|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Riknulo pola memorije ??
Do prije neki dan UD Agent mi je pokazivao da imam 483 mega memorije jer je tako zaista i bilo instalirano. Danas mi UD Agent pokaže da radi s samo 256 mega. Kresnem Everest i on mi potvrdi to isto. U svakom slotu prijavljuje instalirano po 128 mega a prije je bilo 128 + 256. Citirati ću Mladena Delića : Ljudi, pa je li to moguće ??? Jel' može riknut pola memorije ? BTW, neki je dan iz kompa nekaj zacvrčalo u jednom trenutku, kao da nekaj "šmelca" ali ja nisam tome pridavao veće pozornosti jer je komp i dalje radil bez greške. Može li se memorija u trenutku "djelomične smrti" oglasiti nekim zvukom ?
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 25.03.2005. u 06:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Može riknuti pola. Prije bi rekao da je matična i ne bi stavljao novu dok to ne potvrdima. To ti jetako kada daš kompu za pravo da cvrči. Ako je riknula memorija, imaš sreće ako nije povukla i ploču.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
driver
|
Kaj sam onda čineći ? Naprtit komp na nejaka pleća pa k tebi? Pozvati te na grah s repom i hladnu Žuju ? Nešto treće ?
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Grah s repom bi jako dobro došao ali sam privremeno onemogučen u tamanjenju toga. To je jedan od prijedloga. Ak imaš cajta i volje bi ti bilo najpametnije tako. Donesi sve pa da vidimo što se može iskombinirati.
![]() |
#5 |
driver
|
Sad mi tek niš' nije jasno, do danas je Everest uredno iskazivao 2 x 128 mb memorije, iako je u drugom slotu instalirano 256 a danas je sve ok, tj. iskazuje stanje kako bi trebalo biti tj. 384 mb. Ima li nekog logičnog objašnjenja ?
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
imo sam i ja slicnih problema.Stvar sam sredio tako sto sam jednostavno zamijenio utore tj presalto module i proradilo je...Zasto se to dogodilo?!?!...ne pitaj me nista... ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Fleks |
|
![]() |
![]() |
|