|
![]() |
#8402 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8403 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Evo i mojih par preporuka - širok spektar pa će se naći ponešto za svakog. Rise of the Planet of the Apes (2011) - dosta je rečeno o to filmu al evo još moj kratki komentar. Nakon nekih loših kritika (ovdje) skoro sam odgodio gledanje,na sreću nisam i..ugodno iznenađenje! Nema tu nekih pretjeranih SF gađeterija nego je film dosta realno napravljen (ako izuzmemo one genetske pokuse..ali opet tko sam ja da razmatram teoriju/praksu ljudskih/majmunskih gena...). Spomenut ću jedno od zanimljivih pitanja "nehumanosti" (bar meni je bilo fascinantno!) koje otvara film -što činiti kada kućni ljubimac "nadraste" svoju primitivnu prirodu i počinje težiti ka ljudskim sposobnostima/ponašanju (pa čak i zbog toga postati na neki način opasna prijetnja ljudima)..da li ga i dalje držati pritvorenog..ili pustiti?.. L'appartement (1996) - ne znam koliko vam je poznat ovaj francuski film, smatrajte ga o b a v e z n o m preporukom(imho). Ako se smatrate filmofilom,nemojte ga propustiti i uhvatite se u koštac sa ovim pravim osvježenjem "puzzle" od filma. Nelinearna radnja (sa vremenskim pomacma od po par godina..) sa brojnim preokretima i zapletima i savim nepredvidljivim završetkom,radnja je "multi-layered". Simbioza romanse-drame i misterije, zapleti su nekad toliko "kompleksni" da sam u jednom trenutku bio prisiljen stisnuti pause jer mi mozak nije mogao sve prožvakati ![]() ![]() ![]() The Devil's Double (2011) -pridružujem se kolegama koji su preporučili film. Nije ništa spektakularno ali zanimljiva radnja/ambijent,rijetki su filmovi na tu temu i još iz tog "podneblja" itd i odlična gluma D.Coopera. I još jedna (nebitna) stvar..Ugl, trailer me zapailo a Sarrab napalila ![]() The Next Three Days (2010) -kriminalistički-drama-romansa -isplati se pogledati,kraj je opet nepredvidljiv (obožavam takve filmove ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Child Of Bodom. 07.12.2011. u 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8405 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Pogledah: Catch 44 - Onako, film je srednja žalost, barem meni, gluma je oke, ali je priča katastrofalna i zato želim sat i pol života nazad... The Mortician - Iskreno posudio sam film u lokalnoj videoteci samo zato što glumi Method Man, na kraju se ispostavilo da je film sasvim oke i isplati ga se pogledati. Zanimljiva priča u totalno tmurnoj atmosferi...
![]() |
#8406 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8407 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
solidnih 6/10. Fright Night
i onda pod opisom stoji "Comedy | Horror"....... ![]() sto se samog filma tice, nelose svakako, i vrijedi pogledati. nije neko savrsenstvo niti nesto sto ce ostati u pamcenju sljedecih x godina, ali s obzirom na nestasicu filmova o vampirima (sagu ne priznajem kao film o vampirima), ovo dobro dode. preporuka za odgledati neobaveznog raspolozenja i sa nepretjernim apetitom prema hororu (kako rekoh - nikako pomisljat da je rijec o komediji). ali je rijec o vampirima i zbog krajnje scene u spojleru solidnih 6/10.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8408 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Upravo u kinu pogledan Tower Heist ili ti Velika krađa nebodera ocjena 8/10 , nije sad smiješan cijelo vrijeme al fakat ima super scena i vrijedi ga pogledat. Tipičan film za curu i dečeca. |
![]() |
![]() |
Fright Night
i onda pod opisom stoji "Comedy | Horror"....... ![]() sto se samog filma tice, nelose svakako, i vrijedi pogledati. nije neko savrsenstvo niti nesto sto ce ostati u pamcenju sljedecih x godina, ali s obzirom na nestasicu filmova o vampirima (sagu ne priznajem kao film o vampirima), ovo dobro dode. preporuka za odgledati neobaveznog raspolozenja i sa nepretjernim apetitom prema hororu (kako rekoh - nikako pomisljat da je rijec o komediji). ali je rijec o vampirima i zbog krajnje scene u spojleru solidnih 6/10. |
![]() |
