|
![]() |
#3451 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3452 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Fora izgleda, a 250kn nije neka para za ući u svijet vodenog. A onda to poslije ide samo, vjeruj ![]() Za htpc netreba nešto bjesno, dovoljno je to što si uzeo, a vjerujem da je zadovoljstvo neprocjenjivo. Što se tiče mjenjanja komponenti, odnosno bloka mislim da nije potrebno jer je to sve balansirano. Jedino ako misliš postupno sve mijenjati. @Extornia Samo polako, kad se malo upoznaš s kompom prođi ovom temom i vidi otprilike što se da napraviti kod tebe, ako ti nešto nije jasno pitaj slobodno. Eto za početak, od te UV neonke nemaš prevelike koristi ako nemaš UV osjetljivih ventova, komponenata il ako nisi nešto obojao UV bojom. Efektnije ti bi bilo stavti nekakvu klasičnu neonku, plavu, zelenu, crvenu, koja god ti se sviđa.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 07.01.2012. u 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3453 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3454 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
@samsung narucivalo se na BOLu ,ima ih jos par tamo @pupo nisu neke pare,al onaj osjecaj kada imas vodu u kompu-neprocjenjivo,koliko sam tek truda ulozio u to,to vodeno je doslo sa hrpom mjehurica i jedno 45 min sam praznio od zraka sistem i dolijevao vodu,onda sam morao izmislit di instalirat,pa dali ce to curit i dali ce dobro hladit,al na kraju je sve vrhunski ispalo,iako je los proc,28C nakon 3h fife12 je odlicno ![]() mislim da cu malo po malo prebacit se i u z9 i na 2500k stavit 240mm radijator
![]() |
#3455 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Daj ti malo otvori kućište kako treba pa onda poslikaj i okači tu slike. Koliko se meni tu čini, ima brdo posla.
![]() |
#3456 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ako hoces postati ovdje slike, otvori kuciste, poslozi kablove koliko god mozes, pa onda slikaj i stavi ovdje, do onda radije nemoj postati te slike ovdje, NHF... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3457 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 11.01.2012. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3458 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
nabavi crne sata kablove ili ih zamotaj sa crnim selotejpom pa se neće tolko isticat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3462 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam mrvicu izmjenio svoj kejbl, nije konacna verzija jer maticna jos mora ici na reklamaciju (problem s gornjim PCI-Ex), nazalost slikano mobitelom. Jedva sam uspio sakriti sumu kablova od VX-a jer koristim 1 molex i 1 sata prikljucak, ostalo je visak koji sam morao negdje maknuti. Da vi vidite na sto to lici sa zadnje strane... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3463 |
Premium
|
Ovaj pci-e kabel si mogao provuć u rupu ispod i ispod grafičke ga provuć do pinova, sata kabel isto si mogao zabacit iza stražnje stranice i provuć ga kroz rupu kod grafe da se ne vidi. A kaj hard dolje ne stane od kablovinja a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: mr Rockwell. 13.01.2012. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Extornia. 14.01.2012. u 14:42. Razlog: prevelika slika, staviti u thumb |
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
Premium
|
nabavi par plastičnih vezica, lijepo skupi to kablovinje i priveži ga kak treba, sata kabel zaguraj više iza, ovaj 4pin kabel koji ti ide do matične provuci ispod grafe prema lijevoj strani. pogledaj si kod mene kak je to sređeno, a ja nemam nikakvih rupa za kablovinje. Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 13.01.2012. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3468 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Premium
|
ne može se ništa oštetit, osim ak ih prerežeš, al za to treba bit specijalac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
mozes to puno bolje napravit nego sto si sada napravio. osim vezica sve kablove poguraj iza maticne tj pogledaj malo temu pa ces vidjet gdje ljudi skrivaju kablove od napajanja i ostalog i kako to treba izgledat. ako nemas previse prijateljsko kuciste za kabliranje daju se sitni kabeli sakrit iza maticne i tak. svakako prelistaj temu prije bilo kakvog postanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3471 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3472 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3474 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OK. Bolje je, ali ubi me ako ja mislim da je to i dalje loše...neznam koliko si vremenski izgubio, vjerojatno ne prepuno. Ja sam na starom stackeru izgubio skoro 2 sata da sve upicanim, i još se da.
![]() |
#3475 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3477 |
Registered User
|
Vjerovatno izgleda gore zbog kablova neonke. Nemam gdje vise da ih sklonim, ali sto se tice ventilacije ni jedni ne smetaju ventilatorima. Barem za sada. A potrosio sam 20ak minuta. Zadnje izmijenjeno od: Extornia. 16.01.2012. u 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3480 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ajde barem ove kablove dole od front panela (ove sarene) sakrij barem iza kaveza za diskove, stanu 100% ispod maticne isto. 12v eps za procesor ne stane iza mbo traya? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|