![]() |
Problem s formatiranjem Mach Extreme MX-GX 32GB USB 3.0 memory sticka
Pozdrav ljudi!
Imam i7-860 na gigabayte p55a-ud3r ploci i gore 64-bitne windowse 7. Prosli tjedan sam uzeo stick iz naslova teme i preformatirao ga iz fat32 u ntfs. Stavio sam gore podatke, sve je ok radilo. Danas ne mogu pristupiti podacima. Kad utaknem stick, na njemu se upali lampica, kompjuter bebeepne i on se pojavi u My Computer, pise Removable Disk (H:) (iako je stick bio preimenovan) i ikona nije siva kao druge ikone nego je onako svijetlo siva, polutransparentna. Kad dvokliknem na ikonu, javi se poruka Please insert a disk into a Removable Disk (H:). Kad kliknem desnom tipkom na ikonu i probam otici na format javi se poruka There is no disk in drive H:, please insert disk and try again. Kad izvadim disk, kompjuter bebeepne i drive H: nestane iz My Computera. Probao sam sad i na laptopu, win xp i pojavi se i kad kliknem na ikonu ispise please insert disk. Pogledao sam po netu pomocu google-a i nisam nasao rjesenje tako da ako ima netko kakav savjet, I'm all ears! Hvala :) Ili je to sa servis/reklamaciju? |
imho ,vjerojatno je krepao...
ja sam kupio 2 komada , 8 i 16 gb i oba su krepala unutar 5-6mj. niti jednog se ne može očitati.. samo se moram natjerati da odem reklamirati... :D |
Ako imaš jamstvo, odnesi reklamirati. Po opisu problema bih rekao da je neispravan NAND čip ili koji je već unutra.
|
Imam jamstvo, hvala vam na odgovorima! :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |