Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.01.2012., 13:07   #841
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
jok, ja to riješim tako da otvorim taj mail u browseru, pa skinem atacment na sd karticu pa dalje s archive manageorm.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2012., 16:53   #842
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
jok, ja to riješim tako da otvorim taj mail u browseru, pa skinem atacment na sd karticu pa dalje s archive manageorm.
Naravno, tako i ja..
Staro 05.01.2012., 19:12   #843
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kao što znate, nedavno su na Marketu imali akciju u povodu 10 mlrd. skidanja gdje neke aplikacije nudili po simboličnim cijenama od 0,10US$. Pokušao sam kupiti par aplikacija, ali nije išlo. Čačkanjem po netu, dobio sam utisak da je caka bila u tome da VIP i Tele2, za razliku od t-mobile, nisu potpisali ugovor sa Googleom glede Marketa pa njihovi korisnici ne mogu kupovati apk....
Ajde bar neka prednost što sam na t-mobile. Inače mi je VIP bio bolji u dosta stvari.
Baš sam se čudio kako je meni kupnja na marketu prošla bez problema neki dan, a ovdje se svi žale da ne mogu kupiti ništa na marketu. Čak mi je prihvatio i karticu tekućeg kunskog računa (visa electron).
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2012., 20:45   #844
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Jel vama Gmail app, omogućava skidanje attachmenta koji ima .rar ekstenziju?
Jup, nudi download i preview, a oboje otvara u ES File Exploreru.
Staro 06.01.2012., 21:30   #845
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Tako sam i ja napravio pošto nisam bio u mogućnosti direktno preko Gmail aplikacije.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Jup, nudi download i preview, a oboje otvara u ES File Exploreru.
Hm, pored nekog običnog privitka stoji mi download, a pored ovog s *.rar ekstenzijom ništa.
Staro 07.01.2012., 21:34   #846
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Hm, pored nekog običnog privitka stoji mi download, a pored ovog s *.rar ekstenzijom ništa.
Interesantno. Često dobivam i privitke s izmjenjenim ekstenzijama .ra_ ili .zi_ (rar i zip ne prođu ako se Googleu ne svidi sadržaj arhive) i najnormalnije ih mogu skinuti. Čak ima i preview, ali je neupotrebljiv iz očiglednih razloga. Jedino sam kod .jpg-a primjetio samo download opciju.

Gmail 2.3.5.2

edit: mislim da custom ROM nema veze s time, ali da, gore je Oxygen pa...
Staro 07.01.2012., 22:33   #847
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Jel postoji na marketu neki FM radio (koji nije internet)....htio bi si isprobat ICS ali nema radio, a slušam ga dosta...
denied je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 06:04   #848
Limeni
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Jel postoji na marketu neki FM radio (koji nije internet)....htio bi si isprobat ICS ali nema radio, a slušam ga dosta...
Jošjedan zainteresirani.
Limeni je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 10:39   #849
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ljudovi koji app rabite za vremensku prognozu? Da je precizan za HR (ZG) i da widget nije battery leak
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 13:10   #850
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ja zadovoljan standardnim Accuweatherom. Par puta me stvarno oduševio svojom preciznošću. Ujutro otišao u Italiju, a prije toga ko 6h pogledao prognozu. Kaže u 9h počinje padati kiša, u 10h prestaje. U 9h počelo je padati na minut kako je prognozirao i isto tako prestalo. Drugi put sam se oduševio kad mi je dan ranije rekao da će na aerodromu u Fesu (Maroko) padati kiša u 15h. Izlazim iz aviona, a kiša pada k'o blesava. Pogledam na sat - 15.30h.
Staro 08.01.2012., 20:30   #851
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Kaže u 9h počinje padati kiša, u 10h prestaje. U 9h počelo je padati na minut kako je prognozirao i isto tako prestalo.
Ovo me podsjeća na "Back to the Future 2" i ona scena s kišom
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2012., 15:13   #852
Caks
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Koristim go widget ex i instaliro sam si temu od
Cynogen moda..i tema mi je promjenila izgled
Svih defoltnih aplikacija ali i nekih instaliranih..
Onda sam iso vidjet koje ima sve tema ikone a
ima ih puno samo sto npr od aplikacije IMDb ili
soundhounda nije promjenjen izgled u izborniku.
Zanima me jel mogu ja rucno promjenit izgled
Aplikacije u izborniku ?
Caks je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2012., 15:59   #853
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Kao što znate, nedavno su na Marketu imali akciju u povodu 10 mlrd. skidanja gdje neke aplikacije nudili po simboličnim cijenama od 0,10US$. Pokušao sam kupiti par aplikacija, ali nije išlo. Čačkanjem po netu, dobio sam utisak da je caka bila u tome da VIP i Tele2, za razliku od t-mobile, nisu potpisali ugovor sa Googleom glede Marketa pa njihovi korisnici ne mogu kupovati apk.

