|
![]() |
#19262 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Javite kad narucujete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19263 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19266 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19268 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajmo se dogovorit za datum , pa onda svi naručimo. Možda početak 5 mjeseca , taman da skupimo lovu i vidimo kaj treba kupit. Ja bi trebao lanac , kazetu i još par pizdarija...
![]() |
#19269 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
javite svakako.. koji smo djiberi jbt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19271 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo došao mi je Topeak Alien DX alat. Prvi dojam je da je odličan, ni najtanji imbusi se ne savijaju kao kod jefitnijih alata, kod jednog alata mi se križni razletio kad sam pritezao nešto, nisam uopće jako pritegnuo Baš se vidi da je izrađen od kvalitetnih materijala, sve je fino čvrsto i imam dojam da se niš neće rasklimat Ima sve živo na sebi, moguće ga je razdvojit da bude iz dva dijela... jedina mana nekom bi mogla bit težina, meni ne, nisam sissy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19272 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Inace ja sam taj koji im je jucer poslao "opomenu" za neplacanje ![]() ...he he...kak su kopirali moj izraz - prilicno nezadovoljni ![]() Platili su momentalno i poslali mi potvrdu na mail. Lova jos nije sjela na racun, ali prema potvrdi iznos je potpun, znaci nije umanjen za proviziju banke...ali bumo jos pricekali dok ne proknjize u zabi. Sile, i ti i ja imamo 10% popusta na slijedecu narudzbu, ne znam jesi li dobio mail kad ja s njima kontaktiram...ali sad znas. Cuks i Sile, javite mi na PM broj racuna na koji da vam uplatim DDV, i da li hocete kune ili eure. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19274 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Jedan od najboljih obruca sto se kod nas moga kupit je onaj Syncros DP25, cca 260 kn, nesto malo vise od 500g, poprilicno cvrst, normalna grafika na njemu. Ima ga na webu Tct-a i Ronin sporta, ali mislim da je to nenabavljivo po nasim trgovinama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19275 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
sile uzmi si 719 obruc za 446kn ili nesto slabija vezija 319 za 272kn.. Vuco ipak sam osto jadan doma lezat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19277 |
Registered User
|
nemam pojma kakvi si uvjeti..a sta se tice vremena mozemo ici ranije ak ti pase tak da stignes doma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19279 |
Registered User
|
to i mene brine malo..kad bi barem znali jel je neka staza razgazena.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19280 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#19281 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam danas bio gore s boardom i skicnuo sam kako izgledaju staze i moja preporuka vam je da ostanete doma ili idite cestom gore a dole bi cak i moglo po stazama, ali ocekujte tesku sklizavelu, grip nula (4-5 prstiju razrovanog snijega). S time da je gore teska vjetrometina koja nosi snijeg uokolo tak da bi moglo biti zapuha i zacementiranog snijega. Ovaj vikend jos nije za bajkom van asfalta. OK, tx...naravno da si me usrecio ![]() .....paaa kad pribrojim cuksovu pinku (tx cuks), pa proviziju banci koju je platila bajkmanija dodje se do jedne fine cifre za koju se moze posteno pojest i popit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19284 |
Registered User
|
zakon..znaci slijedi jos jedan dosadan vikend... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19287 |
Registered User
|
to ti je jos najbolje..kolko puta sam prosle godine iso gore oko 5,pol 6..taman stignes prije mraka a nije tak vruce ni nis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19288 |
Registered User
|
Samoborci kakva je to cudna suma i zasto je cudna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19289 |