|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Overclocking C-433
Imam celeron 433 kojeg bi htjeo clockati.Kada udem u bios i u SPEDEASY CPU SETUP na cpu host/pci clock stavim na 83/41MHz(540MHz) i imam jos opcije close empty dimm/pci i SPEAD SPECTRUM 0,5% ali nigdje ne mogu naci voltazu proca,di se to nalazi ili mozda to ova ploca nema,ustvari BIOS nema,mislim da je bios 4.2 SLCP? Ponekad mi se digne sustav a ponekad ne pa sam htjeo malo dignuti napon.... Ako flesham bios da li cu dobiti opcije za clocati proc jos malo vise i sta mislite do koliko bi to cirka islo? Maticna je advance 10F
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Imao sam prije celera 400 na 2.0V , a radio je bez problema na 600Mhz na 2.4V na zracnom hladenju. Probaj ugasiti spread spectrum. Meni zbog toga nije htio vise od 500, a kad sam ga ugasio ode na 600. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
isključi spread spectrum, i uključi "close unused pci/dimm slots"(ili tako nešto slično) ako ne možeš nać voltažu vjerovatno ni nema, ja je isto nisam imao... vidi ako možda ima koji jumper na ploči... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Moram vidjeti za te jumpere,ali sada kada ga stavim na 540 MHz i kada ga ugasim na neko duze vrijeme ,sat dva i onda ga upalim nece se upaliti,samo se upale lamipce a kada ga opet samo resetiram onda kene.SAda me zanima da li je to stetno sta ga palim tako da ga upalim pa resetiram ili moze ostati tako....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|