|
![]() |
#16141 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@cuks Cestitam...sad samo cekam da te cura ostavi ![]() Ponekad pomislim da sam vrac pogadjac - kad je Destro uzeo Felta, palo mi je na pamet kak bu opet vozio pre mali bajk i pao si mi ti na pamet kao bolja solucija. Zanimljivo. Moj ti je savijet da ne teras tu fulku na najjace, a vuci ce te jer ce ti se ciniti da mozes i brze i jace nego do sad, a kad opizdis i opizdices na najjace. Prvo upoznaj kak se fulka ponasa i postepeno dizi tempo...u pocetku bu bajk tebe vozio, vidjet ces, ali brzo i lako ces se na bolje priviknuti. Bas me zanima kak je imati prinovu u kuci i koljeno u komi - grdo, grdo ![]() Ja jutros uopce nisam gladan, tak da cu do Lugarnice doci na jabuci, a kad tamo krenem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16143 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Oooooo, cuks, baš mi je drago kaj si si piknul fs, znao sam da će bit neki i vjerojatno da će bit taj, al drago mi je baš za tebe, jer si si stvarno počel divlje vozit i ograničavao te onaj bajk tak da (a ne ko Sile npr. kaj ramu mijenja samo zato jer svi mijenjamo) je ovo ispalo baš onak nekak kak je trebalo ispast. Sad će bit svega ![]() Uživaj i dobrodošao, previ biciklist je barem jednom bio u "minusu" zbog bajka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16144 | |||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Sto se tice koljena, istina - nije bas najsjajnije, al bit ce bolje. Mogu se laganini vozit, al za Sljeme/vece napore jos nisam jer me boli kad je vece gibanje i zahtjevnije. Citiraj:
Tnx. Ma treba sad razradit tu zadnju suspenziju, malo zivota unijet u to sve ![]() Citiraj:
Tnx. A sto se tice minusa, da je bar samo jedanput zbog bajka. Trpi on otkako sam poceo vozit po brdima ![]() Sto je najgore, jos nisam izasao iz njega ![]() Btw, mic, jedno pitanjce. Sjecas se kad smo isli na onu DH stazu na Sljemenu nakon sto se vozila utrka, zanima me jel se moze s ovim bajkom na onaj prvi, najveci jump, il bi to bilo malo previse uzimajuci u obzir Toru i sadasnje kotace? Btw, Felt i nije bas lagan sa mojim dijelovima gore. Tezine je otprilike kao i Kona, oko 15ak kila sigurno. Osjete se laksi kotaci i sve ostalo sa starim setupom, al ko ga yebe, s vremenom cemo ga dovest u "formu" ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16145 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
cestitam cuks..super izgleda..i tora lijepo pase za sad..taman se do proljeca naviknes na geometriju i mogucnosti fs-a pa si na proljece uzmes novu vilicu i kotace ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16146 |
|
Tnx. Za sad cu vjerojatno polako mijenjat sitnice dok bas ne budem imao para za vilju i kotace. Mogli bi kotaci sjest i prije vilje tak da cemo vidjet. Sto se tice udobnosti to vjerujem, al bas bi htio imat nekog 24 ht-a za zajebanciju po gradu, al to opet iziskuje lovu a ni nemam ga gdje drzat tak da to odmah otpada. Cura bi me se odrekla da dofuram jos jedan bajk u ovaj minijaturni stan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16147 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16148 |
|
Hehe. Imam jos nekih sitnica za poslozit na bajku poput sajli, buzira, mjenjaca, al bolje da ne vozim. Nije to jos proslo kako treba. A ovaj vikend ne mogu nikako. Imam nekih obaveza jos za rijesit. Al za neki drugi put cemo se dog ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16149 |
Registered User
|
riceburner kolko imaju km tvoje xc rute?pitam zbog toga kad bi dosli na tvoje staza kolko bi to bilo zahtjevno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16150 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Moram priznat da se tu slažem, estetski vrlo mala površina i gotovo nezamjetna razlika, al kad se malo zadubiš onda skužiš kolko je CL uniformniji ![]() Čuks, želim ti jako puno kilometara sa feltom i da ove 3-4 godine koliko je stajao u garaži nadoknadiš u sljedećoj ![]() Iako se sad osjećam ko zadnje gofno bez bajka ![]()
![]() |
#16152 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo da se i ja malo ubacim. Naime, danas je zakaparen Focus Black Hills 2011. ![]() ![]() ![]() ![]() Ovom prilikom bih htio pohvaliti trgovinu DSG na lijepom i ugodnom iskustvu i sve pohvale dečkima na izlasku u susret sa rezervacijom i dogovorom za dostavu. Također, hvala svima koji su mi pomogli i odgovarali na moja ''blesava početnička'' pitanja. Dečki, ako bude prilike nadam se zajedničkoj vožnji i ![]() Sad jedino preostaje čekati da dođe, a onda.... Nisu bitni dijelovi niti ništa, bitno je sjesti i voooooziti se. ![]() ![]()
