Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.12.2011., 18:11   #8401
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja sam za vikend ponovno pogledao Zombieland i bas me film fino zabavio, bolje nego prvi put..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2011., 23:32   #8402
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Nikako mi se nije svidio koncept koji prikazuje film, ta fora s kupovanjem vremenom i da nitko ne stari nakon 25-e godine.
Inače, film kao takav je ok, 3/5.
Uh, nisam ni znao da ovo izlazi.
Meni je koncept odličan.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2011., 23:40   #8403
Child Of Bodom
Premium
Moj komp

Child Of Bodom's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pogledao danas: The Way Back. Neloš film ali su mogli komotno složiti film od 3h i ubaciti još detalja.
Slažem se,zanimljiv film. Još zanimljivije je to da je rađen prema istinitom događaju(ako se dobro sjećam!) Svaka čast tim ljudima

Evo i mojih par preporuka - širok spektar pa će se naći ponešto za svakog.

Rise of the Planet of the Apes (2011) - dosta je rečeno o to filmu al evo još moj kratki komentar. Nakon nekih loših kritika (ovdje) skoro sam odgodio gledanje,na sreću nisam i..ugodno iznenađenje! Nema tu nekih pretjeranih SF gađeterija nego je film dosta realno napravljen (ako izuzmemo one genetske pokuse..ali opet tko sam ja da razmatram teoriju/praksu ljudskih/majmunskih gena...).
Spomenut ću jedno od zanimljivih pitanja "nehumanosti" (bar meni je bilo fascinantno!) koje otvara film -što činiti kada kućni ljubimac "nadraste" svoju primitivnu prirodu i počinje težiti ka ljudskim sposobnostima/ponašanju (pa čak i zbog toga postati na neki način opasna prijetnja ljudima)..da li ga i dalje držati pritvorenog..ili pustiti?..

L'appartement (1996)
- ne znam koliko vam je poznat ovaj francuski film, smatrajte ga o b a v e z n o m preporukom(imho). Ako se smatrate filmofilom,nemojte ga propustiti i uhvatite se u koštac sa ovim pravim osvježenjem "puzzle" od filma.
Nelinearna radnja (sa vremenskim pomacma od po par godina..) sa brojnim preokretima i zapletima i savim nepredvidljivim završetkom,radnja je "multi-layered". Simbioza romanse-drame i misterije, zapleti su nekad toliko "kompleksni" da sam u jednom trenutku bio prisiljen stisnuti pause jer mi mozak nije mogao sve prožvakati (možda su krivi i kasni noćni sati...il mi je potopilo previše moždanih stanica..) Tek na drugo gledanje,čovjek primjeti neke trenutke filma (dijelić sekunde ponekad) koje je u prvom gledanju nehotice preskočio a koji su bitni za povezivanje likova i njihovih odnosa. Neću duljiti,this is it

The Devil's Double (2011)
-pridružujem se kolegama koji su preporučili film. Nije ništa spektakularno ali zanimljiva radnja/ambijent,rijetki su filmovi na tu temu i još iz tog "podneblja" itd i odlična gluma D.Coopera.
I još jedna (nebitna) stvar..Ugl, trailer me zapailo a Sarrab napalila ahahhhahaha

The Next Three Days (2010)
-kriminalistički-drama-romansa
-isplati se pogledati,kraj je opet nepredvidljiv (obožavam takve filmove) Ukratko, žena i majka Lara završi u zatvoru osuđena ubojstvo,svi dokazi upućuju na to. Kako se film primiće kraju, John -njen muž i sam počinje sve više sumnjati u njenu nevinost a i njeno agresivno ponašanje tome doprinosi. Bez obzira na sve,nakon što mu počnu propadati i zadnje nade da će je uspjeti sudskim putem osloboditi, on kreće u planiranje fascinantnog plana "otmice" iz zatvora...

Zadnje izmijenjeno od: Child Of Bodom. 07.12.2011. u 23:30.
Child Of Bodom je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2011., 23:47   #8404
samsung89
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Pozdrav

Može preporuka nekakvog novijeg SF-a tipa Star Trek?
samsung89 je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2011., 13:19   #8405
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Pogledah:

Catch 44 - Onako, film je srednja žalost, barem meni, gluma je oke, ali je priča katastrofalna i zato želim sat i pol života nazad...

The Mortician - Iskreno posudio sam film u lokalnoj videoteci samo zato što glumi Method Man, na kraju se ispostavilo da je film sasvim oke i isplati ga se pogledati. Zanimljiva priča u totalno tmurnoj atmosferi...
Staro 06.12.2011., 13:31   #8406
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor samsung89 Pregled postova
Pozdrav

Može preporuka nekakvog novijeg SF-a tipa Star Trek?
Uzmi žanr i pogledaj kaj hoćeš. Jer ako ti je dobar Star Trek iz 2009. onda nije jako teško naći nekaj "dobro"!
  Reply With Quote
Staro 07.12.2011., 00:51   #8407
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

solidnih 6/10.
-->
Fright Night

i onda pod opisom stoji "Comedy | Horror"....... . mislim, nije neki horor (iako ima elemenata), ali nema k od komedije........ ali ajd, recimo.