Kako mi je to diglo živac, odlučio sam napisati mail Googlu gdje sam detaljno objasnio problem sa konkretno navedenim apk, tipom moba i providerom kao i moja saznanja o izboru problema. Prvo sam dobio odj**nicu uz objašnjenje da možda ne rade te apk na mom mobu. Onda sam liku ljubazno objasnio da ne s**e jer imam najjači mob na tržištu (SGS2), da free verzije tih apk rade bez problema (konkretno se radilo o Shazam Encore i SoundHound) i da brdo ljudi ovdje sa različitim uređajima ima isti problem. Zajedničko im je jedino da su korisnici VIP-a i Teletine.

Jučer mi se javila neka ženska i rekla da su ustanovili da sam u pravu (tko bi rekao) i da rade na rješavanju problema. Kaže da mi ne može dati konkretan datum, ali da bi moglo biti uskoro. Živi bili pa vidjeli.
Isti problem na SGS2 od žene. Pisao sam Google-u i isto tako su rekli da rade na tome...

A prije tjedan dana, u mojem SGS-u, zamijenio sam Slovensku karticu sa Tele2 (Smart tarifa, njam njam). I od onda ne mogu ni ja na Marketu nista kupiti.

Sva sreca pa po kuci vucem jos neke stare T-Mobile kartice a uvijek imam i Slovensku. Dakle, samo se zamijeni kartica i Market kupovina radi. Nakon sto kupis aplikaciju, vratis svoj SIM i to je to. Updejt kupljene aplikacije radi i sa VIP/Tele2... A ako je mob zakljucan mob onda nis, nema pomoci za sad

| Dell XPS m1530 Red | 15,4'' UltraSharp WSXGA+ (1680x1050) | Intel Core2Duo T7500 2.2GHz 4MB | 3GB RAM (1x2GB + 1x1GB) | nVidia GeForce 8600M GT 256MB DDR3 | Seagate 200GB 7200RPM | Slot Loading Dual-Layer DVD+/-RW | 6-cell (2.5 sati) & 9-cell (4.5 sati) batteries | Media Remote Control IR | Intel 4965AGN Wireless (2.4GHz & 5GHz Radio), Bluetooth, Fingerprint Reader, 8in1 Card Reader, 2 MegaPixel WebCam, LAN, HDMI 1080p connector, 3xUSB, Firewire, S-Video, VGA, ExpressCard slot | Windows Vista Home Premium | Logitech VX Nano Cordless Mouse | Logitech Alto Cordless Notebook Stand & Keyboard | Logitech AudioHub Notebook Speakers |

| TBA |

| Silverstone GD01B-MXR | Corsair HX620 620W Modular PSU | ASUS P5W DH Deluxe | Intel Core2Duo E6600 2.4GHz (3.0GHz) | nVidia GeForce 8800GTX 768MB DDR3 | AverMedia AverTV Hybrid Duo PCI-E | Creative Labs X-Fi Elite Pro | 200GB Seagate Barracuda 7200.8 7200RPM | BenQ DW1650 | Scythe Ninja Mini & Sharkoon Silent Eagle 92mm | 2x Sharkoon Silent Eagle 80mm | Case separated in two termal zones (CPU, HDD, DVDRW, TV Card & PSU, GPU, Sound Card) | AZiO BTD603-132 USB 2.0 Bluetooth Adapter | Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse | Logitech diNovo Edge Keyboard |

