|
![]() |
#21452 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
DSG ti ih ima u nekoliko raznih boja samo ih nemaju na web-u nazovi i pitaj! Keindl http://keindl-sport.hr/category.php?...d_category=106
![]() |
#21455 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
4 komada za 45kn ? ![]() Gledam recimo ovaj Knog Beetle, imao sam ga prije i OK je za moje potrebe jer ne vozim noću. U nas je 99kn, na ebayu je $10 ali je poštarina još $12 = 120kn, plus još treba čekat mjesec dana da dođe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21456 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Došla mi je i druga lampa sa Ebaya, ona sa podesivim fokusom. Focus je podesiv i ok je to, fakat raširi, ali izgubi jako na svjetlosti također. A kad ga skupiš, ima oblik kvadrata i oko njega skoro ništa. Treba vidjeti po mraku, ali mislim da će biti ok samo za uspon, ali kao zasebna za neki brži spust - teško. Snimit ću opet video, pa uploadam sve...
![]() |
#21458 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ja sam u 10 kod tunela, da ocekujem nekog, zubich, lovro? Edit: Max kak si ti zadovoljan sa svojim stitnicima? jel spadaju, kak je s onom plastikom kaj je Siletu smetala? Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 02.04.2012. u 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21459 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ima nas , ide Adax , Zubonja , Frende sa dropa , ti i ja. Danas odvozio 72 km , otišo do Dede i tak. Došao doma , gladan ko vuk. Otišo do Alija , pojeo kebab , pola kukuruznog kruha , tri male čokse od banane i litru limunade. Mogao sam još , al neću pretjerivat ![]()
![]() |
#21461 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21463 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Čučnjevi, nema ti druge. Ak si sam sebi prelagan uzmi uteg i stavi na prsa, ili ako nemaš teg onda natrpaš knjige u torbu i nju staviš sprijeda i rokaš. Samo si ti dosta mlad da počneš vježbat na taj način... Svi preporučuju da se sa vježbanjem pričeka do 18. Možda bi bilo bolje da probaš malo sporije dobivati mišićnu masu, a to je da se prvo otežaš obilnijim klopanjem, 5-6 puta na dan, razmak po 2-3h, obroci nekakve srednje veličine, a ne ovak kebab pa tamponi pa ulošci i još malo gnojiva u sebe... To ti nije dobro općenito, ne sam za tebe. Jutro ti je najbitnije, ustajanje u 8, klopanje kao da je ručak, napraviš neku laganu turu bajkom, 15km cca itd. Teško ti je sad preporučit neš kad si premlad... ![]() Uglavnom, ak se puno krećeš, samo jedi ![]() Na sljeme obavezno ponijeti neš sa sobom da moš mrknut na pol uspona, onda na vrhu krkneš nešto još i tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21464 |
Moderator
|
Eto i snimke usporedbi moje dvije kamere. Dok ne vidite uživo, nije to to, ali čisto da imate nekakav dojam: Video: http://youtu.be/-F4fHdqWIvM Kad se uploadaju slike, editiram post. Slike na HIGH mode: CREE 1300LM fixed focus - https://picasaweb.google.com/Vucomai...11364766600850 CREE 1600LM zoomable focus: https://picasaweb.google.com/Vucomai...11364766600850 https://picasaweb.google.com/Vucomai...11388635292674 https://picasaweb.google.com/Vucomai...11389367186594 https://picasaweb.google.com/Vucomai...11851732973954
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 02.04.2012. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21465 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Što se tiče vježbanja ako imaš manje od 18 nemaš brige, bullshit je da se ne smije ili da djeluje loše bla bla Bitno je da se sve vježbe izvode PRAVILNO tj da ne dolazi do razjebavanja leđa i ostaloga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21466 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Umjerenost u svemu je najbolja. Isto ko što tjera bajk, ak mu se počne događat da osjeća bol u koljenima ili zglobovima nije baš pametno da nastavlja i dalje bez savjetovanja liječnika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21467 |
sto da napisem ?!
