|
![]() |
#18302 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kvragu i sve. ja nemogu ic vozit. ima da poludim. nadam se da nisam nikoga zaribao ovako kasnim javljanjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18304 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#18305 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#18306 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sile, bacil bum drvo pred tebe ![]()
![]() |
#18308 |
Why So Serious?
|
![]() |
#18309 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako netko slučajno treba lulicu 55mm evo nek pogleda http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=67339
![]() |
#18311 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Mene nema sutra jer radim. U nedjelju bi trebao ici gore ako se kojim slucajem nesto ne zalomi ![]() EDIT: zadnja kocnica mi opet kenjavi. Morat cu sutra sve raskopat i vidjet u cemu je problem tj. zasto ulje curi na rezervaru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18312 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Treba nekome prednja Formula K24? bijela, 180 ili 200 rotor po dogovoru. Frisko stavljeno novo ulje, pakni jos ima podosta... Kocnica je jos na bikeu, pa se moze probat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18314 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Sad se iznenadim kad ga vidim ujutro... Uglavnom, imam svjedoke da sam danas bio na Sljemenu. Uglavnom, teže je pedalirati, ali ne toliko koliko sam strahovao. Dok se sjedi i pedalira, malo boba, ali je ukupna težina bicikla veća pa i to ima ulogu neku. Uglavnom od tunela do lugarnice 66minuta ![]() Kamenje zbog višeg BB-a (360mm što je tipa 15mm više od Pitcha 2011) prelazim kao od šale, nema govora o udaranju pedale. Položaj mi je jako sličan Thunderu, ne baca na leđa niti ništa. Malo izduženiji, ali čak je to možda i subjektivno. Ono negativno, tj. barem mislim da je negativno jest kao da osjećam da ima više utjecaja na pedale suspenzija u granny ringu. Nekak sam stalno imao čudan osjećaj kao da mi pedala ima lufta, pa je onda teže pedalirati, pa onda ima lufta i lakše pedala prođe dio kruga ![]() I da, čini mi se kao da sad imam više ili manje gripa iza na gumi jer nekaj je drugačije. Ne znam, kao da se skliže, ali tjera naprijed. Napumpao sam danas zadnju gumu, tak da ne znam jel to toga što nije ispod 2 bara nego je sad na 3 ili je stvarno grip slabiji ? Probat ću sljedeći puta vratiti na stari tlak, tipa 2.4bar, pa ću onda znat usporediti. Gore u lugarnici poprilična gužva, čekao sam 20min na 1 radlera, a ekipa je klopu po 30 minuta čekala. Osušio se i krenuo to vrha žičare. Izbjegavao ekipu na sidru i one switchbackove odradio kao od šale ![]() Dolje je bio plan 57-52-Čuksov drop-Gipsova staza i obilazak desno no tamo kod onih skokova kad se treba vratiti na Požgaj sam omašio i ostao na stazi desno koja izlazi kod Lonjščine. Na tren sam se i zgubil pa sam 15m hodao, prešao neki potok i došao do makadam. Dolje sam ili bio brz, ili prividno bio brz jer ima onog površinskog blata koje se skliže nenormalno, a da ne velim da je guma sve bacala u guzicu. Coil shock se osjeti razlika, ide finije, manje odbacuje (čak i ovako dok mi je opruga pretvrda jer mi je SAG 20%), ali sumnjam da bi jedan 2012 Enduro bajk sa 150-160mm hoda, sa Kashima coatingom bio nešto puno slabiji tj. da bi se osjetila razlika kakvu ja osjećam nakon Thundera i Monarcha . Ipak je ovo 2008. ili 09 dizajn rame, a u 3-4 godine se napravi ogromna razlika. Sreo sam Daniela dok je išao na posao, malo popričao s njim i tako. Primijetio me na attention whore boji rame sa 200m i mahao ![]() ![]() Sve u svemu, da je zračni shock išlo bi to i bolje jer bi bio lakši. Ovako sam bio brz, ali sam krepao ![]() Kočnice koče super, osim kaj stražnja ima sintered pakne i Avidov G2 disk koji ona proizvodi pol uspona zvukove. Nakon opako brzog spusta mi se prst prednje kočnice nije uopće umorio, ako da su definitivno jače od moje RX-ice.
![]() |
![]() |
#18316 |
Moderator
|
Skraćena verzija - nije hladno, ne puše ništa. Sunce je. Bio sam brz (66min Lojstek), ide bicikl dobro i gore i dolje. Blato od Adolfovca do ceste, ostalo suho. Gore snijeg, bez leda. Puna lugarnica djece i roditelja, čeka se narudžba dugo. Nizbrdo snijeg i blato, jako sklisko.
![]() |
#18320 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Teško da ćeš biti ispred mene, zar nisi vidio vremena danas ? A tek se privikavam ![]()
![]() |
![]() |
#18321 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bum vidl tebe kada bus radil i sjedil u uredu prek tjedna, a vozis se samo vikendom ![]() Jbga, kada dodju dulji dani cu ic poslje posla na neke voznje, a i krenut cu na posao bajkom ba ce biti i kondicije |
![]() |
![]() |
![]() |
#18322 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Dao Bog da se to što prije dogodi, da sjedim u uredu. A onda sam si obećao kupiti lampu i u lov na divlje svinje po mraku na Sljemenu...
![]() |
![]() |
#18323 |
Registered User
|
Ja sam skužio da je to Vuco zapravo skraćeno od Vucibatino, neradnik usred tjedna ide na Sljeme, živi na grbači države i još ponosito ide na tom kanarincu da ga svi vide. Kolko nas ide sutra? Max, Jed2i i ja smo ziher, Murina je možda, Onyx je Onyx. Stavit ću ja na DB da nam se pridruži more dropbajkovaca ![]()
![]() |
#18324 |
Why So Serious?
|
Bem ti sunce tvoje Sile, sutra ziher idem, nikako ne žalim propustit druženje s tobom, a i mogućnost ponovnog susreta tebe i izrasta majke prirode.
![]() |
#18326 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Idem i ja , Sile zaboravni još je u šoku kad se zabio u drvo. Ja i Destro se drajvali po gradu , sreli smo i Sandu , veli da slaže nekog Internsa sa Talasom naprijed , al tek na prolječe da je spremna za vožnju. edit : Di je najbliži pumptrack nama Zagrepčanima?
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 27.01.2012. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18327 |
Registered User
|
Baš sam danas vidio na DB homepage-u da je Ronin Sport postao zastupnik za Intense. Vidio sam već i prije na stranici RS-a, ali bombastično je na DB-u napisano kako prvih 5 kupaca kupuje po američkim cijenama, dakle valjda bez troškova uvoza. Bacim pogled na stranicu Intensa, 2500$ Tracer2 frame+shock. E skoro sam mu se odma javio da uzimam, možda 2 komada odma.
![]() |
#18328 |
Moderator
|
Nekaj sam razmišljao. Da se Sile zabio u neko daljnje drvo, možda bi i on dobio svoje mjesto na Sljemenu. Čuksov drop se širi opako ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|