|
![]() |
#8371 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A "super 8".... nije za trošiti riječi na njega. glupost, a imao je full potencijala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8376 | |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Film je pun "propusta i nelogicnosti". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8380 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Zadnje sto sam gledao Warrior - meni film godine,ali eto preporuka samo ako volite takav žanr 30 Minutes or Less - Čist ok i zanimljiv film Crazy stupid love - Meni dobra komedija Cowboys and Aliens - Isto super film Devils double - takodjer super Faces in the Crowd - ok,ali ne bas pretjeran,onak za ubiti dosadu Fright night - kao gore navedeno Immortals - ok za ubiti dosadu, ali 0 naspram 300 Margin Call - Super Perfect host- bolesno,super,dosadno,sve u jednom The Man from Nowhere - isto super filmic Thing - Jedan od boljih horora ove godine Gledao ali ne preporučujem Twilight Breaking it down - jedan od najgorijih dijelova serijala, dunno :S ali eto je... The Human Centipede II - ovo sam budala moze režisirati i pustiti u prodaju! Počeo...stao i na preskokce pogledao Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 29.11.2011. u 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8381 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8383 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
kaubojčeki i elijeni - imam osjecaj da je pola filma moglo biti odrezano i nebi napravilo nikakvu razliku. Par glupih scena i "borbi", al ok je sve u svem... ( izvlaci ga Olivia Wilde, da je 2 sata stajala na ekranu isplatilo bi se pogledat ;D ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8384 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Taj film ne izvlači ništa pa ni taj kostur od žene aka Olivia Wilde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8385 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Da se pohvalim kako sam nakon vise od 20-tak godina tugovanja, ponovo nasao jednu od najotkacenijih komedija iz osamdestih. Znam da epitet zvuci subjektivno, ali tko je god gledao ili se sjeca, zna da se moze donekle mjeriti i sa nedodirljivim Fr komedijama iz tog vremena. Posebno Claude Zidi ostvarenjima, koji su vrhunac kreativnog debilizma osamdesetih. Film je u Yugi bio naslovljen kao Tupavi Detektivi. Radnih naslova je bilo nekoliko, ali ovaj je bio glavni : Detective School Dropouts (1986) Trailer filma Film je naravno stvorila, a tko drugi nego kraljevi B hitova : Cannon grupa Nakon sto su propali, jedini film koji nikad nije otisao ni u jedan izdavacki katalog, a TV ga takodjer nije mogla prikazati. Fanovi filma su se tome zgrozavali, dok se nije pojavio jedino kao ITA izdanje. No, bez titlova, iskljucivo njihova verzija. Postojao je Ruski Torrent tog Ripa, ali uz njihovu predivnu govornu sinhronizaciju ![]() Sansa da bi se ikad mogao pojaviti na DVD-u je bila ravna nuli. I nekim cudom, 200 komada je izlistano za US trziste. No tih 200 komada ima i posebnost koju mozete vidjeti na slikama dole. Ono sto je krasilo Golana i Globusa je naglasak na lokacije! Toliko su prezirali kulise da su novce doslovno gorili za odlazak na autenticne lokacije. Skoro kao pokojni Broccoli. Ako treba u Rim za jednu jedinu scenu - idemo u Rim! ![]() ![]() Tisak prednje strane je savrseno industrijski : ![]() no onda dodje spoznaja (jasno naznaceno na kutiji, ali i kad sam narucivao) da je druga strana zapravo obicni DVD-R : ![]() Kuca koja je duplicirala (pitao zbog znatizelje) mora takodjer na dvije strane platiti prava glavonjama i jednostavno im se ovako vise isplatilo. Ako je suditi prema reakcijama, siguran sam da ce ih jos 10 puta umnozavati najmanje. Siguran sam da se barem troje ljudi sjeca ove urnebesne komedije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8386 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
@Visage, posto vidim da cijenis starije (nostalgicne) komedije, vec sam prije spomenuo, ali sada nakon ove starije komedije definitivno preporuka (opet) na The Haunted Copshop, ili kako se kod nas zvala na VHS-u, Ukleta policijska stanica. vrijedi gledanja, i to vise puta ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8388 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#8389 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
dobar warrior, maloprije pogledao, dobar sveukupni dojam. film je drama, ima naravno akcije, ali je drama. preporuka i od mene ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8392 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Gridiron Gang ![]() Film je odličan, stvarno me iznenadio...ocekivao neku solidnu sportsku dramu no dobio puno puno vise...radnja nije toliko usmjerena na same utakmice i pobjede tako da od mene plus radi toga, buduci da vecina tih sportskih drama je na vise manje isti recept. Na kraju snimke iz stvarnog zivota samo jos zaokruze odlican dojam. Barem 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8393 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pogledao The Ides Of March. Radnja se vrti oko aktualne teme, izbora, ali za predjesdničkog kandidata. Odlično pokazuje politiku. Preporuka Gosling je također bolji nego u Driveu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8397 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao danas: The Way Back. Neloš film ali su mogli komotno složiti film od 3h i ubaciti još detalja. ![]() Puss in Boots. Fora crtić. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8399 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
In Time
Nikako mi se nije svidio koncept koji prikazuje film, ta fora s kupovanjem vremenom i da nitko ne stari nakon 25-e godine. Inače, film kao takav je ok, 3/5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8400 |
Guest
|
Pogledao opet nakon "dost" vremena http://www.imdb.com/title/tt0074812/ (malo sam se zasitio "modernih SF-ova" |
![]() |
![]() |
|
|