|
i ja sam ko balavander (14cca) pumpao zgibove ko lud pa sad imam sjebane ručne zglobove i laktove. boli za popizdit, dosta često. umjereno i polako ! recept za sve... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21468 |
Premium
|
Dečki pa slažem se, nemre klinac od npr 14god dizat svoju maksimalu, to nije dobro Ali da može počet s treningom da si formira mišiće, naravno da može, uz nadzor odrasle osobe koja će ga uputit što i kako |
![]() |
![]() |
![]() |
#21469 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
u 1 godini kolko se aktivnije vozim jednom sam radio cucnjeve i poslje su me boljela koljena a inace me nebole...tak da sam odusto od tog..bicikl je sprava za vjezbanje sama po sebi tak da su mi dodatne vjezbe za noge samo opterecivale misice bezveze..treba pazit na ovo http://www.adventure-sport.net/Rubri...-u-sportu.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#21470 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jao jao daniele, SVI bi trebali raditi vjezbe snage, to ukljucuje i bicikliste. pedaliranje samo po sebi ne opterećuje ravnomjerno noge, tj. misice na nogama. ako se dio misica zanemari, onda dolazi do problema, i trosenja hrskavica, i naposljetku unistenih nogu... vjezbe se trebaju raditi pravilno, treba ih prilagoditi sebi, treba PUNO raditi na istezanju, a da ne krenem sa vjezbama stabilizacije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21471 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Istezanje i razgibavanje. Ako te bole noge, više pedaliraj. Ako te bole ruke, onda radi sklekove i zgibove. Trbušnjaci i leđni se podrazumjevaju. Ne treba ti ništa više od toga. Onda opet istezanje ![]() edit: renesis je u pravu. Ja recimo ne radim čučnjeve, pa sam nakon sat vremena nogometa ranjen deset dana i jedva hodam. Balans ploča je super stvar. Moram je opet upogonit Zadnje izmijenjeno od: murina. 03.04.2012. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21472 |
Premium
|
Ako nešto boli, onda se vježbe nisu izvodile pravilno Smješni su mi likovi koji u teretani rade vježbe snage i gledaju si mišiće u ogledalu, a ogledala služe da se vidi položaj tijela, dal je pravilan ili ne... Čučnjevi se moraju pravilno raditi inače se rezj... koljena samo tako, ja uvijek radim čučanj s letvicom pod petom, rijetko kad puni čučanj, većinom polu... i nikad nisam s koljenima problema imao Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 03.04.2012. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21473 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zato ja treniram điju i imam i jedno i drugo, sa đijom snagu a sa biciklom kondu. Ali uz sve to preporuka je i da se trci jer bas ono sto je Renesis rekao, biciklom se ne opterecuju ravnomjerno misici na nogama. Tko misli da nije tako neka proba istrcat neku malo vecu dionicu, 7-10 km pa ce se uvjerit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21475 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
moguce da nisam radio pravilno cucnjeve i da su me zato boljela koljena pa sam zato presto radit..rastezanja prije voznje i poslje su mi uobicajena..kao i vjezbe snage(sklekovi i trbusnjaci u serijama)..govorio sam o cucnjevima i biciklizmu..rade onda nek covjek trci nego da radi nezagrijan cucnjeve...uostalom nek radi cucnjeve ko hoce,mene strah od ozljede sprijecava...imam par frendova koji su isli u teretane,igrali nogomet dosta i svi moraju na ili su isli na operacije koljena.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21476 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja sam se pretplatio na newsletter od ovog lika http://www.bikejames.com/ i pogledo sve filmiće gdje objašnjava "bike specific" vježbe koje možeš radit doma koristeći samo tjelesnu težinu. Sklekovi, čučnjevi, neka puzanja po podu čudna za leđa, itd itd. Step1: logiranje Step2: pogledat filmiće Step3: ?????????? Step4: PROFIT
![]() |
#21477 | |
Premium
|
Citiraj:
Vezano za teretanu i čučnjeve i općenito sve vježbe u teretani One se rade kako bi se čovjek naravno ojačao ali i kao prevencija ozljeda mali nogomet zna bit opasan ako se ne kupuje adekvatna obuća i igra se na betonu, to je opasno jako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21478 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Vele da kakti nebude kiše danas pa jel netko zainteresiran za noćni spust po Sljemenu? Tunel 19h? (19.15h)
![]() |
#21480 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
jack, lovro, frende, darkos i ja odradili sljeme, gore je malo hladnije i vjetrovito, al sve u svemu superica. prvi put sam gore uspio ispod sat vremena, tocno 59min od stracare do lugarnice.. u lugarnici sreli nekog starije gospodina na jos starijoj koni koji nam se pridruzio na spustu, malo smo ga pricekavali ali gospon veli da je odusevljen stazicama - isli smo do puntijarke pa 18-20-dotka-maksimir, ravno sam napravio 40km, idem se obzderati u menzu pa na prosvjed. dolazi netko od vas? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|