| D-Link DNS-323 A1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 320GB Seagate Barracuda 7200.10 7200RPM RAID0 | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): 19,32 MB/sec | Average (READ): 28,60 MB/sec |

| D-Link DNS-323 B1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 1TB Samsung HD103UJ F1 7200RPM | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): XX,XX MB/sec | Average (READ): XX,XX MB/sec |

| TBA (work in progress ) |

SilentException je online   Reply With Quote
Staro 09.01.2012., 16:34   #854
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Mob je zaključan, dakle 0 points.
Staro 09.01.2012., 16:42   #855
suba
Vozi katru :))
Moj komp

Datum registracije: May 2003
Da li netko koristi Go Locker aplikaciju?
Stavio sam si Go Launcher i Go Locker i stvarno mi super odgovaraju i rade, jedini je problem kod poziva, kada me netko zove, bez obzira što je mobitel zaključan, ne ponudi mi nikakav swipe za se javit nego defaultni android screen sa dvije tipke (kao kad je mobitel otključan u trenutku poziva).

Na taj način se često javim na mobitel prije nego ga uopće izvučem iz džepa, a nisam još naišao na rješenje. Bilo bi super kad bi mogao staviti da treba vodoravni swipe napraviti za javljanje.
suba je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 00:09   #856
men4bet
Registered User

Betamax Dialer

Da li netko koristi Betamax Dialer za voip?
instalirao sam ga i radio je, no kasnije sam izabrao za defoult da zovem preko phone aplikacije i sada više ne mogu vratiti da mogu birati zovem li preko voipa ili ne, probao sam ponovo instalirati ali ništa.
zna li netko gdje se to može podesiti?
još jedno pitanje za voip, ne mogu instalirati app 12voip, prilikom instalacije se mob resetira i 12voip nije instaliran...zašto?
mob je dual sim kopija HTC-a...
men4bet je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 11:06   #857
men4bet
Registered User

jačina mikrofona

Postoji li aplikacija za pojačavanje, tj.reguliranje jačine mikrofona?
men4bet je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 20:42   #858
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Može preporuka igrica za Nexus S?
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 20:47   #859
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Zena dobila mail od googla da su rijesili problem kupovine aplikacija. I bome jesu. I na VIP i TELE2

| Dell XPS m1530 Red | 15,4'' UltraSharp WSXGA+ (1680x1050) | Intel Core2Duo T7500 2.2GHz 4MB | 3GB RAM (1x2GB + 1x1GB) | nVidia GeForce 8600M GT 256MB DDR3 | Seagate 200GB 7200RPM | Slot Loading Dual-Layer DVD+/-RW | 6-cell (2.5 sati) & 9-cell (4.5 sati) batteries | Media Remote Control IR | Intel 4965AGN Wireless (2.4GHz & 5GHz Radio), Bluetooth, Fingerprint Reader, 8in1 Card Reader, 2 MegaPixel WebCam, LAN, HDMI 1080p connector, 3xUSB, Firewire, S-Video, VGA, ExpressCard slot | Windows Vista Home Premium | Logitech VX Nano Cordless Mouse | Logitech Alto Cordless Notebook Stand & Keyboard | Logitech AudioHub Notebook Speakers |

| TBA |

| Silverstone GD01B-MXR | Corsair HX620 620W Modular PSU | ASUS P5W DH Deluxe | Intel Core2Duo E6600 2.4GHz (3.0GHz) | nVidia GeForce 8800GTX 768MB DDR3 | AverMedia AverTV Hybrid Duo PCI-E | Creative Labs X-Fi Elite Pro | 200GB Seagate Barracuda 7200.8 7200RPM | BenQ DW1650 | Scythe Ninja Mini & Sharkoon Silent Eagle 92mm | 2x Sharkoon Silent Eagle 80mm | Case separated in two termal zones (CPU, HDD, DVDRW, TV Card & PSU, GPU, Sound Card) | AZiO BTD603-132 USB 2.0 Bluetooth Adapter | Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse | Logitech diNovo Edge Keyboard |

