|
![]() |
#19412 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sile mozda je vrh te casice odrezan pod kutem tak da ponistava taj nagib i onda ti pase.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19413 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma teško da bi pasalo, jer utor na topcapu je malo proširen da se mođe šarafit malo pod kutem, ali nedovoljno da bi se moglo koristit s nekom drugom lulom, jer šaraf koji ide kroz zvijezdu bi stajao ukoso, a to ne bi bilo dobro. Dobra im je fora, ali osim estetike mislim da je nepotrebno, tko osjeti 2 stupnja razlike u rajzu lule nek se javi.
![]() |
#19414 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Imam ja takvu sworks lulu doma. Citiraj:
Čuj, nije loša stvar za nekoga ko si ne može nać kak se spada položaj. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19415 |
Registered User
|
Pa evo sad sam neš razmišljao, dobra bi fora bila ak imaš jako malo steerera vani a oćeš kombinirat s visinom volana. Inače se isti efekt može postić s spacerom ispod lule, ista stvar. Zvuči mi jednostavnije stavit/maknut spacer nego tandrčit s tim shimovima.
![]() |
#19416 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Eevo mali update Lula - hope 50mm 25 rise - sad mi je dosta bolji osjećaj na bajku, ona stara mi je bila definitivno predugačka - 80mm i 7 rise Prednja kočnica, hope v2 sa rotorom Sljikice ![]() ![]() Kočnica sexy izgleda ovak s ovim sjajnim bužirom ![]() ![]() ![]() Malo sam se po dvorištu provozao da na brzaka isprobam kočnicu, skoro slučajno napravio stopie ![]() Prvi dojam - predoba kočnica, jedva čekam da isprobam kako radi na Sljemenu Za par dana bi po zadnju trebao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19421 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Baš me zanima kakva je V2. M4 nije loša, ali je klasu slabija od najjačih, tipa Saint, The One i slične DH kočnice. Više spada sa onim kočnicama tipa SLX/XT/Elixir/RX po snazi. Ali ručice od Hope-a su brutalne, baš CNC-ani aluminij super izgleda ![]()
![]() |
#19424 |
Moderator
|
To kad ti kresne jedna žbica je jeftinije kupit si žbicu sa niplom za 3kn i doma je nategnut da ne ide u stranu. Platit centriranje 40kn je fest, a najčešće se sve vrati u centar kad se samo ta jedna žbica nategne. S obzirom da je bilo onakvo stanje i da nismo jurili, očito je žbica bila na kraju. Ako krenu i ostale pucati, morat ćeš sve mijenjati.
![]() |
#19425 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nas kaj, bas sam gledao zbicu i nije pukla nego se odsarafila, malo je ovalno povinuta tak da cu ju usarafiti nazad (trebalo bi se dati) i vidjeti koliko ce kotac felsati. ...netko je sfusario centriranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19426 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nik odnesi to Zmijoljubcu da ti pocentrira , još ti da 100 korisnih savjeta uz to ![]() Evo jedan filmek , and all i have to say is : Gamad sretna presretna ![]() http://www.youtube.com/watch?v=trUa9...75RVAAAAAAAAAg
![]() |
#19427 |
Registered User
|
mene samo zanima sta fali xt775 kocnicama i koja je fora mjenjat ispravne djelove?(nezelim ispast bezobrazan,ljubomoran li tak nes nego me samo to zanima) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19429 |
sto da napisem ?!
|
Zelja za boljim ?! Kvalitetom ?! Osobnim potrebama i zeljama ?! Kupis cipele pa ti ne sjednu... Onda pop... Pa kupis hope ![]() ? Jesam bar blizu ??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19431 |
Registered User
|
onda super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19433 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT: sam da se zna, moje X2 su XC kočnice, njegove su V2 FR/DH ![]() EDIT2: ima li netko oprugu za foxa 500 ili 550, može čak i 600 x 2.8 ili tu negdje duljine... Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 20.02.2012. u 22:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19434 | |
Moderator
|
Citiraj:
V2 spada u DH kočnice, koje te moraju zaustaviti sa 60kmh na 0 i to nekoliko puta za redom, bez da ti se papak umori imalo. M4 je super kočnica za nekoga tko traži odličnu modulaciju, ali po snazi se ne može mjeriti sa najboljim kočnicama - Saint, The One, Code. Tako da bi V2 trebala biti skupa na vrhu sa ovim trojcem.
![]() |
![]() |
#19435 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Morat cu to isprobat kad budemo na Sljemenu, da vidim kako koci. I super izgledaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19436 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Vuco - znam, ovih dana sam valjda sve o hope v2 m4 i x2 pročitao na netu....siguran sam da bi meni i x2 bila sasvim dovoljna Čuks - jedan stisak ručice ti je 10kn +pdv al ova nova stopa 25% a ne 23% ![]() Šalu na stranu, ovih dana idem i po drugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19440 |
Registered User
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=68566 Evo za Hasha - saint wheelset za 900kn. Ti mater. Što se tiče Hope-a, ja bi ih uzeo samo na račun ručice koja je fenomenalno napravljena, i ima podešavanja koja de facto rade što bi trebala, i tako su fine pod prstom. Ali 1300kn, yebat ga sad.
![]() |
|
|