|
![]() |
#18781 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Sad sam se vratio od cure, ona je u Vidovcu, tamo blizu bidrovečkog makadama -12 i dere vjetar u pm....300 metara sam nosio neke stvari u rukama,kontra vjetra, bez rukavica Ruke i lice nisam osjećao dobrih 20 minuta...koma je vani.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18787 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Provozao se večeras malo vani. Puše ali gore mi je bilo toplo bez ikakvih problema. Dolje će biti dupla trenirka i čarapa mnogo ![]() Ozbiljno razmišljam sutra na Sljeme. Čak me niti vjetar toliko ne dira koliko ako napada puno snijega jer onda nemrem nikak po tome. Jedino kasnije krenuti pa nek ekipa utaba belo govno...
![]() |
#18788 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kaj ste se svi napalili na Sljeme po ovoj mecavi, trenutno je 18cm snijega gore i jos pada, daklem mozete samo po cesti gore, ili turnim skijama pa po Leusteku...jos fali toliko snijega za boardanje kroz sumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18793 |
Premium
|
Nema problema. Samo racunaj da se stalno penjes gore-dolje s boardom u rukama, znaci najvise hodas uzbrdo, a najmenje se vozis...pardon, najvise se pada u fazi ucenja ![]() Nadam se da ti frend ima neki meksi board, pogodan za ucenje...da nije tvrda FR daska i za pocetnika bolje da je nesto kraca...ako nije takva radije rentaj dasku za pocetnike jer ces tesko okrenuti prvi zavoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18794 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 04.02.2012. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18795 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To, Nik, to! Frend ima dvije daske, jednu na kojoj je on učio bordat od 140cm mislim i mekana je ko puter, a i druga mu je mekana! Stajao sam ja već na bordu i malo se kakti spuštao, ali su ti spustevi bili preblagi i prekratki! Volju imam, bord ću nabaviti, vremena imam, samo fali, kak ti veliš još malo snijega, i eto veselja ![]() OoTopic; bijah sada vani sa bajkom i vani je prehebeno, nema vjetra (Prečko), temp. je -8°C ali ja sam se u flisu i jakni znojio tih 1km kaj sam napravio!
![]() |
#18796 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18797 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18799 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#18800 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Da budem iskren, i mene svrbi da se uputim u brdo ovih dana ![]() (proći će me čim provirim nosom kroz vrata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18801 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18802 |
Moderator
|
![]() |
#18803 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18805 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#18807 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Klizavi ![]() Kroz dubok snijeg iznimno teško vozit, kroz utabani još gore jer se topi pa izmiče pod kolima, ali sve u svemu DOBAR trening ![]() Jučer sam bio na rivi, danas ne, pa ne znam. Ali ne bih se čudio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18809 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#18810 |
Premium
|
--->prije nego sto nastavim pisati jedna motivacijska fotka - posebno za cuksa: ![]() - cuks, obrati dobro pozornost na bajk, tip je stavio "lance" ![]() ![]() Krenuo sam Bikcevicevom: ![]() ![]() ![]() Svratio u Puntijarku ![]() ![]() Nastavio stazom 1M do Runolista (pun pogodak, proslo svega par ljudi, a najvise snijega): ![]() ![]() ![]() Dalje 16-icom oliti Sumarevim putom do Leusteka - tu je opaka vjetrometina, zapusi na Leusteku i sl.: ![]() ![]() ![]() Ispod Adolfovca lakse se dise, manje snijega i pitomije vrijeme: ![]() ![]() Nakon klupice, lijevo od grebena na 19-icu i pravac donja postaja zicare. Super setnja, iako je vrijeme koma ima dosta ljudi po stazama, pogotovo na Bikci. Ako mislite da sam se smrznuo - e nisam! Posto sam danas prokrstario Sljemenom, mogu vam reci kak je gore iz prve ruke
![]() ...daklem, stvarno je `ladno kak se prica (Puntijarka -17°C), ali vjetrometina ja opaka, vjetar ubija...cijelo vrijeme huce kroz krosnje, a stabla se njisu i krckaju...i definitivno nije za ici biciklom...ALI---> --->prije nego sto nastavim pisati jedna motivacijska fotka - posebno za cuksa: ![]() - cuks, obrati dobro pozornost na bajk, tip je stavio "lance" ![]() ![]() Krenuo sam Bikcevicevom: ![]() ![]() ![]() Svratio u Puntijarku ![]() ![]() Nastavio stazom 1M do Runolista (pun pogodak, proslo svega par ljudi, a najvise snijega): ![]() ![]() ![]() Dalje 16-icom oliti Sumarevim putom do Leusteka - tu je opaka vjetrometina, zapusi na Leusteku i sl.: ![]() ![]() ![]() Ispod Adolfovca lakse se dise, manje snijega i pitomije vrijeme: ![]() ![]() Nakon klupice, lijevo od grebena na 19-icu i pravac donja postaja zicare. Super setnja, iako je vrijeme koma ima dosta ljudi po stazama, pogotovo na Bikci. Ako mislite da sam se smrznuo - e nisam! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|