|
![]() |
#20912 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
WARN, explicit content, not for humans. ![]() http://www.pohrani.com/f/2T/gg/4NYJr...0322184214.jpg http://www.pohrani.com/f/1t/QU/4scz8...0322184219.jpg Bane kralj, uvijek nasmijan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20917 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ma ajde Bane, nije tak strašno, to će cura malo polizat i eto ga, ko nov ![]() Aj zregeneriraj se brzo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20918 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kazem ja, to je zato jer sam morao razgrtat kamenje za ove pikice iza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20921 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ocito je jucer bio dan za razbijanje. Ja svoje klince razvažao po Klaićevoj razbijenih glava. Meni natukli palac lijeve ruke jučer na nogometu, brijem da nije slomljen ali nije ni u funkciji, volan nemrem držat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20923 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima više postupaka ali neki osnovni je -guraš odozdo prema gore (gore mičeš ulje špricom ako nemaš onaj njihov port gdje bi inače išla šprica) i to je to. Treseš čeljust, bužir i ostalo. Meni nije baš nekaj to odzračivanje pomoglo ![]() Za subotu promjena plana. I ja imam roštilj u 16h u Malešnici, tako da idem samo jednom gore i to vjerojatno u 10h.
![]() |
#20924 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja valjda idem isto solo gore. jerbo se moram dic u 7 i nes obavit pa mi se onda neda cekat do 10, jer cu biti gotov do 8 sigurno pa cu onda produzit gore. I brijem da idem malo lutat Sljemenom, zapravo nebum luto nego planiram otic na stazu 23 pa vidjet kakva je to staza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20925 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Dakle, moze se bez nekog posebnog kita to odradit? Npr. uzmem spricu, zabijem ju dole u celjust i pumpam ulje prema gore. Ili mi treba dole onaj navoj koji ide na celjust kako bi to funkcioniralo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20926 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20930 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
iso 2-3 puta na stazu 23..nije losa..kad presjeces markusevacki makadam i skrenes u sumu(pazi da nefulas,na zavoju produzis ravno) sljedi jedna dosta jaka strmina koja te malo ovak preplasi..al nije tak dugacka pa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20931 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Čitao sam malo sad vodič kroz Sljemenske staze na DB http://www.dropbike.com/forum/viewto...art=18#p221800 Uglavnom, vidio sam da na meni najboljoj stazi 20tki ima par caki kako izbjeć kanale. Veli ovaj Swbk da se može prerezat onaj kanal u kojem je vječno izvaljena grana, taman prije reza desno prema spustu u potočić. Dakle treba pogodit skretanje lijevo koliko kužim, vozit kraj tog kanala s lijeve strane, i onda zarezat preko njega i nastavit na skok u potok. Druga stvar je obilazak onog šugavog kanala punog lišća koji ide ubrzo nakon Njivica. Dakle taman prije ulaska u kanal penjanje desno na greben, valjda se izbija tamo na onaj mini greben s desne strane kanala gdje se tehnicira po korijenju i između usko postavljenih stabala. To namjeravam probat jedan od narednih puta, uvijek poberem neko granje u tim kanalima, bzvz. I sad kad isto čitam, ispada da Frende s DB-a već dugo vozi 52ojku. Lokanje prebačeno za sutra navečer, u 10 se vidimo na tunelu ![]() ![]() -------- Pas milu mater opet odem do bajka i opet guma prazna u sto pički materinih više, jučer navečer došo s pive s Maxom i sve bilo ok, krvavu ti mater...
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 23.03.2012. u 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20932 |
Registered User
|
onaj kanal poslje njivica nema vise grana,bio neki dan..mislim da je to Nik ocistio,vidio sam taj put desno al mi se nije dalo ici..primjetio sam da ove godine ima novog kamenja na zadnjem djelu staze(tamo di je Destroj pao) uglavnom kamenje mi izgleda ostro,ko savrseno za zdrapat gumu,ostetit obruc itd...sljedeci put kad idem tamo cu to povadit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20933 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nisam cistio taj donji vec gornji onaj prije potoka kad se izbije na Markusevecki makadam. Inace, danas sam odsolirao turu, bio sam jako brz i gore i dolje, u komadu bez odmora...tak da sam bio doma u vremenu u kojem bi coporativno jos sjedio u Lugarnici ![]() Na 12ici mi se kanali cine dublji nego prije tak da se treba paziti, pogotovo na HT-u...skrenuo sam i na DH dio, koji mi se uopce ne svidja, bolja mi je 12ica vulgaris. Za divno cudo zbice su sve u komadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20934 |
Registered User
|
jesi stavio nove kotace ili to stare trgas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20935 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
stigla lampa maloprije, taman napunim baterije do sumraka i idem vidjeti kak to cudo radi. citam po netu da dobro napunjena ultrafire 3200mah baterija moze durati i do 15h, ovisno o modu, a ja s lampom dobio 2 baterije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20937 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Drobim stare. A novih nema. DT sam vratio elvisu jer zadnja naba nije dimenzija kojih bi trebala biti (fali 3mm sirine)...nismo skuzili kaj fali. Sva sreca da nisam koversion kit za prednji kotac narucio, koja bi to pusiona bila (skup je). Pucaju mi zbice na zadnjem kotacu, ako se tako nastavi treba ih zamijeniti, ako mijenjam zbice onda ide i novi obruc. Nabe su u odlicnom stanju, pa bi mogla ici sparna varijanta umjesto komplet novih kotaca. Glavno da sam vilju poservisirao, to me je najvise mucilo...i opravdano me mucilo s obzirom da je bilo smeca kao u prici. Ja cu u SLO iduci mjesec po pedale, a ako nastave pucati zbice onda idem po malo vise toga. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.03.2012. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20938 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako nitko ne bude isao prije tebe ili ako kojim slucajem prije ne nabavim pogon imaj me u vidu ![]() Sve su prilike da otpada Sljeme za vikend jer buduci da mi uzasno krcka po ravnom dok se vozim bojim se da me nebi pogon iznevjerio u brdima pa da cu morat gurat, sto ne zelim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20939 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Odi kod Zmijoljupca da ti to pogleda nabrzinu. Slijedi potencijalno glupo pitanje: da li riskiram oštećenje zračnice ako stavim zračnicu s francuskim ventilom a na obruču je rupa za auto-ventil. Logika kaže da ne, ali imam jebeni peh s tim sranjima pa bolje bit ziher.
![]() |
|
|