|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
En_Hr_Rijecnik
Da li netko tko koristi odlican program " Englesko-hrvatsko-engleski rječnik " http://www.bosiljak.hr/rjecnik zna da mi objasni neke detalje u vezi umetanja novih prijevoda u njega. Nabavio sam oko 500 novih prijevoda koje bih htio da umetnem u njega (tj. u njegovu bazu) u jednom potezu, jer priznat cete ako bi isao rucno jedan po jedan ne bih bio gotov za 7 dana. Pretpostavljam da bi to mogao izvesti u kombinaciji sa Microsoft Access. Znaci ako netko zna da objasni bilo bi super, ne samo za mene nego i za ostale forumase. Znalci javite se |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
aj mi posalji tih 500 pojmova pa cu ih ja umetnit koristim taj rijecnik pa ga usput i preporucavam
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ustvari nije 500 prijevoda nego znatno vise (ukupno 2713 stranica) i otvorio sam ih sa Wordom. Posto su prijevodi odvojeni tabulatorom htio sam to umetnuti u tablicu (table/convert/text to table) ali nakon klika na OK Word pocimlje da to radi ali prolaze minute i minute bez rezultata. Da li je to razlog sta je prevelik broj stranica ili .... Evo ti link http://www.math.hr/~igaly/Sic205/EH.zip gdje mozes preuzeti te prijevode. Ako znas kako ih umetnuti u rijecnik javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
|
evo skinija datoteku is ustra cu je uvalit u rijecnik
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
sorry skroz san zaboravija na ovo update-a san bazu i sada ima nesto vise od 164 tisuce pojmova (ona s instalacijom programa ima oko 112 tisuca) baza ima 19-ak mb ali kad se komprimira ima manje od 5 posalji mi svoj e-mail na pm pa ces na njega dobit bazu i upute kako da je stavis
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|