|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Problem s formatiranjem Mach Extreme MX-GX 32GB USB 3.0 memory sticka
Pozdrav ljudi! Imam i7-860 na gigabayte p55a-ud3r ploci i gore 64-bitne windowse 7. Prosli tjedan sam uzeo stick iz naslova teme i preformatirao ga iz fat32 u ntfs. Stavio sam gore podatke, sve je ok radilo. Danas ne mogu pristupiti podacima. Kad utaknem stick, na njemu se upali lampica, kompjuter bebeepne i on se pojavi u My Computer, pise Removable Disk (H ![]() ![]() Probao sam sad i na laptopu, win xp i pojavi se i kad kliknem na ikonu ispise please insert disk. Pogledao sam po netu pomocu google-a i nisam nasao rjesenje tako da ako ima netko kakav savjet, I'm all ears! Hvala ![]() Ili je to sa servis/reklamaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
imho ,vjerojatno je krepao... ja sam kupio 2 komada , 8 i 16 gb i oba su krepala unutar 5-6mj. niti jednog se ne može očitati.. samo se moram natjerati da odem reklamirati... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako imaš jamstvo, odnesi reklamirati. Po opisu problema bih rekao da je neispravan NAND čip ili koji je već unutra.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Imam jamstvo, hvala vam na odgovorima! ![]() |
![]() |
![]() |
|