|
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Baš sam se čudio kako je meni kupnja na marketu prošla bez problema neki dan, a ovdje se svi žale da ne mogu kupiti ništa na marketu. Čak mi je prihvatio i karticu tekućeg kunskog računa (visa electron). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#845 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Hm, pored nekog običnog privitka stoji mi download, a pored ovog s *.rar ekstenzijom ništa.
![]() |
![]() |
#846 | |
49%winner
|
Citiraj:
Gmail 2.3.5.2 edit: mislim da custom ROM nema veze s time, ali da, gore je Oxygen pa...
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ljudovi koji app rabite za vremensku prognozu? Da je precizan za HR (ZG) i da widget nije battery leak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja zadovoljan standardnim Accuweatherom. Par puta me stvarno oduševio svojom preciznošću. Ujutro otišao u Italiju, a prije toga ko 6h pogledao prognozu. Kaže u 9h počinje padati kiša, u 10h prestaje. U 9h počelo je padati na minut kako je prognozirao i isto tako prestalo. Drugi put sam se oduševio kad mi je dan ranije rekao da će na aerodromu u Fesu (Maroko) padati kiša u 15h. Izlazim iz aviona, a kiša pada k'o blesava. Pogledam na sat - 15.30h.
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Koristim go widget ex i instaliro sam si temu od Cynogen moda..i tema mi je promjenila izgled Svih defoltnih aplikacija ali i nekih instaliranih.. Onda sam iso vidjet koje ima sve tema ikone a ima ih puno samo sto npr od aplikacije IMDb ili soundhounda nije promjenjen izgled u izborniku. Zanima me jel mogu ja rucno promjenit izgled Aplikacije u izborniku ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
A prije tjedan dana, u mojem SGS-u, zamijenio sam Slovensku karticu sa Tele2 (Smart tarifa, njam njam). I od onda ne mogu ni ja na Marketu nista kupiti. Sva sreca pa po kuci vucem jos neke stare T-Mobile kartice a uvijek imam i Slovensku. Dakle, samo se zamijeni kartica i Market kupovina radi. Nakon sto kupis aplikaciju, vratis svoj SIM i to je to. Updejt kupljene aplikacije radi i sa VIP/Tele2... A ako je mob zakljucan mob onda nis, nema pomoci za sad ![]()
![]() |
![]() |
#855 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Da li netko koristi Go Locker aplikaciju? Stavio sam si Go Launcher i Go Locker i stvarno mi super odgovaraju i rade, jedini je problem kod poziva, kada me netko zove, bez obzira što je mobitel zaključan, ne ponudi mi nikakav swipe za se javit nego defaultni android screen sa dvije tipke (kao kad je mobitel otključan u trenutku poziva). Na taj način se često javim na mobitel prije nego ga uopće izvučem iz džepa, a nisam još naišao na rješenje. Bilo bi super kad bi mogao staviti da treba vodoravni swipe napraviti za javljanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Registered User
|
Betamax Dialer
Da li netko koristi Betamax Dialer za voip? instalirao sam ga i radio je, no kasnije sam izabrao za defoult da zovem preko phone aplikacije i sada više ne mogu vratiti da mogu birati zovem li preko voipa ili ne, probao sam ponovo instalirati ali ništa. zna li netko gdje se to može podesiti? još jedno pitanje za voip, ne mogu instalirati app 12voip, prilikom instalacije se mob resetira i 12voip nije instaliran...zašto? mob je dual sim kopija HTC-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Registered User
|
jačina mikrofona
Postoji li aplikacija za pojačavanje, tj.reguliranje jačine mikrofona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
hm, evo bas gledam kad fejkam providera (t-mobile us) onda su aplikacije jeftinije konkretno SlideIt Keyboard je 0,99$ sa fejkanim providerom, a kad idem preko bonbona (pretpostavljam da je to t-mobile hr) onda je 1,27$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima netko preporuku za kvalitetan i lijepi weather widget, a da nije: - HD Widgets (prikazuje sunce stalno, iako je večer i trebao bi biti mjesec) - Beautiful widgets i Fancy widget (imao, dosadilo) - Animated weather widget ili tako nešto (smeće) - Snowstorm (loš) - GO weather widget (na LauncherPro-u sam trenutno, prije bio na GO-u, dosadilo) Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Android Weather Widget Fancy Widgets |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Oba widgeta sam imao i gore su na listi. Ovaj tvoj prvi je Animated weather, a drugi je Fancy, odmah iza Beautiful widgeta. Animated weather ima očajne animacije, a widget je također ružan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Onda nemaš puno izbora jer svi ti widgeti su slični Uostalom, Beautiful widget ima dosta skinova, a i snowstorm Također, možeš i svoj skin uvijek napravit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ima li netko iskustva sa oglašavanjem u Android aplikacijama ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Guest
|
pocetnik sam totalni u androidu i smartphonovima. ima li android mogucnost nesto kao kod iphona jailbreak da su mi sve aplikacije na marketu dzabe? |
![]() |
![]() |
#869 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
AFAIK nemozes napravit da su ti app besplatne na marketu. mozes jedino koristit "alternativne markete". ili si mislio na to da su ti neke app nedostupne na sluzbenom marketu, a moze se ukljucit da su ti dostupne sa market enabler-ima. ![]()
![]() |
![]() |
#870 |
49%winner
|
Ne trebaš rootati da bi koristio krekane aplikacije (afaik, jedino na taj način su ti sve aplikacije besplatne). Isto kao i na Windowsima, nađeš ih negdje u bespućima interneta i instaliraš.
![]() |
![]() |
|
|