sto se samog filma tice, nelose svakako, i vrijedi pogledati. nije neko savrsenstvo niti nesto sto ce ostati u pamcenju sljedecih x godina, ali s obzirom na nestasicu filmova o vampirima (sagu ne priznajem kao film o vampirima), ovo dobro dode.
preporuka za odgledati neobaveznog raspolozenja i sa nepretjernim apetitom prema hororu (kako rekoh - nikako pomisljat da je rijec o komediji).

ali je rijec o vampirima i zbog krajnje scene u spojleru

solidnih 6/10.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2011., 00:59   #8408
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Upravo u kinu pogledan Tower Heist ili ti Velika krađa nebodera ocjena 8/10 , nije sad smiješan cijelo vrijeme al fakat ima super scena i vrijedi ga pogledat. Tipičan film za curu i dečeca.
lolofuxy je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2011., 20:40   #8409
Wozniak jR.
humanware
Moj komp

Wozniak jR.'s Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Warrior - velika preporuka
Wozniak jR. je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2011., 22:21   #8410
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

solidnih 6/10.
Nisam uopće obraćala pažnju neku na taj film, ali ako je s vampirima, pogledat će se.
-->
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
Fright Night

i onda pod opisom stoji "Comedy | Horror"....... . mislim, nije neki horor (iako ima elemenata), ali nema k od komedije........ ali ajd, recimo.

sto se samog filma tice, nelose svakako, i vrijedi pogledati. nije neko savrsenstvo niti nesto sto ce ostati u pamcenju sljedecih x godina, ali s obzirom na nestasicu filmova o vampirima (sagu ne priznajem kao film o vampirima), ovo dobro dode.
preporuka za odgledati neobaveznog raspolozenja i sa nepretjernim apetitom prema hororu (kako rekoh - nikako pomisljat da je rijec o komediji).

ali je rijec o vampirima i zbog krajnje scene u spojleru

solidnih 6/10.
Nisam uopće obraćala pažnju neku na taj film, ali ako je s vampirima, pogledat će se.
Staro 07.12.2011., 23:52   #8411
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Pogledao Colombiana, super film. Baš mi je dobro sjeo, samo za usporedbu 'ženskog akcijskog filma' bolji mi je od Salt-a.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2011., 00:07   #8412
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Eeeek, to neš novo od Hellsinga? Sad znam kaj ću radit ovaj vikend.
Staro 08.12.2011., 00:55   #8413
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pogledao danas: The Way Back. Neloš film ali su mogli komotno složiti film od 3h i ubaciti još detalja.
Taj me film neodoljivo podsjeca na As far as my feet will carry me.
Koji mi je ipak dosta bolji, tak da ak netko nije jos pogledao, preporuka.
http://www.imdb.com/title/tt0277327/
Helix je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 21:16   #8414
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
pogledao Warriora, meni brutalno j... film
JuXo je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 21:40   #8415
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Pogledao Another Earth ( 2011 ).
razvoj radnje mi je bio dosadan,naporan nemojte me krivo shvatiti vise volim akciju,ali ajd svidio mi se film po traileru,i jos sci-fi pa nesta ce biti.
bio sam umoran taman kad sam gledao,dosta sam puta izgubio koncetraciju na film i sto prica/sto se odvija i dosao kraj i ja ostao paf ! , ono nista nisam shvatio ni pohvatao,zasto kako,nasao na internetu podulji tekst o tome,ali mi se neda citati
osla 2 sata u k.
blava je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2011., 22:24   #8416
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor JuXo Pregled postova
pogledao Warriora, meni brutalno j... film

Stvarno je dobar, iako malo nategnuta priča al dobro. Ipak se radi o filmu

Pogledao još In Time, solidno za ubit vrijeme, al zato Tropa De Elite 2 mi je odličan. Neznam zašto to nisam prije pogledao. Colombiana isto čist ok za ubit vrijeme.
Staro 09.12.2011., 23:42   #8417
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Evo i jedan iz ruske kinematografije. Malo drukčiji al isto ima brod (link na original)

Battleship Potemkin

A dramatized account of a great Russian naval mutiny and a resulting street demonstration which brought on a police massacre.

listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2011., 00:40   #8418
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Preporuka za Krstaricu Potemkin, zaista odličan film sa nekim elementima koji su odredili samu budućnost filma. U njemu je i ona klasična scena spuštanja kolica niz stepenice u Odessi kojoj je odana počast u valjda 500 filmova svjetske kinematografije. Genijalac.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2011., 14:17   #8419
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Stvarno je dobar, iako malo nategnuta priča al dobro. Ipak se radi o filmu

Pogledao još In Time, solidno za ubit vrijeme, al zato Tropa De Elite 2 mi je odličan. Neznam zašto to nisam prije pogledao. Colombiana isto čist ok za ubit vrijeme.
svaka čast za Tropa de elite 2 nebi ga ni skužio ...jučer sam ga pogledao, film je odličan
lolofuxy je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 03:12   #8420
samsung89
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
razvoj radnje mi je bio dosadan,naporan nemojte me krivo shvatiti vise volim akciju,ali ajd svidio mi se film po traileru,i jos sci-fi pa nesta ce biti.
bio sam umoran taman kad sam gledao,dosta sam puta izgubio koncetraciju na film i sto prica/sto se odvija i dosao kraj i ja ostao paf ! , ono nista nisam shvatio ni pohvatao,zasto kako,nasao na internetu podulji tekst o tome,ali mi se neda citati
osla 2 sata u k.
Evo ja isto pogledao. 2/10 za moj ukus. I to dvojka čisto jer je kao neki SF inace 1.