| D-Link DNS-323 A1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 320GB Seagate Barracuda 7200.10 7200RPM RAID0 | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): 19,32 MB/sec | Average (READ): 28,60 MB/sec |

| D-Link DNS-323 B1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 1TB Samsung HD103UJ F1 7200RPM | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): XX,XX MB/sec | Average (READ): XX,XX MB/sec |

| TBA (work in progress ) |

SilentException je online   Reply With Quote
Staro 14.01.2012., 08:34   #860
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Fala qrcu da su to riješili. Šteta što kasne par mjeseci.
Staro 14.01.2012., 13:15   #861
baban
Premium
Moj komp

baban's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
hm, evo bas gledam kad fejkam providera (t-mobile us) onda su aplikacije jeftinije
konkretno SlideIt Keyboard je 0,99$ sa fejkanim providerom, a kad idem preko bonbona (pretpostavljam da je to t-mobile hr) onda je 1,27$
baban je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2012., 21:16   #862
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ima netko preporuku za kvalitetan i lijepi weather widget, a da nije:
- HD Widgets (prikazuje sunce stalno, iako je večer i trebao bi biti mjesec)
- Beautiful widgets i Fancy widget (imao, dosadilo)
- Animated weather widget ili tako nešto (smeće)
- Snowstorm (loš)
- GO weather widget (na LauncherPro-u sam trenutno, prije bio na GO-u, dosadilo)

Hvala
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2012., 21:54   #863
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ima netko preporuku za kvalitetan i lijepi weather widget, a da nije:
- HD Widgets (prikazuje sunce stalno, iako je večer i trebao bi biti mjesec)
- Beautiful widgets i Fancy widget (imao, dosadilo)
- Animated weather widget ili tako nešto (smeće)
- Snowstorm (loš)
- GO weather widget (na LauncherPro-u sam trenutno, prije bio na GO-u, dosadilo)

Hvala

Android Weather Widget
Fancy Widgets
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2012., 22:21   #864
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Oba widgeta sam imao i gore su na listi.
Ovaj tvoj prvi je Animated weather, a drugi je Fancy, odmah iza Beautiful widgeta.
Animated weather ima očajne animacije, a widget je također ružan...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2012., 22:43   #865
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Oba widgeta sam imao i gore su na listi.
Ovaj tvoj prvi je Animated weather, a drugi je Fancy, odmah iza Beautiful widgeta.
Animated weather ima očajne animacije, a widget je također ružan...
Predvidio sam fancy widget na tvom popisu

Onda nemaš puno izbora jer svi ti widgeti su slični
Uostalom, Beautiful widget ima dosta skinova, a i snowstorm
Također, možeš i svoj skin uvijek napravit
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2012., 23:52   #866
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Problem sa snowstormom(najljepše izgleda IMO) je šta ne prikazuje točnu temp po lokaciji već nekakav prosijek i pre-defined prognozu....
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2012., 13:17   #867
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Ima li netko iskustva sa oglašavanjem u Android aplikacijama ???
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 14:07   #868
trpi
Guest

pocetnik sam totalni u androidu i smartphonovima. ima li android mogucnost nesto kao kod iphona jailbreak da su mi sve aplikacije na marketu dzabe?
  Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 14:28   #869
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
pocetnik sam totalni u androidu i smartphonovima. ima li android mogucnost nesto kao kod iphona jailbreak da su mi sve aplikacije na marketu dzabe?
AFAIK jailbreak nije da dobijes aplikacije dzabe vec da dobijes admin prava kao rootanje na androidu ili na kompu admin rights.

AFAIK nemozes napravit da su ti app besplatne na marketu. mozes jedino koristit "alternativne markete".

ili si mislio na to da su ti neke app nedostupne na sluzbenom marketu, a moze se ukljucit da su ti dostupne sa market enabler-ima.

Staro 18.01.2012., 20:08   #870
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Ne trebaš rootati da bi koristio krekane aplikacije (afaik, jedino na taj način su ti sve aplikacije besplatne). Isto kao i na Windowsima, nađeš ih negdje u bespućima interneta i instaliraš.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na