|
![]() |
#17162 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Može , vidimo se. Poslije na grmu idemo skakat , ak ću imat snage naravno. Sad sam se fino naspavao , pa je dosta bolje. edit : Poslije grme ja idem bajk prat , pa ak očeš samnom. Sam se dvoumim između španskog i podsuseda.
![]() |
#17165 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Destro, daj porukicu ak cete prat kod autowilla. Danas sam oso spavat kad sam doma doso, nije mi se dalo jos i bic prat ![]()
![]() |
#17166 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Može i to. Lovro daj ponesi vagu. ![]() EDIT: ak ovak nastavi padat, ne samo da mi ne budemo sutra išli, neće ni ovi u subotu ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 29.12.2011. u 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17167 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
iznenadite sebe ili nekog od najmilijih, bozic je prosao, ali blagdanska atmosfera jos uvijek traje! serem li ga serem ![]() trek fuel ex7 2007 M rama za samo 2000kn, http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=65926 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17168 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Kad ovak ljepo pada, taman objesis bic s balkona da se svo smece spere s njega ![]()
![]() |
#17169 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#17170 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
A da ti si generacija koja kuži lolove i roflove, a šatrovački je umro ![]() slije-po. Anagram. ![]() Al ko što sam napiso, bit će veselo mokro sutra ![]() EDIT: tko hoće pikea 454 sa mog bajka za 1600kn nek mi se javi na PM ![]()
![]() |
#17172 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17173 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje za servis vilice i shocka. Imam fox float rp2 i fox 36 talas 180 R. Koliko bi to često trebalo servisirat i kako izgledaju ti servisi uopće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17174 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I jedno i drugo 2-3 puta u sezoni otvoriti, počisititi prašnike i lowerse/air can, podmazati brtve i staviti malo ulja (u lowerse kod foxa, u zračnu komoru kod floata). Kad nešto počne puštati (zrak, ulje), raditi zamjenu. Ili preventivno jednom godišnje ili jednom u 2 godine, ovisno o vožnji.
![]() |
#17176 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Koliko san uspija saznat zamjena za Fox Green 10wt je Silkolene fork oil medium ili Torco RSF. Ima dosta podjeljenih misljenja po netu sta se toga tice pa san posla mail Fox-u pa cemo vidit sta ce oni rec na to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17178 |
sto da napisem ?!
|
hahahah ![]() ![]() ![]() podsjetilo me na mene i mog harota ![]() ![]() desto je naj ! ![]() čemu žurba ako se stigne i polako ?! ![]() bolje će se ohladiti piva u birtiji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17179 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17180 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17184 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ima bit da je ipak zamjena za Fox green 10wt Torco RSF. Jel znate di bi se moglo nabavit Torco u nas i po kojoj cijeni? Zva san Viva sport za Fox green i rekli su da je oko 200kn litra (unatoc sta je u cijeniku 149kn) sta mi granici sa zdravom pameti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17185 |
Moderator
|
Ma za ovo mu ne bi trebali uzeti više od 150-200kn. Mali servis uključuje i izmjenu prašnika, veliki prašnike+bushinge+ulje. Od tuda i te cijene.
![]() |
#17188 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
tunel 10h, ali mogu i ranije 9h (8h nema teorije)...da cujem ostale. -->
Ako smo cuks i ja "ostali" onda cemo se brzo dogovoriti ![]() Idemo mi koji se sutra mislimo voziti dogovoriti tocno vrijeme startanja od tunela.
Vidim da Cuksu odgovara cim se razdani, ali kladim se da ne odgovara ostalima ![]() Ja sam za klasiku ---> tunel 10h, ali mogu i ranije 9h (8h nema teorije)...da cujem ostale. Ako smo cuks i ja "ostali" onda cemo se brzo dogovoriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17189 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
meni pase isto izmedu 9 i 10..glavno da se ujutro stignem najest i kavu popit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17190 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Znači, neka izmjena ulja kod RS-a sa brtvama (i to ne svim) je bilo 150kn. Fox mali servis je izmjena ulja sa prašnicima, to je oko 350kn Fox veliki servis je izmjena ulja, prašnici i bushinzi - oko 700kn Da mijenjate prašnike i bushinge kod RS-a, cijene bi bile tu negdje, možda za kojih 100kn manje. S time da sad kod nas nema zastupnika za RS (a to je važno radi alata za bushinge). Kupite si neko 15W ulje za vilice i napravite redovite servise sami uz malo pažne i par alata. Kad počne vilica sliniti (ali jako, povremeni prsteni ne znače ništa), mijenjati prašnike (onda možete i enduro staviti). Kad dobijete poveći luft, mijenjate i bushinge. Ako imate novaca (a i naravno pametnija stvar je to jasno), radite to jednom godišnje (bushinge možete kad osjetite i najmanji luft; samo to ne znači da novi bushinzi neće imati isti takav luft). Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|