Onaj tko pita ispadne budala pet minuta, ali onaj tko ne pita ostane budala cijeli život! Zadnje izmijenjeno od: doom206. 03.12.2011. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16153 | ||
|
Citiraj:
Hvala prijatelju. Samo nek je zdravlja i nadoknadit cu ja to, to je najmanji problem ![]() Ajde, za koji dan bit ces i ti opet na bajku. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16154 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
super voznja danas, prek bidrovca do tornja pa 12ica. Mogu samo rec da mi se vise svidio uspon nego spust, odvratno odvratna staza pogotovo s ovim liscem sugavim. Jedino Nik i ja nismo polegli, kuzi se ko su pravi vozaci ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 03.12.2011. u 15:48. Razlog: moj fail od umora, sorry sile |
![]() |
![]() |
![]() |
#16155 | ||
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
evo ja i lovro danas odradili jednu finu ruticu, kod mene je ispalo 22km... nisam cak tolko ni zahrdjao ![]() ![]() Citiraj:
![]() edit: idem malo u garazu serafit, isel sam prckat prednji menjac i sad ga vise nemrem dobit da dela kak se spada, nisam ga diral 6 godina, sad isel cistit i vise ga nemrem dobit u pravi polozaj, sugavi xtr ![]()
![]() |
![]() |
#16156 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
mi ostali smo samo malo ispipavali teren, al nisi ni ti bio daleko, desničaru :P inače super vožnja danas spust mi se jako svidio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16157 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hahaha, kak sam umoran. Umjesto da napišem svoj post, spojim 2 siletova i u njemu editiram kaj sam u svom postu htio napisati ![]() Sorry Sile, nije bilo namjerno, majkemi. Ne sjećam se kaj si u drugom postu napisao, neš o mom padu. Jebiga, to sam merge-ao i onda ga više nije bilo. Pao sam na zadnjih 100m, kad smo izašli iz šume i spustili se od Lagvića na parking. Taknuo prednju kočnicu i samo zalegao koliko je skliska i masna cesta. Sklizao se dobrih 20m, trenirku nisam ogrebao. Totalno zaboravio da je cesta masna i sve...
![]() |
#16159 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Voznja je fakat bila super ![]() Sa pun k penjanja, al eto koljeno se je tek pocelo javljat pri kraju uspona. Uspon me je fakat ubio, jedva sam dosao ksebi ![]() ![]() Spust je bio zajeban jer je bilo puno lisca i nije se nista vidlo kaj se nalazi ispod, tak da sam u jednom zavoju zakacio granu i zavsio na podu. Bas mi je drago kaj smo isli na 12cu jer mi je to odlicna staza. @Cuks Lijep ti je bajk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16161 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Nije da nebi išlo to ali mislim da trebaš bit faca (čitaj skakat ko da i dišeš) da sa takovim setupom to rešiš.... Al možemo uvijek probat ![]() A ako misliš na bilo koji drugi, ide to ovak bez beda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16163 |
Registered User
|
jel ima blata od gorscice do hunjke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16165 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#16169 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
57-cuksov drop-tulum-55-serpentine ... suma je suha pa da se to iskoristi na ovoj ruti. -->
Znaci da ne moze
![]() Daj Cuks kakvi skokovi s metra i pol, nije da bus bajk potrgal, neg sebe. Prvo digni skill na zemlji, a onda predji na zrak..i to prvo s visine do metra, a za iznad ne znam koliko je uopce pametno skakat, sto zbog bajka, sto zbog sebe. [edit] Jel netko sutra za Sljeme, tunel 10h? Ja se premisljam - nisam jos odlucio. Bi- ne bi. Uspon bi bio turisticki, napilio sam misice na nogama pa bi mi bilo pametnije da se ne vozim...ali ![]() Spust---> 57-cuksov drop-tulum-55-serpentine ... suma je suha pa da se to iskoristi na ovoj ruti. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 03.12.2011. u 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16170 |
|
Ma polako. Necu odma sutra ic skakat. Budem preksutra ![]() Imam ja jos dosta ucit sto se tice voznje, uostalom ucis dok si ziv ![]() Vec sam si zacrtao par stvari koje moram naucit. Prva je ne padat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|