![]() |
Riknulo pola memorije ??
Do prije neki dan UD Agent mi je pokazivao da imam 483 mega memorije jer je tako zaista i bilo instalirano. Danas mi UD Agent pokaže da radi s samo 256 mega. Kresnem Everest i on mi potvrdi to isto. U svakom slotu prijavljuje instalirano po 128 mega a prije je bilo 128 + 256. Citirati ću Mladena Delića : Ljudi, pa je li to moguće ??? Jel' može riknut pola memorije ? BTW, neki je dan iz kompa nekaj zacvrčalo u jednom trenutku, kao da nekaj
"šmelca" ali ja nisam tome pridavao veće pozornosti jer je komp i dalje radil bez greške. Može li se memorija u trenutku "djelomične smrti" oglasiti nekim zvukom ? |
Može riknuti pola.
Prije bi rekao da je matična i ne bi stavljao novu dok to ne potvrdima. To ti jetako kada daš kompu za pravo da cvrči. Ako je riknula memorija, imaš sreće ako nije povukla i ploču. |
Kaj sam onda čineći ? Naprtit komp na nejaka pleća pa k tebi? Pozvati te na grah s repom i hladnu Žuju ? Nešto treće ?
|
Grah s repom bi jako dobro došao ali sam privremeno onemogučen u tamanjenju toga.
To je jedan od prijedloga. Ak imaš cajta i volje bi ti bilo najpametnije tako. Donesi sve pa da vidimo što se može iskombinirati. |
Sad mi tek niš' nije jasno, do danas je Everest uredno iskazivao 2 x 128 mb memorije, iako je u drugom slotu instalirano 256 a danas je sve ok, tj. iskazuje stanje kako bi trebalo biti tj. 384 mb. Ima li nekog logičnog objašnjenja ?
|
Citiraj:
imo sam i ja slicnih problema.Stvar sam sredio tako sto sam jednostavno zamijenio utore tj presalto module i proradilo je...Zasto se to dogodilo?!?!...ne pitaj me nista...:rolleyes: |
Citiraj:
Fleks |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51. |