Nedorečeno i dosadno.
samsung89 je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 13:15   #8421
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
razvoj radnje mi je bio dosadan,naporan nemojte me krivo shvatiti vise volim akciju,ali ajd svidio mi se film po traileru
,i jos sci-fi pa nesta ce biti.
greška #1: ovaj definitivno ne spada u kategoriju filmova čiji se aduti daju nagurat u dvominutni trailer.
Citiraj:
bio sam umoran taman kad sam gledao,dosta sam puta izgubio koncetraciju na film
greška #2: u takvom stanju bilo šta kompleksnije od npr. 'expendables' jednostavno nema smisla
Citiraj:
i sto prica/sto se odvija i dosao kraj i ja ostao paf ! , ono nista nisam shvatio ni pohvatao,zasto kako,nasao na internetu podulji tekst o tome,ali mi se neda citati
osla 2 sata u k.
ok, ponovno gledanje filma je sigurno jako nisko na tvojoj listi prioriteta, al odlučiš li se ipak na to nekom prilikom, neće ti bit krivo.
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 13:21   #8422
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pogledao The Inbetweeners Movie (2011) - dobra komedija. Ako je netko gledao seriju, onda mora i film pogledati.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 16:27   #8423
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
greška #1: ovaj definitivno ne spada u kategoriju filmova čiji se aduti daju nagurat u dvominutni trailer.

greška #2: u takvom stanju bilo šta kompleksnije od npr. 'expendables' jednostavno nema smisla
ok, ponovno gledanje filma je sigurno jako nisko na tvojoj listi prioriteta, al odlučiš li se ipak na to nekom prilikom, neće ti bit krivo.

ispravak greške #1 hehe : pa svidio bi se zbog price,nisam mislio da ce se fokusirati na neciju zivotnu drama i romansu ako se moze reci.
ono,ocekivao sam odlazak na Earth 2,sto ce se dogoditi sto ce vidjeti,koja ce biti posljedica ...

#2 znam,ona drama je jednostavno dosadna,mislim shvatio sam da ona pati,da pokusava ispraviti sto je ucinila,da nije ocekivala da ce zavrsiti sa njime i kraj nisam uspio pohvatati ... i bas sam pazljvo slusao naraciju onog domara i ono kad se u haljini popela na stijene i gleda u Earth II i opet ne ide...
kao kad sam citao Kafkin Preobražaj i sve u pocetku nije imalo smisla,ali na kraju je sve "sjelo" ali ovo ...
blava je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 20:42   #8424
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007

carski rez napamet bez gledanja sa nožem od 30sm a žena sva u oklopu

-->
3. minuta Conana i dodje mi da uopce ne gledam..

carski rez napamet bez gledanja sa nožem od 30sm a žena sva u oklopu

MuroF je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 21:22   #8425
messiah
aka Mithrandir
Moj komp

messiah's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Warrior, genijalan film. 9.5/10

Fantastična gluma i stvarno uvjerljive scene borbe.
Jedva čekam da Tom Hardy slomi Batmana
messiah je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 23:14   #8426
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2011., 23:55   #8427
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
upravo pogledao Drive

http://www.imdb.com/title/tt0780504/

i nekako sam sokiran, kako ovaj recycle bin od filma moze dobit toliku ocjenu ?

sokiran sam .
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2011., 00:04   #8428
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
upravo pogledao Drive

sokiran sam .
Pa ne znam. Odlična gluma, dobar soundtrack (stvar ukusa, meni se nije dopao sonic youth...) i OK jednostavna priča.
  Reply With Quote
Staro 12.12.2011., 00:05   #8429
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
upravo pogledao Drive

sokiran sam .

pogledah ga i ja danas poslije ručka
da se nisam prejeo, možda bi ga mogao i ugasiti !
ovako sam ga odgledao do kraja...
što reći... nije baš katastrofalan, ali nije savršen.
da ima malo više dijelova vožnje, bio bi kao recimo transporter 2 ili 3 (naravno, prvi dio mi je naj pa ne želim griješiti i spominjati ga )
ljubitelji takvih filmova, mislim da ne bi ostali zakinuti. ima par super scena sa head shotom sa pumpom i sl. tako da... po meni je ok za ubiti sat i pol, da je neko remek djelo, i nije :d
osobna ocjena 6.5/10

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2011., 00:08   #8430
Mad_Duke
Guest

Kakve veze ima Transporter sa ovim filmom?
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na