|
![]() |
#8341 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogledah The Thing (2011) Ima svakakvih komentara na film, ali ako vam se svidio original sa Kurt Russelom iz osamdesetih svidjeti će vam se i ovaj... Ako ga gledate ne propustite pogledati sam kraj filma (prije nego počne popis glumaca) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8342 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo i ja sam upravo pogledao taj The Thing. Mislim ništa posebno ali da se pogledati, jedina stvar kroz cijeli film mi nije izlazilo iz glave odakle tom alienu takav je***** brod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8343 |
Guest
|
WARRIOR , 2011 . 11/10 !!!! Ovo je Rocky digitalnog doba , za generaciju 1970-1980 ko stvoreno !! (drugi nek gledaju depilirane vukodlake i metroseksualne vampire ![]() |
![]() |
![]() |
#8344 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8346 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8347 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8348 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Drive Toliko očekivanja, a kad ono...pretenciozno govno. A Gosling; ovo je drugi film gdje ga gledam i bogami me nije impresionirao. Jedan od gorih filmova što sam pogledao u zadnjih godina.
David linčujem Davida Finčera Zadnje izmijenjeno od: BladeRunner. 27.11.2011. u 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8349 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Potpis na Drive.. ja sam također previše očekivao, a film je veće sranje. Btw, upravo pogledo cowboys and aliens i moram priznat mi nije tolko loš. Ideja sa sukobom vanzemaljaca i ljudi u 19. stoljeću mi je tu najzanimljivija, jer dosadili mi već filmovi sa alienima u suvremeno doba. Zato mi je ovaj film pravo osvježenje. Ak zna itko kakav sličan film neka kaže ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8350 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
opet napominjem da mi je trailer bio predobar ![]() nego danas samo imali nedoumicu devila ili hengovera 2... ajde uzeli smo lako štivo koje se pokazalo imho boljim od jedinice. možda zato što je izostao hype i ostao je jedan običan saturday-flick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8351 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Zaobići.
![]() |
![]() |
![]() |
#8353 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pogledao Valter brani sarajevo (1972) i moram preporučit film. pa tko voli partizansku tematiku sa najpoznatijom postavom glumaca na balkanu u ono vrijeme odlična stvar za pogledat ![]()
![]() |
#8354 |
Guest
|
Born Bad . 1/10 , triler o psihopatskom balavcu zavodniku koji zavodi i ubija još balavije srednjoškolke , ja nasjeo jer kaže imdb solidan triler s dobom glumom i onda skužim da je to zato jer ovaj glavni lik iga neku sporednu ulogu u twilight pederastiji al vidim došao remake FRIGHT NIGHT , idem gledat!!! |
![]() |
![]() |
#8355 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8356 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8360 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Molim te. Totalna reciklaža poznatih šablona iz sličnih filmova (ET, Starman,...).
![]() |
#8362 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nisam rekalo remek djelo,odličan..nego dobar,za ubit skoro 2 sata,super. puuno mi bolji nego jako hvaljen a meni grozan "Super 8" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8365 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
pogledao Blitz sa Jason Stathamom. nije lose za ubit sat i po. drive mi je bio ODLIČAN jer sam u tih par dana pogledao Vanishing Point, Bullit, The Driver i taj drive me jako podsjetio na takve filmove, duge sekvence, malo dijaloga i općenita nadrkanost glavnog lika
![]() |
#8366 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Ocjena 2/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8367 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#8368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Drive što se tiče priče nije ništa posebno ali tempo filma i izostavljanje dosta dijaloga nije za svakoga. Nekima će se jako svidjeti nekima je film bezveze. Meni je film bio prilično dobar u kontrastu s hrpom generičkih holivudskih filmova na ovu temu (breath of fresh air ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8369 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8370 |