|
![]() |
#20402 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ako mislis vozit te elixire slobodno si kupi Bleed kit, to da nece povuci ponovno zraka mos si misliti ![]() Kad zbrojis min.cifre ispod kojih ja to ne bi dao dobijes 1100kn, ali kazem, 1200 bi trebao dobiti, iako sve ovisi o ponudi i potraznji, trenutku kad oglasis, sreci i tak. Ako mozes biti strpljiv i ne zuri ti se samo cekaj i drzi cijenu, otici ce kad-tad i za 1300kn. Kad stavljas oglas pukni dobre slike, diskretno "nahvalis" svoje kocnice (gara, odzracene, odlicno koce, malo koristene bla bla) tak da interesentima bude jasno zasto su bas tvoje bolje od ostalih, odnosno da ih kupe i tak... Nemoj kao shoshy staviti sliku rame a u kadru su starke, slape, ofucani tepih dijeli sliku po pola i na sve to ide prljava rama s onom gumom na downtubeu pricvrscena vezicama, naravno boje se kolju i rama ne dolazi do izrazaja - pogledas sliku i zaboravis sto si vidio, ma tko to zeli kupiti ![]() Slika i tekst moraju mamiti na trosenje para ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20406 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20407 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nisam ni pratio razgovor, jebote Jack trebo si stavit 1500kn minimum, najjači Eliksiri, niti 3 mjeseca stari. SLX je možda pouzdanija kočnica ali je Elixir skuplji. U dućanima po Hr je 1000kn komad.
![]() |
#20408 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Joj, dobro, stavit cu novu sliku ![]()
![]() |
![]() |
#20409 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20410 |
Registered User
|
Hehe, najavljena jutarnja temperatura za sutra je 0 celzijanera, već smo počeli brijat na kratke hlače i pizdarije a zima se vratila osvetnički ko hemoroid. Ako ništa biće manja gužva nego prošli vikend ![]() Edit: probio sam granicu od 1000 spam poruka u ovoj temi, bacam rukavicu Maxu za naslov Spam Kinga!
![]() |
#20413 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
MMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!! rozziiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!! <3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20414 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20419 |
Registered User
|
Čekaj malo Jed2i nije mi sad jasno. Da li si ti uzeo pod kategorijom "Wheelsets-Instock" već gotove "Stans Superdeal - ZTR Flow + Switch EVO" za 220 funti, ili si sastavljao od nule kotače od njihovih komponenti, te si tu mogao birati koje žbice želiš?
![]() |
#20421 |
Registered User
|
Pa šta ne veliš, zato te i došlo 2600. Trebo si uzet i plave niple za ultimate pimp, iako ekipa kenja da alu niple idu lagano u kurac. Izgleda super, vidimo se sutra na Sljemenu jel? Edit: ja sam gledao crvene nabe s crnim žbicama i crvenim niplama, nekako me nerviraju ovi zlatni detalji. Računica me malo prizemljila doduše. Jebiga nisam ja Nik da ulete vrhunski kotači za siću ![]()
![]() |
#20423 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Nemrem ja sutra, sad imam 3 tjena zaredom ligu jbg...Završio sam na antibioticima zbog zuba pa ne znam koliko mi je pametno sad ludovat tj nakon lige odmah drugi dan na Sljeme... Budem vidio, možda odem u nedjelju na Sljeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#20425 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
I tata bi sine..Ufff meni je dežurni vikend, danas do 10 i sutra od 6 ujutro..A baš bi mi pasala vožnjica...Oko koliko ste vi na grmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20427 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ja sam morti zainteresiran za nedjelju ![]()
![]() |
#20428 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#20429 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Lovro, ajde mi se samo javi kad buš kretal da idemo zajedno, ja sam ti sad tu par metara od destra na stanu... Il vi ostatak, aj mi pošaljite broj od lovre ako imate da se ja njemu javim sad. Vidimo se! Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 10.03.2012. u 08:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20430 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nedjelju bi i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |