|
![]() |
#2521 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Upravo sam otvoril jedno Nikšićko, rok upotrebe je ok 3/06 a lopov iz Zeline ne bi smel tak trovati moje Prigorce. Ljudi, proljeće je, kaj bumo roštiljali negde ili ne? Neko se hrustil da bu organiziral a ja sam se hrustil za prevoz. Mitzek, daj se javi...
![]() |
#2522 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Krivo si me skuzil. U ducanu je sve OK a ovaj lik kaj prodaje sa strane (iza jednog ducana) prodaje po jako jeftinoj cijeni. Gajba za 50Kn ![]() A kontaktiral sam frendicu kaj bas na faksu izucava pive (proces izrade, ne lokanje ![]() ![]()
![]() |
#2523 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas malo za promjenu-dobri stari žuljba i pečene kobase ![]() Raženi kruh i hladna Žuja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Nakon jučerašnjih nojevih želučeka na saft s restanim i netom ubranog radiča (maslačka) na salatu s dodatkom pol glavice češnjaka, za odmor metabolizma danas slijedi kiselo zelje na salatu s kuhanim grahom, malo ulja i bibera. Nikšićko već teče...
![]() |
#2526 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja se upravo nažderao palačinki pojeo sam oko 15 i sad se ne osjećam baš najbolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() jes,jes.... nakon Vuskrsa , vaga je krknula, zacvilila i stala na 128.. ne deka neg kila!!! i kad pipipiam, bacim pogled dolle i ne vidim nis!!!! samo nekaj curi i to je to... sad bum valjda fakat ispisan iz Zderonja, jel sam ucijenjen da nema Keksa(S) dok ne dojdem bar do 110... ![]() ![]() oj, joooj, neema te viseee Alijaaa, družeeee mooj!!! luuuuuuud sam, od jutri metabolička dijeta po drugi put.... ![]() ![]() zbogom Bečki,zbogom Zagrebečki, zbogom tople štrukle i prekrcane pizze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
sto da napisem ?!
|
a dobro tava nije bila velika ! Ti ako imaš 128 kg mogao bi pojest barem tridesetak takvih palačinki !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ono što nije krvarilo , nije jestivo!- by Black Zmajček! :burn: :burn: :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jel se planira uskoro možda koji susret Žderonja? Nisam mogao onaj put u Bakinoj kuhinji, a dobro bi došlo (1,9m i 70kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Tebi bi bio stvarno potreban trening prije skupa Žderonja. Predsjedništvo mora svaki put spašavati ugled.
![]() |
#2533 |
Super Moderators
|
Sad ste me podsjetili sa palačinkama, neki dan sam imao za večeru dobre stare pizza-palačinke. ![]() Klasika, unutra naribani sir, šunka i šampinjoni, preliveno umakom od paradajza i zapečeno u pećnici...ufff... Sve je bilo dobro do tri ujutro kad me je žena morala šopat peptoranima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
nisi loš , ali ima nas i težih ![]() NEMOJTE NIKADA PRESTATI PUŠITI, jer bute kao i ja sa 100-105 kila za 15 mjeseci dogurali do 136 kila i umrli od infarkta umjesto raka pluča ![]() PS Mitzek daj pošalji tu metaboličku dijetu ![]()
![]() |
![]() |
#2535 | |
Super Moderators
|
Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Sad bu ljepše vrijeme-na Jarun plivat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2538 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
![]() btw tako mi koji moramo izgubiti prije natjecanja radimo a ako hoces biti curica kupi milu pa jedi cimet sa bananom i ta sranja ![]()
![]() |
![]() |
#2539 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: Re: deca, ja sam oslepellllll!!
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Super Moderators
|
Dobra mu je dijeta kad je nakon mjesec dana bio kao i na početku ![]() ![]() ![]() Najbolja stvar za skidanje škembe je pingač ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Premium
|
dečki moji nema od tog svega ništa dok se sa mozgom ne dogovorite.... pogotovo ako ste od uvjek žderali.... onda je kile jako teško skinut.... ja sam na dobrom putu, najteže je prva dva tjedna a kasnije je puno lakše.... a što je najgore to je di god dođem jede se i pije.... vježbate, trbušnjaci, sklekovi.... bicikl i vozite se.... sve samo da niste za kompom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
mrzi zimu
|
ma jooooj decki...sta se vi zalite...<_<...vi samo trepnete i odmah skinete barem 50 kcal...za razliku od zena koje se moraju malo vise muciti... sve te "mesne" i ne znam kakve dijete su obicna glupost...i jos su k tome opasne... treba samo manje papat i vjezbat... ![]() btw. za pola sata sexa se izgubi 274 kcal ![]() ontopic: ...ja sam nakupovala svakakvog mesa i povrca i za vikend planiram svasta fino kuhati ![]()
![]() |
#2545 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2546 |
Premium
|
pa koliko kila si imao ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
sto da napisem ?!
|
pa 76 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() saljem ti na private koliko sam imao iz razloga sto ce mi ljudi reci da serem ![]() danas za rucak upravo mi se zepter tavi krckaju dva teleca sincela, ispod male pokrivene metalne posudice, peku se crne masline, na stolu 20 dag sira upija zlatnu suncevu svijetlost
![]() |
![]() |
#2549 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
poštovana gospodo... i dame... danas sam bio na večeri sa stanovitim gospodinom.. vrsnim afirmiranim 'pjuterašom koji bi bio idealan materijal za žderonje. dakle, čovjek se može bez problema mjeriti s ekipom pedvođenom štovanim precjednikom. na žalost, po kilaži i nije nešto... žalosno, ali istinito uspjeva sve to izgoriti. i ne čita PCE, niti je član foruma. what a waste. suza mi je potekla kad sam ga videl kak klopa... umjetnost dostojna, usudio bih se reći, čak i našeg velkog predsjednika. a bormeč i popiti more... badelov pelin mu je životni drug. stvarno šteta... još jedan talenat prohujao s vihorom : hitthewa
![]() |
#2550 |
Headbangig Grunf!
|
moramo tu zalutalu ovčicu spasiti. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|