|
![]() |
#17731 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/MAXTEN-Under...item641ea82e30 Posjedujem tanji komplet i u planu mi je uzeti jos jedan termo kompler koji je nesto deblji. Nevjerovatno da nesto tako tanko moze toliko grijati, sto si mokriji bolje grije. Sto je najvaznije znoj ne zadrzava uz kozu vec ga provodi na vanjske slojeve odjece. Nosim ih konstantno, ove godine nije bilo vise od -5, a voznji pri toj temp uz gorotex majcu ili tanki suskavac, taman! Svakako preporuka!
![]() |
![]() |
#17732 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
na tim temperaturama ti je najbitnije da imas nes prek nosa i usta i ne dises hladan zrak, ja nosim buff al mislim da vecina potkapa il kopija buffa (kojih imas po par dolara na netu) zadovoljava imam i taj helly hansen base layer i obukao sam ga jednom na +3 i skuho se hladno je prvih 3minute onda se zagrijes, a mozda si i ti zimogrozniji od mene.. i meni ovo kad napisem izgleda kao malo odjece al cim se malo ugrijes drzis temperaturu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17733 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#17734 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
drugar tudajfor je u pravu, zadnja guma je napaočke ![]() krizanje lanca je ok, ovo je 2x9 setup sa spejserom, tako da se sve vozi bez problema... vozil sam ja 2x8(9) dok jos nisu svi vozili, ipak sam strojar pa sam si poriktal da sljaka kak spada, imam duraace bb, a prije dok sam vozil vierkant sam se igral duljinama osovine i tako mi je isto pasalo 2 sajbe setup napred bez problema...
![]() |
#17735 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Tak da ti je mozda bolje probat sa takvom majicom nego da kupujes prvo termo. Vuco je imao od HH neki termo base layer i kuhao se je na slicnoj temperaturi. Biti ce ti prevruce u tome. Al mozda si zimogrozan pa i nece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17736 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dečkofi, evo video http://youtu.be/kwUKKt-42hM Za par minuta bi trebala izaći i 720p verzija, samo da završi procesiranje (čitaj degradiranje) videa od strane jutuba Jebemti plače mi se kako sam neke dijelove odvozio ![]() ![]() edit : namjerno sam dao cijelu vožnju da se vidi gdje ide ova kombinacija staza, prijedlog je dao Čuks pa eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17737 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
A jeste ga fušali ![]() Dodatak: Fulali ste ga u PM. Jedi, nije ti bilo čudno što si danas prošao pokraj "jezeraca" kojih jučer nije bilo, a kiša nije padala prek noći? Na 11:22 ste trebali lijevo "dolje" otić. Dodatak 2: Kako ste ga omašili, hahahahahahahah ![]() ![]() ![]() Dodatak 3: Ali vidim da ste se vratili na stazu nekim čudom ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 16.01.2012. u 01:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17738 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kak nećemo fulat, vodi nas Cuks sivonja, a Jed2i jučer bio na toj istoj stazi i već na prvom zavoju izveo "Lovrixa" i produžio umjesto da skrene. Dobro da smo uopće 70% staze dobro prošli ![]() Šteta šta se ne čuje bolje, svaki put kad je Cuks malo "redefinirao" stazu smo se derali "Cuks down" hehehe A ti Jed2i si ga failo na najjače, ko da si od jučer do danas zaboravio vozit, fakat te baca posvud ![]() ![]() Ma super je bio đir, baš mi se sviđa staza, ja bi opet ![]()
![]() |
#17740 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
danas popodne sljeme? ja planiram krenuti oko 1 sa tresnjevke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17746 | |||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17750 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Već sam se do tunela poželio fulke, makar sa 80mm hoda iza. ![]() Na usponu me na najgorim djelovima malo dizalo iza, ali to je radi geo bajka. Na spustu mi je svejedno kaj imam. Još je ovo jučer bila relativno ok staza bez previše kamenja i korijenja (barem ne da juriš preko njega). Kad se nađe 2-3-4+ prepreka za redom, onda se vidi prednost fulke. Ovako sitno i pojedinačno se bez problema s nogama skontrolira.
![]() |
#17751 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Imaš pravo, za vikend bi onda mogli 12icu pa Medvedgrad ili 18-Pilana ![]() Vuco ubij 2 muhe jednim udarcem, daj burazu pare za Graba, ostavi si keš u džepu i nauči vozit na najjače na HT-u ![]() Joj bemti poso ja bi opet gore, noge su mi drvene od 3 Sljemena u 4 dana ali glava hoće, jebeš mi sve.
![]() |
#17753 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imam problema sa placanjem preko paypala. situacija je slijedeca: - narucujem disk adapter preko cannondale-parts.de - dostava bi bila na adresu u Njemackoj, placanje preko paypala (a imam dostavljaca u HR for free ![]() - a paypal kaze: " Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to " Ima netko ideju kakve su to trice i kucine. Ako narucim u HR postarina je 30€, druga solucija je uplata direktno na njihov racun, a onda ce me banka oderati za inozemnu transakciju pa se opet ne isplati. Sve mi se cini kak ce na Jekyllu ostati G3 rotori a novi SMRT76 s adapterima na bubanj, pa cu odmah zavrsiti pricu i gnjavazu s prokletim posebnim adapterom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17754 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Mislin da nemozes nikako to izvest jer Paypal nedozvoljava placanje iz Hr i dostavu u neku drugu zemlju. To je i meni trebalo iz Uk da dostave u It al bezuspjesno. Mozda da posaljes priki (il kome vec) novce u De pa da ti on kupi, jedino tako. Ispravite me ako grijesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#17757 |
SCSI Freak, deda :P
|
@NIK da to neide tako, paypal dozvoljava po novom dostavu samo u zemlju na koju je regan, prije se moglo... plati kredintnom ako se moze, to je mene mucilo za chainreaction, jer nisam mogao platit pajpalom nego samo kreditnom da mi dostave u slo...
![]() |
#17758 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Smarty tx. na info, sad sam barem siguran na cemu sam = na nicemu ![]() @domy1 Straznji adapter na Jekyllu nije standardan, a htio bi sa SLX bremzama staviti i nove rotore RT-76 (sve je vec kupljeno i fali mi taj adapter). Na bajku su G3 rotori i 185mm adapter, a meni treba 180mm. Neko kemijanje i pripasavanje ne dolazi u obzir, pogotovo sto je origigi adapter 16€ @Vuco Poslao sam mail, i nisu se bas iskazali - ponudili su mi neki hayesov koji bi kakti trebao pasati i dodje 120kn. Sasa iz bajkmanije mi je rekao da moze nabaviti od svog dobavljaca ali da treba cekati 20 dana, nije znao cijenu, pa nisam niti narucio - cekam da javi cijenu, ali mogao bi se nacekati ![]() Kad mi pukne film, prodat cu nove RT-76 rotore s adapterima a sebi ostaviti G3 kojima nista ne fali - samo sto hocu maknuti Avida s bicikla ![]() @rice Nema opcije za placanje kreditnom karticom, ili paypal ili direktno na racun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17760 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Sad i ja mislim nabavit SLX, samo mi je bed kaj s diskovima prelazi 1000kn. Samo onda bi dobio sve u kompletu, bar tako vele(bajkmanija) Jedino ako nabavim nekoga da ide samnom.
![]() |
|
|