|
![]() |
#19441 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
baš se raspitujem za taj wheelset ![]() ![]() sjelo bi mi samo tako ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19442 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ima i lakse 899g.. a izgleda normalnije,iako bi bilo zanimljivo probat kak se savija ta rama posto je suplja ![]() sad budes Jed2i moro prije na servis vilice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19448 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
I pretpostavljam da ti moram onda prodat ovog svog foxa, jel ti 500kn puno za njega? ak je spustim cijenu nema problema ![]() Ja sam za vožnju u nedjelju,u subotu ne mogu, imam ligu Da budem blatan ko pajcek ![]() Sile se hrva samo sa stablima -> Hrvanje Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 21.02.2012. u 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19450 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kaj da ja radim s tim tvojim grobljem od vilice Jed2i ![]() Ma nek i bude snijega pri vrhu, onako za challenge, ali ja se veselim baš onom dubokom blatu. Trebam samo neke sitnice sredit na Konanu i deremo.
![]() |
#19451 | |
Moderator
|
Pričali ste o kapicama za lulice, našao sam jednu korisnu: Das top cap ![]() Citiraj:
![]() Na X2 ima najviše pritužbi i najčešće ih ekipa kombinira sa M4 naprijed, X2 iza.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 21.02.2012. u 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19453 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
fora kut kamere MTB. Trails at Home, part I. Senderos de Galapagar parte I. 17-02-12 from Talus on Vimeo. al brijem da bi po Sljemenu kamera dobila po piksi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19454 |
Registered User
|
Pa najela bi se kamera blata to je sigurno, ali ako je montirana negdje na pol downtube-a onda joj kamenje nemre niš. Dobra stvar, taj švapski prog-rock whateva me uvijek nabrije.
![]() |
#19455 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Opet isti problemi s SLX kao i s juicy 5, "piga" mi se rotor kod jakih kočenja. Točnije čeljust se pomakne, a pošto imam ovaj adapter, ne mogu zamijenit za obične podloške. Izgleda da ću morat uzet onaj drugi tip adaptera.
![]() |
#19456 |
sto da napisem ?!
|
ponovih se za kotače ![]() nisu bijeli, ali.... pregrmit ću ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19457 |
Registered User
|
Ako su oni Saint dužan si mi kunu. Zna neko koliki je shipping s Superstara za malo veće stvari? 3 funte je za sitnice, e sad meni neš zvoni da mi je neko reko da je 26 funti za velike pakete, može neko potvrdit? Ovaj pdv od 25% za 2 tjedna je taman stvoren da ga meni metnu u pak.
![]() |
#19458 |
sto da napisem ?!
|
![]() ne, to nije Saint... to su dva Sainta ![]() ![]() i dva wtb free ride obruča ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19460 | |
Moderator
|
Citiraj:
To rješavaš preko Magic coin-a, dodaš ih 26 na račun (svaki coin je 1 funta). I računaj si da ako nemaš devizni u funtama, da će ti tu i paypal napraviti razliku.
![]() |
![]() |
#19464 |
sto da napisem ?!
|
Kako jadno izgleda ova saint fh-m810... Nakon head spina, sve su maaaaleeeee.... Trebat cu tokara da mi sredi osovinu za straznji kotac. Sa 12 na 10 mm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19466 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U kolko sati Destro? Ja sam oko pola 3 doma , ak ti u 3 paše se vidimo kod sata pa ti dam i zračnicu. Opet ponavljam , jel netko zna dal paše Firex gxp pogon na Afterburner pogon? Ako ne , koji BB bi pasao osim serijskog Afterburnerovog?
![]() |
#19468 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel mi se isplati uzet FSA Afterburner pogon za 300 kn , bez BB-a , ajmo reč da bi BB uzeo za 100kn al bi prodao 2 zupčanika za 100 pa sam na istom. Kakav je on u usporedbi sa SLX-om i XT-eom?
![]() |
#19470 |
sto da napisem ?!
|
pička driveru, ajde na msn ![]() idem na grmu ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|