|
![]() |
#17135 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Imao sam najbolju namjeru. ![]() Imam još nekih obaveza "nakon vožnje" tak da nebi ziher mogao spavati do navečer, a do tada bi se triput srušio da sam otišao ![]()
![]() |
#17136 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
evo me doma..ipak sam odusto na pola sljemena zbog hladnoce i spd-a..prehladio bi se bezveze..a i ona guma koju mi je Vuco preporucio me je nes zezala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17137 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Evo i mene, Dotka i Maksimir su fino sjeli nakon Strmopeći. Razmišljao sam kako definirat današnje iskustvo na Strmopeći i jedna riječ mi se stalno javljala u glavi. Terorizam. Da čujemo što kaže wikipedia Citiraj:
![]() |
![]() |
#17138 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kad Nik kaže da je staza lagana , onda ne znam kaj bi bilo da kaže da je teška. Vjerojatno bi se spuštali u provalije ![]() Al sad bez zajebancije , prvi spust sa Lojsteka mi je bio super , a strmopeć je stvarno gadna bila , pogledaš dole i odma napuniš gače i ideš 3km/h. Dotka super , kao i maksić , al sam umro i jedva se doma dogegao. Oče netko sutra na grmu? Ili nešto drugo , samo da se vozi.
![]() |
#17140 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo i mena sa Sljemena, na jednom dijelu Leusteka je ledana i to opaka, naidje se na led i na drugim mjestima pa treba biti oprezan. U stvari leda ima pun kufer. Nakon Strmopeci Vuco, danielzg i ja smo potegnuli prema vrhu, daniel je odustao a nas dvojica do Lugarnice na klopu pa spust 57-HPD-cuksov drop-57-greben-Lonjscina. Meni je stvarno zao sto nekima Strmopec nije legla, izgleda da osjecaji idu u krajnost, ili ste odusevljeni il vam se smrkne. Iskreno, mislio sam da cete probati voziti serpentine, ak nece ici pregurati, a kad ono neki su dozivjeli fraze - osobno i dalje stojim da to nije nist tak strasno. Treba se vise voziti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17141 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni Strmopec uopce nije bila losa, al jbg nik, staza je ubitacna ![]() Pa ono nebi ispedaliro da sam pola kile tezak i da vozim bic od 6 kila
![]() |
#17142 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma gle Nik, strmopeć je sigurno zabavna kad ideš nakon par puta, ali mene su moje frustracije pristigle. Na sljeme i vožnju ne idem dok mi ne dođu adapteri za 6bolt rotore, a onda će odmah ići marzoki na pitcha da otklonimo sumnje da mi vilja nije legla. Kad kažem da mi je uspon bio bolji od spusta onda znam kolko je sati ![]()
![]() |
#17143 |
Registered User
|
Serpentine su jedino šta valja, ali Bikča uzbrdo i onaj dio prema gore do stavljanja kaciga i štitnika je prokleti užas. Svaka vama čast za pedaliranje po onom korijenju i kamenju ali vikendašu poput mene je ono žešći overkill. Za godinu-dve ću se vratit tamo i pregazit sve to ko da je šetnica na Jarunu. Serpentine treba odradit školski, držat vanjsku liniju, rano zarezat zavoj i kontrolirat brzinu zadnjom kočnicom. Ja sam se uhvatio u grešci da sam predugo držao prednju i iako mi je i tijelo bilo dobro nagnuto i bike dobro usmjeren nisam navrijeme pustio kočnicu da de facto krenem s mjesta. Jednu serpentinu od 5 sam odradio. Još jedna je bila na 95%.
![]() |
#17144 |
Registered User
|
nije bikceviceva bezveze jedna od najtezih ako ne i najteza staza na sljemenu za uspon..a da vidis sta tek dolazi nakon njivica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17145 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Guma je vrh ! Vožnja danas je vrh ! Bikča je relativno lagana ali ima 3-4 djela koja se teško do jako teško prođu. Danijel je sve uspio danas, zahvaljujući zna se čemu ![]() Uspon na Strmopeć bi otpeljao da nije bilo onog balvana ![]() Kasnije Nik, Daniel i ja otišli na vrh, Daniel se smrzavao u SPD cipelama usprkos 3 para čarapa pa se spustio na Lojstek i doma. Nik i ja smo imali kaj pedalirati do gore. Jedan dio je cijeli pod ledom i to se mora prehodati sa strane. Ostalo sam sve uspio otpeljati kao i Nik. Završni uspon je malo zaštekao isto zbog leda ali i moje pogreške na polovici. Niku se sklizao Black Shark, ja sam poprilično lagano pedalirao i po ledu i snijegu. Dolje smo išli klasičnom linijom na Čuksov drop. Malo je bilo više snijega, dosta leda i sreće. Pa opet na prvi greben i onda dolje na Lonjščinu. Danas je bome bilo switchbackova ko pljeve ![]() Sad čekam subotu ![]()
![]() |
![]() |
#17147 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vuco je vozio uz daniela i mene, i osobno se uvjerio da je apsolutno svaki centimetar rute voziv iako neke stvari izgledaju nemoguce. danieluzg je danas bio dobar dan - bas ga je islo uzbrdo, tako da mi je izbio grah s kobajom iz dzepa ![]() De5tr0, ti si izgleda nakupio sranja i Strmopec je dosla u krivo vrijeme...kaj da ti velim, posto sam se navozio s tobom i otprilike znam tvoje mogucnosti, tvrdim da to sve mozes izvoziti bez problema osim one vododerine koja je fakat zeznuta, ali ni ona nije problem ali treba dodatno poraditi na nekim elementima voznje. Treba se vise voziti, biti opusten i zaigran na stazi, neutemeljene strahove i grceve spremiti u dzep. Bit ce bolje u subotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17148 |
Registered User
|
a kak je krenulo sa snijegom bit ce zabavno u subotu..srecom imam dobru gumu pa cu lakse doc do vrha na zasluzeni grah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17150 |
Registered User
|
Danas nisam imao nikakvih problema s gripom, osim na nemogućim usponima, ispumpao sam zadnju gumu i grize fest. Dakle već se planira subota? I am in. Ali za Leustek i to, ne po ovom gadarijama opet.
![]() |
#17151 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Hm... U subotu ak cu ic na voznju (sutra sam na svadbi) bi jedino onda isao do dotke napravit krug jer ak odem na Sljeme cu biti previse umoran, a navecer je festa. Reko sam vam da ce vas Nik zajebat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17152 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Opet ja sa mojin problemima ![]() Ipak cu fox-a zadrzat al treba bi napravit servis. Uspija san nac dustere i ostale djelove, jedino neznam koje ulje stavit unutra. Treba ic Fox Green 10wt. samo je skupo za popizdit. u Viva sportu je oko 200kn, a vanka oko 20e bez postarine. Jel ima koja zamjena za to ulje jer vidim da nije sve u wt oznaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17153 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Daj, niste normalni, na staru godinu idete na sljeme. max, mozda ti se pridruzim na dotki
![]() |
#17157 |
sto da napisem ?!
|
idem ja ! ![]() imam sekinog norca kojem trebam sjebati bb da budem miran ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17160 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|