#8413 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Koji mi je ipak dosta bolji, tak da ak netko nije jos pogledao, preporuka. http://www.imdb.com/title/tt0277327/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8415 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pogledao Another Earth ( 2011 ). razvoj radnje mi je bio dosadan,naporan nemojte me krivo shvatiti vise volim akciju,ali ajd svidio mi se film po traileru,i jos sci-fi pa nesta ce biti. bio sam umoran taman kad sam gledao,dosta sam puta izgubio koncetraciju na film i sto prica/sto se odvija i dosao kraj i ja ostao paf ! , ono nista nisam shvatio ni pohvatao,zasto kako,nasao na internetu podulji tekst o tome,ali mi se neda citati osla 2 sata u k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8416 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Stvarno je dobar, iako malo nategnuta priča al dobro. Ipak se radi o filmu ![]() Pogledao još In Time, solidno za ubit vrijeme, al zato Tropa De Elite 2 mi je odličan. Neznam zašto to nisam prije pogledao. Colombiana isto čist ok za ubit vrijeme.
![]() |
#8417 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Evo i jedan iz ruske kinematografije. Malo drukčiji al isto ima brod (link na original) ![]() Battleship Potemkin A dramatized account of a great Russian naval mutiny and a resulting street demonstration which brought on a police massacre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8418 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Preporuka za Krstaricu Potemkin, zaista odličan film sa nekim elementima koji su odredili samu budućnost filma. U njemu je i ona klasična scena spuštanja kolica niz stepenice u Odessi kojoj je odana počast u valjda 500 filmova svjetske kinematografije. Genijalac.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8419 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8420 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Nedorečeno i dosadno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8421 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8422 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao The Inbetweeners Movie (2011) - dobra komedija. Ako je netko gledao seriju, onda mora i film pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8423 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
ispravak greške #1 hehe : pa svidio bi se zbog price,nisam mislio da ce se fokusirati na neciju zivotnu drama i romansu ako se moze reci. ono,ocekivao sam odlazak na Earth 2,sto ce se dogoditi sto ce vidjeti,koja ce biti posljedica ... #2 znam,ona drama je jednostavno dosadna,mislim shvatio sam da ona pati,da pokusava ispraviti sto je ucinila,da nije ocekivala da ce zavrsiti sa njime i kraj nisam uspio pohvatati ... i bas sam pazljvo slusao naraciju onog domara i ono kad se u haljini popela na stijene i gleda u Earth II i opet ne ide... kao kad sam citao Kafkin Preobražaj i sve u pocetku nije imalo smisla,ali na kraju je sve "sjelo" ali ovo ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8424 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
3. minuta Conana i dodje mi da uopce ne gledam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8426 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Modern failure ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8427 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
upravo pogledao Drive http://www.imdb.com/title/tt0780504/ i nekako sam sokiran, kako ovaj recycle bin od filma moze dobit toliku ocjenu ![]() sokiran sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8428 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8429 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
pogledah ga i ja danas poslije ručka ![]() da se nisam prejeo, možda bi ga mogao i ugasiti ! ovako sam ga odgledao do kraja... što reći... nije baš katastrofalan, ali nije savršen. da ima malo više dijelova vožnje, bio bi kao recimo transporter 2 ili 3 (naravno, prvi dio mi je naj pa ne želim griješiti i spominjati ga ![]() ljubitelji takvih filmova, mislim da ne bi ostali zakinuti. ima par super scena sa head shotom sa pumpom i sl. tako da... po meni je ok za ubiti sat i pol, da je neko remek djelo, i nije :d osobna ocjena 6.5/10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8430 |
Guest
|
Kakve veze ima Transporter sa ovim filmom? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|