|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Nema zvuka na novoj maticnoj
Stavio sam novu maticnu i sad nemam zvuka, radi se o foxconn g31mx, skinuo sam sve moguce drivere i vise fkt nezz kaj da radim. jel imo neko ovakav problem vec mozda? Reinstalo sam windowse, imam win 7 32bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Može se desiti ako nisi dobro spojio front audio, u svakom slučaju odpoji ga pa probaj da li ima zvuk. Nisi naveo da li u device manageru stoji sve ok? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Spojio sam iza na maticnu. Pc je sljedeci: Processor: Intel Core2Duo e4400 Memory: 2gb DDR2 Hard Drive: 159 GB Total Video Card: ATI Radeon HD 5670 1gb, GDDR5 Monitor: FLATRON M1917S LG Sound Card: Speakers (Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller) Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Motherboard: Foxconn g31mx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi spojio zvučnike u pravu utičnicu? Koji je defaultni izvor zvuka u Device Manageru?
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
kopiro sam kaj pise na xf, probo sam 3 slusalica, 1 zvucnike sve normalno radi, nije na mute, stavljo sam drivere sa realtekove stranice, sa cda od maticne, rusio windowse, u biosu gledo, pojacavo sve kaj se da pojacat u sound properties, update drivers pa detect one kaj sam skinuo. Fakat nema kaj nisam pokuso da ja znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Dobro pupo kaže, da nebi slučajno bilo u biosu ''onboard audio: auto i enabled''. (većinom ''auto'' znači ''enabled'', ali sam se susreo i s tim da biraš između ''auto'' i ''enabled'' što bi značilo da ''auto'' znači ''disabled'') provjeri još jednom. EDIT: @paxton, LOL da, iako... koja ploča je bila prije? Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 10.02.2012. u 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja sam imao sličan slučaj na Intel G31 ploči, ista stvar...znači sve je pravilno bilo namješteno, svi driveri instalirani, friška instalacija wina, sve u biosu štima..u win 7 kad se klikne na onu ikonicu u donjem desnom kutu..vidi se onaj grafički prikaz osciliranja zvuka dok se npr. pušta pjesma, ali zvuka ni na slušalicama ni na zvučnicima...i naravno uredno je javljao od via software (koji se instalira s driverima) kad se ukopča 3,5mm jack u bilo koji utor... Rješenje je bilo nabavka nove zvučne kartice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Ma u pon nosim maticnu nazad, hvala svima na pokusaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|