|
![]() |
#20011 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Moram isprobati fensi kotačić chainguidea na Sljemenu ![]() http://www.pohrani.com/f/J/UP/iDwC7G/img0651.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#20012 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20013 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Srale, burazi i ja odradili Strmopec. Vrijeme vrhunsko, voznja i drustvo takodjer...isplatilo mi se danas zamijeniti ured za sumu ![]() Onyx je iznenadio, iako je po prvi puta na Strmopeci vozio je ko veliki, najproblematicniji zavoj prosao je od prve, a i s ostalima nije imao problema. Subota u 10h se vidimo ponovno na tunelu. Treba iskoristiti idealne dane jer iduci vikend padaju temperature. SLX su naravno polozile, moram se samo naviknuti da ne grizu momentalno i sve pet, snage i vise nego sto treba - na mojih 120kg ukupno...a fore "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" - pa kupujem najskuplje i sto necu iskoristiti slijedecih sto godina...jednostavno ne pusim, jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20015 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ekipa, na stanici tramvaja Sveti Duh je oglas da je pronadjen bicikl marke Ghost i da se vlasnik treba javiti sms-om s detaljima o biciklu. Broj nazalost nisam vidio iz tramvaja ali ako nekom treba, a daleko mu je za otic pogledat, mogu se zaletiti pa postat broj mobitela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20016 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kak je vani lepi dan danas, to nisu istine. Još smo se mi zabundali oko medvjedi, al sutra idem u Enduro 'lačicama ko pravi baja ![]() Strmopeć atraktivna kao i inače, malo nas je klalo uzbrdo ![]() ![]() Na spustu nismo padali da ne diramo mišja govna u zemlji i svi smo prošli. Srale na onim 180° zavojima trokira ko žena u prvoj brzini ![]() Popili cugu na pilani, popričali o životnim problemima... Kupio sam super headset, tak fino kvrcka da ne znam kaj bu mu rekao. Đubre...
![]() |
#20017 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20018 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ova Strmopeć je baš sexy, prava ljepotica. Switch-backovi su fenomenalni ali nisu za pic(ic)e. ![]() Jedino kaj moram naučit front pivot pod hitno jer je lakše proć zavoje mada danas prošao sve svojim stilom ![]()
![]() |
#20020 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#20021 |
Registered User
|
Ljudi, reče mi Željac da se vama obratim za pomoć! Naime, trebam na posudbu IS to PM adapter za prednju kočnicu (160mm). Radi se o MX4 čeljusti, ako to išta pomaže. Trebam ga hitno (do sutra ujutro), pa vas molim ako itko može pomoći? Pivo je na mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20022 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Imam ti ga ja doma. Držao mi je rolete kad su puknule ![]() Samo kaj ti ja idem u grad sad oko 5, pol 6. Ali valjda će bit buraz doma, pa ga cimneš i izađe van i da ti ga.
![]() |
#20024 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 02.03.2012. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20025 |
Premium
|
Daj napisi tocne iznosa dodatnih nameta, cisto da vidim kaj sve nakaleme. Kolika je carina 5 ili 10% ? Jel bilo kakvih dodatnih troskova spedicije? I mislio sam si da ce ispasti nesto vise nego sto racunica pokazuje...uvijek na kraju skuplje izadje ![]() ...sto nemaju oni i osovinu za prodati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20026 |
Registered User
|
Ma njemu treba Trekova ABP osovina, po nečem je drugačija od ostalih poradi tog active brake pivot prodavanja magle. Kotači su lijepi, ali me cijena ipak odbija malo. Mnogo je to para nakraju.
![]() |
#20029 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
račun od špedicije više nemam, sjećam se samo ukupne cifre... Mislim da ću ja ovih dana kod tokara da mi izradi osovinu, neda mi se čekat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20030 |
Registered User
|
Ma kotači su milina, prekrasni su, računaj da za ovaj deal s Hope nabama trebaš 2x u Sloveniju ić i furat nekog sa sobom i organizirat pletenje i svakakva sranja, dok ovdje sjediš doma i izabereš sve od boje, osovine, možeš i niple u boji tražit, i dostave ti na carinu u centar Zg. Da imam para i ja bi rađe tako, nego se jebo ko mladi majmun oko daleko precijenjenog Hope-a. Trebalo bi reda radi raskopat tu Superstar zadnju nabu i vidit kolko pera čegrtaljka ima, koliki je engagement u odnosu na Hope. Tu vidim jedinu moguću prednost Hope-a, ali zanemarivo.
![]() |
#20031 |
Premium
|
Malo previse ti kotaci izadju sveukupno...upravo sam napravio racunicu u Bajkmaniji, racunam da imam 10% popust i tada me EX721+Sapim 2mm zbice+Hope nabe izadju 323.5€ x 7.6kn = 2383kn Problematicna je samo zadnja naba koja izadje 1025kn...znaci treba dati malo veci rabat pa da cijena ispadne za tih 25kn ![]() ...malo treba ustimati racune i nema problema, iako je sad kod bizmarka Hope na 30%, pa je on najpovoljniji na onu klupsku karticu. [edit] Druga solucija je naruciti Superstarove kotace u SLO i presverati ih preko i ostane 500kn u dzebu Zadnje izmijenjeno od: Nik. 02.03.2012. u 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20033 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20035 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20036 |
Registered User
|
Nik je već uračunao bez DDV-a, dakle 1025 je bez poreza, treba to ić ispod 1000 da bude legalno. I nema nikakvog švercanja, cijena od 183funte je s odbijenim porezom za zemlje van EU, ako naručuješ u sloveniju ne odbije ti se niš, prošao bi stotinjak kn jeftinije pod jedinstvenim uvjetom da te ne hape. Dakle užasno glup rizik.
![]() |
#20037 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Znaci decki sutra u 10 pred tunelom,probat cu pa ako vas ne budem mogao pratit(a necu) lako se vratim nazad
![]() |
#20038 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako imate normalan tempo, vidimo se sutra u 10. Nadam se da ne zalutam nekim prečecima ![]() Ajde i meni je prvi put, nadam se da će ići ok, bar nas ima. Ja sam danas odvozio malo XC-a 2 kruga i izdržao sam. Najgore je uspon po lišću i granama, mislim da toga nema toliko na sljemenu.
![]() |
|
|