|
![]() |
#17791 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Zanimljivo je kako se nesreće događaju u 95% slučajeva ljudima koji nešto prodaju i kupuju. ![]() No, doro, možda čovjek stvarno imo neku nesreću pa sad... Jebiga, imaš vremena do proljeća za kupit bajk ![]()
![]() |
#17792 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Stigli mi bužiri napokon , sutra vilica , nadam se da u četvrtak sve montiram i u petak da pada Sljeme. Ak bi netko išao u 9 tunel? 9:30 najkasnije. U pola 2 krečem u školu , tak bi tempo malo jači bio. Da tu probam , ima netko lagani chainguide (do 100g) za prodat? 100kn nudim.
![]() |
#17793 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
I kaj buš s chainguideom? I ovako se zaletavaš s bajkom pa guraš, pa opet se zaletiš pa guraš. Ostavi si mali ring, dobro će ti doć za Lojstek, tek kad ga ispeljaš u komadu na drugoj šajbi skini malu šajbu, kaj ti vrijedi manje grama kad guraš uzbrdo...
![]() |
#17794 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
http://www.competitivecyclist.com/fr...asr7-8620.html U Sloveniji sive barve, 1050€: http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=75355 iz UK: http://www.on-one.co.uk/i/q/FRTITELG..._monarch_shock Skoro sam kupio onog Yetija 7 sa Competitiv cyclista, skoro...
![]() |
![]() |
#17795 |
Premium
|
A ne radim to zbog grama , probavao sam već na Lojsteku u subotu na 2 šajbi , i da se pedalat fino , bez umora. To kaj ja nemam dosta konde i kaj zaboravim na sebe pa počnem pedalat ko sivonja iz čista mira , to je druga priča... ![]() Namjeravm se ove godine vozit što je više moguče , tak će mi i konda valjda doć , znam da sam prvi put umro , a zadnji put sam bez večih poteškoća gore došao.
![]() |
#17796 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17797 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
najmanji problem je skinut jednu sajbu... samo se ti ukondiraj prije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17798 |
Registered User
|
Jebiga Vuco jednom se živi. U konkurenciji Yeti vs Nukeproof vs Titus ja ne znam kaj imaš razmišljat previše. Edit: kad smo već kod kadence i 40min Lojsteka, jel netko vidio Daniela u zadnje vrijeme? Kao da je u zemlju propao...
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 16.01.2012. u 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17801 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17803 |
Premium
|
Onda bum ostao još na 3 šajbe , pa iduču sezonu kupujem SLX pogon sa 32 šajbom i XT 11-34 kazetu. Sad sam gledao malo ove bužire moje , za 120 kn dobiš 2.5m bužira i 3.5m sajle. I sve one kurčiće male za montažu. Preultra povoljno , to u hrv. dođe barem 300kn. I još jedno pitanje , jel dosta dry fit majca i ovaj flis iz Lidla http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24187.htm za uspon , a spust to dvoje + šuškavac?
![]() |
#17804 |
Registered User
|
Ne baš Lovro, taj flis propušta vjetar i bilo bi ti hladno. Eventualno da preko toga staviš šuškavac, ali onda obavezno stvari za presvuć se gore, jer ćeš se uznojit. Sad slijedi dosta hladnije vrijeme.
![]() |
#17805 |
Premium
|
Ubiti mi je ona debela jakna čist ok , ni jednom mi nije bilo hladno a koštala je nekih 150kn. Jedino noge moram riješit , tj. stopala , ovak gore furam 2 trenirke i to mi je dosta. Bio sam 2 debele čarape furo i opet mi je bilo hladno.
![]() |
#17806 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Lovrix Trebalo bi biti - takvu kombinaciju ja furam (ne smije puhati vjetar) ...ja se uglavnom penjem samo 1st layeru - mora biti debelo ispod nule da stavim flis...jucer sam se npr. u SLO na -12°C penjao iznad 2000m u 1st. layeru i tankom flisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17807 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Ovaj naćnarnasti tracer2.... ![]() Defitnitivno za mene, jedina dostojna zamjena mom Cann-u, a nadam se da će tako i bit, no kroz 2-3god, prije NE ŽELIM ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17808 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Uzet cu neke, sad koje, budemo vidjeli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17811 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Decki pogledajte si video "Fluidride like a pro" Ak vam se nedaju citati knjige o tehnici voznje i ako zelite nauciti voziti na NN ![]() EDIT: sa cime podmazat lezajeve? Nes sam sada gledo po nekom forumu i par njih je reklo da svoje lezajeve podmazuju sa mastima koje se koriste u nautici. pa sam naletio na ovu mast na netu. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 16.01.2012. u 22:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17817 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Offtopic :P kupio danas hero2, vrijeme je da se snima ![]() Ali nisam imao para za LCD bacpac tak da ne znam kak ce to ici s namještanjem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17818 |
SCSI Freak, deda :P
|
ta daaa ![]() ![]() ![]() al znate koja cudna situacija, jucer kad mi je priopceno osjetio sam olaksanje ![]()
![]() |
#17820 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() na ljeto cu bajkom na posel ![]()
![]() |
![]() |
|
|