|
![]() |
#20041 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
tih 25 kn će ti carinici progledati kroz prste. ![]() a, "kava", "gabelec", "cigarete" rade čuda. (ako zapne) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20043 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Idem i ja s vama sutra ak se ne zapim ko svinja veceras (valjda necu ![]() Prebacio sam stingera s fuela na voltage-a, al frajer mi je to u servisu tako majstorski napravio da stinger zateze zrak, a ne lanac..
![]() |
#20044 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ł220.00 Kotaci + Ł12 dostava (recimo da je ista kao za HR) ---------------------------------------- 2111kn (super cijena) Jeftinije je 539kn (20%), sto se mene tice nema rizika da me hape ![]() Citiraj:
Ł220.00 Kotaci + Ł12 dostava (recimo da je ista kao za HR) ---------------------------------------- 2111kn (super cijena) Jeftinije je 539kn (20%), sto se mene tice nema rizika da me hape ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20045 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Da, ali pitanje je šta je Jed2i platio tih ekstra 400kn, jer 2200 ispada ak na cijenu za Hrvatsku dodaš poštarinu (183+12=195) i pomnožiš s 1.05 za carinu i 1.23 PDV. 2250. Dakle 100kn si ušparo, sad ti meni reci da se isplati veslat u Sloveniju i riskirat. Ako su njemu klepili ono carinsko hendlanje kaj DHL oće napravit to je druga priča, ali računica kakva bi trebala bit nalaže da je jedina razlika u cijeni ta što plaćaš carinu 5% i razlika između Slovenskog DDV-a i hrvatskog PDV-a je bila 3% a sad je 5%, dakle 40 kuna gore dolje ovisno koja stopa pdv-a se primijenila. Kazna za neprijavljivanje robe kod uvoza je kolko ono?
![]() |
#20046 |
sto da napisem ?!
|
500kn bilo zadnji put kad su mi prijetili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20048 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
sutra trebas iskalit bjes zbog problema sa kocnicama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20050 |
Premium
|
Sile, ja sam i cekao da jed2i dobije kotace i izreferira kaj je tocno platio (i kao sto sam vec rekao - ocekivao sam vecu cifru od teoretske)...i lik baci racun ![]() Ako je platio on te neke "namete" platit ce ih i ostali, posto ne znam sto je tocno platio onda mi ni nemre past na pamet kako ih izbjeci. Za 218kn (to je tocna cifra, a ne 100kn) se ne bi gnjavio sa SLO, ali za 540kn bi...ili mozda ne bi kad bi imao lovu, i rekao hocu kotace i narucio. Ovisi kak bi stajao s lovom, kad bi mi firma isplatila zaostale place vjerojatno bi se ponasao ko pijani bogatas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20052 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Nije me izašlo preko 2700kn sveukupno, točna cifra točno u kunu me ne zanima, da me zanima bavio bi se računovodstvom i nebi išao na sljeme vikendom nego bi doma slagao i zbrajao račune, to je to od mene vezano na temu : "financije i kotači" iduća tema će biti montiranje kotača, tubeless itd kad nabavim zadnju osovinu Vidimo se sutra u 10, napokon neka vožnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20054 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Kaj vam zavidim...ja sam u ljubljani, bajkmania podbacila iako su rekli da ima ono kaj sam trazio, a mogli su ducan i na blize mjeato stavit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20055 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo da javim da sam se sad vratio iz ZG, probao izloženog Stumpyja Comp L veličinu, i paše mi. XL bi ipak bio prevelik. U ponedjeljak mi javljaju kada je "EVO" dostupan za dostavu, a onda ide kapara ![]() Inače, bajk se lagano vozi, ko Fuel EX, ali ipak mi fali malo veća i otvoreniji kut vilice za vožnje koje najčešće radim(o), tako da uz ostale dodatke "EVO" će biti taman. Hvala svima i nadam se da se ipak vidimo ovo proljeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20058 |
Registered User
|
Želim vam svima laku noć, odmorite se lijepo, sutra peglamo na najjače. Ko ne može spavat, evo edukativnog štiva http://www.bikejames.com/strength/th...llet-syndrome/ Kissy kissy. Jack nemoj tandrčit po forumu nego iskoristi romantični vikend jebote.
![]() |
#20059 |
Premium
|
Ne znam kak vi, ali meni se sutra vozi 20ka+Pilana, s time da onaj potok treba bunny hopat na onom mjestu gdje ga je Sile prelazio i zaletio se u ekipu (taj (pre)skok mi je na pameti jos od zadnje voznje, samo treba pogoditi putanju...jedino sto bi sada potok mogao biti sirok...tak i onak sam se skoro dvaput okupao u njemu pa je red da jedanput zaplivam ![]() Pilana bi trebala biti poprilicno suha - pravi secer na kraju, dok u gornjem dijelu ocekujem kaljugu, a u vrsnome snijeg koji se fakat pre sporo topi i nikako da okopni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20062 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20064 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dakle danas odradili Sljeme.... ne znam točno po kojoj stazi pa to neću napisat ![]() Dobro vrijeme je bilo, vožnja odlična, staze su u odličnom stanju, meni paše malo blata ![]() Oduševljen sam Hope V2 kočnicama, to stvarno predobro koči.... Složit ću filmić neki pa stavit na upload, bude valjda navečer... edit: i da vožnja s novom kraćom lulicom, odlično mi paše, okretniji sam na zavojima, mogu bolje rasporedit težinu, sve u svemu puno bolje nego s onom prije Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 03.03.2012. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20065 |
Premium
|
Vozilo se Cinovnicka livada-singlica do Hunjke-20ka-pilana Mislim da nas je bilo 17-18 ![]() Pri vrhu ima snijega pa je pol singlice malo problematicnije za voznju, ostatak super...odlicna voznja sveukupno gledajuci, kolicine blata su podnosljive, nije uopce strasno. Potok smo preskocili ![]() Ide se sutra ponovno, la la... Ned. tunel 10h ...odoh ja na festu i janjac se vec vrti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20067 |
Moderator
|
Danas je bilo baš ono - grupna zabava. Nije mi žao kaj sam 5h bio gore jer bilo je zabavno u svakom trenutku. Čak nema nit toliko blata, par mjesta je bilo vodeno i blatno, ali većina suha. Sve u svemu - super vožnja. Bit će takvih sve više...
![]() |
#20068 |
Registered User
|
Bilo je jebenica. Kad nestane onog snijega s do Hunjke ponavljam tu turu, najdraža staza trenutno. Baš si mislim kako ispunjavam kvotu s padovima, a niš mi nije, fakat sam pro ![]() Onaj skok u potočić mi još uvijek mami osmijeh na lice ![]() Za sutra nisam siguran da idem, jer sirotinja kakva jesam nemam niš čisto za obuć ![]() I drago mi je bilo vidjet neka nova lica, nisam zapamtio ime kolege s Giantom (Elvisovim bajkom) ali on je još teatralniji u prosipanju od mene, boli ga taki, samo osmijeh i peglaj dalje.
![]() |
|
|