|
![]() |
#23011 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Kod zenskih bajkova je bitno da im se vizualno svida. Tocka. ![]() Ako ovo procita neka zenska osoba sa dubljim pogledom na svijet neka to ne shvati osobno ![]() Sto se preporuke tice pogledaj Specialized Myku |
![]() |
![]() |
![]() |
#23013 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa ne mogu mirno reć da pljune 3000kn za bicikl koji nije ni sjena mog koji je koštao 2500kn prije skoro 4god. Ne znam što se dogodilo s biciklima, oprema se srozala, a cijene otišle u nebo. Citiraj:
![]() Gdje naći taj Myka bicikl?
![]() |
![]() |
#23014 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemoj gledati što je bilo prije, a što danas ako želiš kupiti novi bicikl. Odma si to izbij iz glave. Cijene su otišle 50% gore, oprema 50% dolje.
![]() |
#23016 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
I da, cisto da budemo na cisto ne mislim da je best buy po opremi ali je zenska rama pa joj mozda bude vise odgovarao nego neki drugi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23017 | ||
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
3000kn je stvarno vrhunac, ali nadamo se naći jeftinije.
![]() |
![]() |
#23018 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23019 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ja sam bio prekjucer i vidio ta sva kineska govna za od 3000-6000kn. na letku istaknute hidraulične kočnice, ko da su od zlata, a ne ono smece giantovo koje god da je. suntor vilica i pogon, low end shimano mjenjaci. ugl vise nikad necu preporuciti nikome kupnju novog bicikla jer ko sto borny veli - sve dalje sve gore, sve manje muzike za sve vise para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23020 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne kužim, toliko ste protiv kupnje novoga (na stranu sa cijenama), a kao da polovno ne možeš kupiti takvo smeće da su to čuda ? I to neke stvari kaj nećeš vidjeti prvih 100km, pa se onda žali upravi vodovoda... Genesis i Nakamure nisu Kineska govna. Super bicikli po super cijenama. Za početak - vrh. Kad lupe akcije 3 za 2 ili 40% na prijašnjih 30%, nema se što za razmišljati. Sljedeće su Haibike bicikli i Ghost.
![]() |
#23022 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Petak, 15h tunel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23024 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
nakamuru mani vozi moja sestra vec ima 8 godina, doduse kupili ju samo radi rame, odma je sve skinito dole i stavljeno drugo ![]() btw, upravo se vratio sa voznje, ove 785XT su fakat prebrutalne, na 160mm disku napred trgaju rebu, opce ne zelim znat kak bi se sid ponasal ![]()
![]() |
#23025 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Daniel i ja odradili Strmopec. Naravno da je Daniel izvukao uspon u jednom potezu, a ja sam zato izvukao sve detalje u jednom potezu i uzbrdo i nizbrdo - kad se zbrojimo eto jednog postenog vozaca ![]() Danas mi je isao front wheel pivot kao nikad, odlican flow taman sam spreman za Velebit (samo da se jos snijeg otopi ![]() Lijepa voznja, blata nigdje, vratili se s cistim biciklima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23026 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Suntour vilica, Shimano entry level mjenjači i kolko tolko ok pogon. Uzeli u bizmarku i dobili još popust za cash. Ima i drugih ženskih modela. Pa vidi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23027 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lijepo vrijeme je bilo za voznju..imo sam volje jos jedan krug napravit ali ipak mi se nije dalo sam ici sam..uspon je svladan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23028 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ima ih u markoprojektu od ove godine, a vidio sam da ih i bizmark ima pa se kod njega da i neki popust vjerojatno dobiti. Oprema je ok, a izgled je, pa ono, ženski ![]()
![]() |
![]() |
#23030 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#23033 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pozdrav, tražim biciklu do 1000 kuna u zagrebu, želim da ima stražnji amortizer. Našao sam neku u peveca i emezetti, ali su mi ružne, pa ako imate još koju preporuku, bio bih zahvalan. ![]()
![]() |
#23039 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#23040 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |