isti takvi problemi su bili uzrokovani nekim anti-virus/spyware/malware software-om(uglavnom NOD32). Cimer mi također ima isti problem pa sumnjam da je softverski problem, ali opet svašta je moguće, je l'. Probao sam i pingati bilo što, ali nikakvi response nisam dobio. (btw. Avast koristim na win7, probao sam se i preko linuxa spajati ali opet ništa) Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
hm...probaj na neku https stranicu, ako mozes onda ti je negdje blokiran port 80 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
probah već :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam imao sličan problem na svom kompu sa win xp, a pošto nisi naveo koji je OS evo ti ovaj link ako je win xp probaj to, meni je to pomoglo.. http://www.watchingthenet.com/repair...x-utility.html ako je win 7 otvori cmd i pokreni unutar njega: netsh winsock reset catalog (resets winsock entries) netsh int ip reset reset.log hit (resets TCP/IP stack)
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Krive DNS postavke u ruteru? To bi objasnilo zasto Skype radi a neka web stranica ne. Isto tako zasto pinganje stranice ne radi. Probaj pingat neku IP adresu, recimo google DNS 8.8.8.8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Imao sam isti problem na Win XP-u. Problem riješen resetiranjem winshocka, kako kaže i Chiron, pa preporučam probati to pa javi šta je bilo. Imaš foru kroz cmd i imaš mali programčić.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|